Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ. Μη ρωτάς εμάς. Τρέχα στο γιατρό σου. Μπορεί να είναι κανονική εγκυμοσύνη και να έχεις περίοδο, συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις. Τρέχα στο γιατρό, να μάθεις.

Δημοσίευση

Δεν είμαι έγκυος εγώ, μια ξαδέρφη μου και πριν πάρει την χοριακή τις είπε ότι μάλλον πρόκειται για βιοχημική εγκυμοσύνη..όμως η χοριακή είναι 30.000!!! Θα μιλήσει μαζί του το απόγευμα.

Δημοσίευση

Φανή μου δεν μπορώ να βοηθήσω άσε που μέχρι πριν από μερικά λεπτά δεν ήξερα τι είναι η βιοχημική εγκυμοσύνη!!!!

Απ΄όσο διάβασα όμως από άλλο φόρουμ αν έχεις καθυστέρηση και θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μετά απο 2-3 ημέρες αδιαθετήσεις τοτε εχεις βιοχημική εγκυμοσύνη!!!

Τι να πω, αρμόδιος για τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι πάντα ο γιατρός!!

Εγώ ΄σου εύχομαι να είσαι πάλι σύντομα έγκυος. :)

Δημοσίευση

οταν εκανα εγω χοριακη ηταν 918 και ημουν 4 βδομαδων. μια αλλη κοπελλα 320 καπου εκει και ηταν και αυτη 4 βδομαδων. οταν ειναι 3 ψηφια καπου εκει ειναι... ξερω πως η χοριακη αυξανεται δραματικα μερα με τη μερα οποτε φανταζομαι πως ειναι εγκυος τοτε με τετοιο αριθμο...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΟ ΛΕΩ! παρτε τηλ τον γιατρο το συντομοτερο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια !Η β'επιπέδου κι εμένα μια χαρά! Αρχίζω να κοιτάω κι εγώ σιγά σιγά τις προετοιμασίες και τις αγορές. Άρα παρακολουθώ κι εγώ την συζήτηση για λίκνα ,καρότσια ,ρουχαλάκια κτλ απο τις μανούλες που έχουν ήδη παιδάκια και τα ξέρουν καλύτερα.Για εμάς που είναι το πρώτο μας είναι λίγο ένα χάος..Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά... Καλως ήρθες @mpoumpou123Με το καλό το μωράκι σου!
    • Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι στην αγκαλίτσα σου! Να μην έχεις άγχος όλα θα πάνε καλά 
    • Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ είχα μια παλινδρομη πριν 5 χρόνια περίπου και από τότε δεν έχω ξανά μείνει έγκυος! Τώρα προσπαθώ ξανά με υπέρηχο για ωορρηξία κτλ ! Απλά ήταν να πάρω κ ορμόνες για να βοηθήσω τα ωοαρρια αλλά λόγω ότι είχα μια περιπέτεια και εμφάνισαν σιδηροπενικη αναιμία δεν το έκανα !  Τώρα είμαι σε φάση που κ εγώ ψάχνω συμπτώματα μήπως και.... 1/6 τελευταία περίοδο 10/6 έκανα υπέρηχο κ μου είπε η γιατρός ότι μάλλον έχω κάνει ωορρηξία και να μετρήσω 15 μέρες να δω αν έρθω περίοδο!  25 λοιπόν είδα πόνους κ λέω θα έρθει έβαλα σερβιετα αλλά τίποτα είχα ροζ κ λίγο καφέ μόνο στο σκούπισμα, 26 τα ίδια αλλά αραια κ που 27 σχεδόν τίποτα και τώρα μόνο όταν πηγαίνω τουαλέτα για .... Και σφιχτό λίγο ίσως βγάλω αλλιώς τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται! Εχθές έκανα χοριακη αρνητική...αλλά έχω μια ελπίδα μήπως ακόμα δεν έχει ανέβει η ορμόνη να ανιχνευθεί!! Πφφφφ είμαι όλο άγχος αλλά αυτή την φορά πιστεύω ότι ο άγιος που έχω ταξει το μωράκι μου θα κάνει το θαύμα του ! 
    • @Diwni @Zelda ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας πραγματικα!Θα μιλησω με την εμβρυολογο την Δευτερα για τροφοβλαστη.  
    • Καλησπέρα εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις το / τα μωράκια σου στην αγκαλίτσα σου!!  Για ποιο λόγο κάνεις τις ενέσεις; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...