Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΑΓΟΡΙΟΥ!


γιωργια

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΛΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΦΙΝΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ!

ΑΑΑΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ .....ΔΩΡΟ.....! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω αν ξαναβαφτιζα τον βαφτισιμιο μου τωρα θα επελεγα θεμα Βατραχος!!!:laugh:

Δεν εξρω πως θα σου φανει αλλα γενικα η κυρια που μου ειχε κανει τα βαφτιστικα ηταν εξαιρετικη και σε συνδυασμους και σε ιδεες...και ειχε παρα πολλα πραγματα να συνδυασει σε ενα αναλογο θεμα. Μπομπονιερες, σταντ για τις μπομπονιερες, και γενικα το βρισκω γουστοζικο. Τωρα βεβαια οταν λες φινετσα και καλο γουστο δεν ξερω ακριβως που το τοποθετεις και πως το οριζεις...αλλα σκεψου σαν ιδεα. Πιστευω οτι ταιριαζει σε αγορι, πολυ.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ! ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ! ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΑΚΙ ΞΥΛΙΝΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ! ΒΑΒΥ ΣΜ,ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΝΕΤΣΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ! ΠΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΣΠΡΟ - ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΡΚΟ! :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ για την εκκλησία...Θα σου προτείνω γιψοφύλι με τριαντάφυλλα ή αν θέλεις και τούλι...

Έπειτα το απλό είναι και το πιο εντυπωσιακό!Λίγα μπαλόνια;;;

Τούλι στις καρέκλες;;;Τα χρώματα ανάλογα τί θα προτιμήσεις εσύ...

Πώς θα συνδυαστεί με όλο το ύφος της βάφτισης...Τα ρούχα και λοιπά...

Επίσης και λουλούδια συνθέσεις είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΦΙΝΕΤΣΑΤΟ!

Αλλά θα στοιχίσει...

Δεν συνιστώ γλειφιτζούρια και άλλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα,καλο θα ηταν να μπορουσες να δεις μια αντιστοιχη δουλεια καποιου για να το επιλεξεις...#πιστευω οτι θα μπορυσες να βαλεις και γλειφιτζουρια ή κλοουν διακριτικα...εχει να κανει παντα με αυτον που θα σου τα φτιαξει...

αν βρεις κανεναν καμια μερακλη θα στα κανει οπως τα θες πιστευω απλα θελει ψαξιμο κι εγω δεν εχω καποιον να σου συστησω στην Αθηνα. Ειχα βαφτισει στην Καβαλα...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΒΥ SM ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ? ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ! ΝΑΡΛΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ (ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ) 1,20€ ΚΑΙ ΕΚΕΙ 0,84€! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΔΩ 2,20€ ΚΑΙ ΕΚΕΙ 1,16€! ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ! 200€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΨΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια μου την ολη διακοσμηση των βαφτισιων μπορεις να την κανεις μονη σου, οπως εκανα και γω μονη μου τη διακοσμηση του γαμου μου αλλα και του σπιτιου μου και ολοι με ρωτανε ποιος ηταν ο designer.

καταρχην παρε κανενα περιοδικο, κοιτα καμια βιτρινα στα χαλαρα, μπες σε καμια ιστοσελιδα,.... αρχισε να σκεφτεσαι γενικα καποιο θεμα, αλλα μην συνδυασεις πολλα ταυτοχρονα γιατι θα μπερδευτουνε... ενα θεμα και στολισε το!

επειδη θα το κανεις με ολη σου την αγαπη, κανενας δεν θα μπορεσει να το κανει καλυτερο απο'σενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργια, γεια κ γω βαπτιζω τον μπεμπουλη μου τον Σεπτεμβριο.επελεξα ως θεμα τον πριγκηπα κ οτι εχει σχεση γυρω απο αυτο..Μπομπονιερες επελεξα για τα παιδακια ωραιες χρωματιστες ξυλινες σβουρες με αγοριστικο προσωπακι κ κορωνα στο κεφαλι. Για τους μςγαλους γυαλινο σταυρο με τον Ιησου επανω,αυτο το επελεξα λογω ονοματος (Σταύρος).

Τωρα για προσκλητηρια ειμαι ακομη στο ψαξιμο κ για διακοσμηση ψαχνω οτιδηποτε σε κορωνιτσες αλλα δυσκολευομαι να βρω.

ριξε μια ματια στο www.elxis.gr

www.Wedtype.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεωργια μου με το καλο η βαφτιση. εγω βαφτισα τον γιο μου τον μαιο και το θεμα μας ηταν ο βατραχος πριγκηπας γιατι κι εγω δεν ηθελα το κλασικο ασπρο μπλε. τον στολισμο τον εφτιαξα μονη μου. σε 2-3 μερες θα ανεβασω και φωτογραφιες να δεις. κι εγω τις μπομπονιερες απ'τον Ναρλη τις πηρα, διοτι ειμαι απο καβαλα. φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου αρκεί να έχεις χρόνο και φαντασία (από τα προσκλητήρια μέχρι το στολισμό του κέντρου).

Μπορείς επισκεφτείς μαγαζιά με είδη συσκευασίας όπου εκεί θα βρεις χιλιάδες πράγματα και η υπάλληλος θα σου δώσει πολλές ιδέες. Επίσης και στα καταστήματα jumpo μπορείς να βρεις διάφορα πράγματα που θα σε εμπνεύσουν.

Εγώ είχα στολίσει μόνη μου τα τραπέζια στο κέντρο. Είχαμε θαλασσινό θέμα και εκτός των άλλων, είχα βάλει στα τραπέζια βαρκούλες τις οποίες είχα φτιάξει από μπλέ και θαλασσί χαρτόνι, όπου απ' έξω είχα γράψει τα ονόματα των παιδιών και μέσα τις είχα γεμίσει με καραμελάκια smarties!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑ ΟΤΙ ΑΝ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΚΛΙΠΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ!

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΤΑΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΣΩ ΚΑΙ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΛΠ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ!

http://www.narlis.gr/pics/bobonieres/vaptisis/2056.jpg

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΧΝΙΚΑ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ, ΓΑΖΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΕΡ, ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΕΝΝΟΩ ΓΥΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΛΠ!) ΑΧ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ! ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ!!!!ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΕΣ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΧΑΝΙΑ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΕΔΩ! ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ! ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ 1,20€! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ART AND COMPUTER! MMMM! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ! ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΕΤΣΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ SERVICE! ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΕΡΜΑ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ (Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ) ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ΕΜΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΙΟ, ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!

ΑΠΟ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥΓΚΑΚΙ ΑΠΟ ΔΙΧΤΥ ΜΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΟΥΛΕΣ, ΚΟΥΤΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ!!

ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΟΝΗ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΣΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΩΤΑ!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΙΟΥΛΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΟΤΙ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣ Κ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ...ΓΙΑ ΒΑΖΑΚΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργία γεια σου,

και εγω βαφτίζω τον μικρό μου τον Οκτώβρη και εχω σαν θέμα τα ζώα της ζούγλας και τα χρώματα που διάλεξα ήταν λιλά - πράσινο θέλοντας να ξεφύγω απο τα συνηθισμένα. Για μπουμπουνιέρες διάλεξα κουπες για τα παιδιά με ζωάκια της ζούγκλας κι για τους μεγάλους εικόνες με τον Άγιο από το όνομα του. Μπροσκλητήρια και μπαλόνια στο ίδιο θέμα και χρώματα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Με το καλό να βαπτιστεί το μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

FOLYMPIA MOY ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΤΟ EVENDI ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ GALA ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΤΡΑΧΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ! ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...