Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΜ..ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΠΛΑΦΦΦ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ..ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ..ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΜΕΤΟ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙΑ ( ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ) ΣΑΝ ΑΙΜΑ...ΠΑΓΩΣΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΣΠΙΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΗΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ..ΗΡΘΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕ, ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ..ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΑΤΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ...:( ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ..ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ( :huh: ΜΩΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ Μ ΕΝΟΙΑΞΕ) ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΩΓΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΛΗΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ, ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΩ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ..:( ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ..) ΤΗΣ ΜΕDELA MOY ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ, ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΛΗΤΩ, ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ SWING TΕΛΙΚΑ ( ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΔΕ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ :woohoo: ) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΡΓΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΓΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ)..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ Η ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ..ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ...:blink: :blink: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ Κ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΕΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΙ ΥΣΗΧΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙ ΑΙΜΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΑ ΑΠ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ? ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΑΡΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΤΟ SWING, ME TO XERI Η ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??

ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΑ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ..ΤΑ ΚΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ..ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ, ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕ Κ ΑΥΤΗ...ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2ΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ..ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Κ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?? ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ...ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ. ΗΤΑΝ 10 ΜΕ 7,5 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?? ΑΡΑΓΕ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Η ΥΨΗΛΗ??

ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ( ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΑ..ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ (ΛΕΕΙ) ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΛΙΓΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΙΟΥ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ??? ΟΧΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ??

Δημοσίευση

:ohmy::huh::dry:

ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ :dry: !!!

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΡΜ ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ :blink: !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΑΚΥΡΗ ΤΕΛΕΙΩΣ :angry: , ΤΙ ΝΑ ΠΩ :S;;;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ Η....ΜΠΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ, ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!:unsure:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσάκι μου όλες οι αναποδιές μαζί ε;;;Μην απογοητεύεσαι όμως..Εμένα στην αρχή μοθ μάτωνε συνέχεια τις θηλές μου, έπινε αίμα και μου είχε πει ο γυναικολόγος αν βγάζει αίμα το στήθος μου να τη βάζω από το άλλο..Τελικά κατέληξα στη χρήση θήλαστρου Medela Swing.. Και ναι, δεν είσαι η μόνη που έκανε αγορά μέσω τηλεφώνου..Κι εμένα είχε πάει ο αντρούλς μου στα Λητώ και από τη μια μιλούσε με την πωλήτρια και από την άλλη με εμένα...

Λοιπόν,εμάς δε μας είπε τίποτα η πωλήτρια για τέτοιου είδους αποστείρωση..Εγώ το έβαζα κανονικά στον αποστειρωτή της Avent που έχω, αν και αυτός αποστειρώνει σε 3-5 λεπτά...Όσον αφορά τώρα στο θήλαστρο, εγώ που σταμάτησα στις 50 ημέρες το θηλασμό, σου λέω να μην της δώσεις ξένο..Βγάλε από το στήθος σου γαλατάκι και δως της το..Και προς Θεού μην αφήνεις το γαλατάκι σου να μένει μέσα στο πληγωμένο στήθος..Πρέπει να το βγάλεις...Μην πάθεις καμιά μαστίτιδα ή σου πετρώσει...

όμως κοριτσάκι μου έχω να σου δωσω μια συμβουλή ως παθούσα..Σε καμία περίπτωση μην κάνεις συστηματική χρήση του θήλαστρου, γιατί σταδιακά θα αρχίσει να σου μειώνεται το γάλα..Μέχρι όμως να επανέλθει το στήθος σου μπορείς να το βγάλεις...

Φιλάκια πολλά σε σένα και το ζουζούνι σου!

Δημοσίευση

marga,καλησπέρα κοπέλα μου .πραγματικα εγώ δεν εχω εμπειρία από αυτα ακόμη αλλα επειδη παργματικα στεναχωρεθηκα οταν διαβασα το μην. σου ειπα να σου πω απλα τις ευχές μου για να πανε όλα καλα και το θαυμασμό μου για την ψυχραιμία που παλι καλά εδειξες σε ολα.

Μεσα από την καρδια μου ευχομαι ολα να γιανουν και να πάνε καλά από δω και πέρα και να μην σου ξανατύχει τίποτα κακό και δυσάρεστο.

Κοιτα να εισαι σε εποικοινώνία με τους γιατρούς σου που ξερουν καλυτερα από μας εδω, φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι τρομερό απλα για να μην εχεις αλλα προβληματα καλυτερα να τους απασχολεις και να σου λυνουν αυτοι κάθε απόρία και ειδικα πανω στο θεμα του θηλασμου.

Προσπαθησε όσο γινεται να διατηρησεις τη ψυχραιμία σου και ευχομαι να πανε όλα καλα.

Παντως φροντισε να εχεις καποιον κοντα σου αν δεν αισθανεσαι καλα μεχρι να ερθει ο αντρούλης σου.Μην δίνεις καμία σημσία στα λόγια της πεθεράς σου,όπως φαινεται ειναι στη καρακοσμαρα της.Και μεις εδώ ειμαστε καθε μια με το δικο της τρόπο για να σε στηριξουμε.

Εισαι παντως δυνατη και πιστευω οτι χειριζεσαι τις καταστασεις παραπολύ καλα.

Φιλακια και πολλες ευχες για να μπούν ολα γρηγορα σε μια ομορφη σειρα διχως στεναχωριες!!:)

Δημοσίευση

Κι εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην πανικοβάλλεσαι! Μπορεί να είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός, ότι δηλαδή ρούφηξε αίμα από πληγούλα στο στήθος σου! Μακάρι να μην είναι τίποτα, και το πιθανότερο αυτό είναι, και να πάνε όλα καλά!!! :kiss:

Δημοσίευση

καλησπέρα! Το Swing το αποστειρώνω κανονικά στον αποστειρωτή.(η διαδικασία κρατάει ένα 20 λεπτο στον δικό μας). όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς. Κι εγώ είχα αίματα στις θηλές και ρώτησα τον παιδίατρο να της δίνω το γάλα μου ή το παιδί θα δρακουλιάσει??ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο που η ίδια ίσως αηδιάσει λίγο και ξινίσει το μουτράκι της από τη γεύση του αίματος. Μάλλον η δικιά σου αναγούλιασε και γι αυτό ο εμετός. Μην αγχώνεσαι τόσο... αφού το είδε και ο παιδίατρος το μωρό και όλα καλα τότε όλα οκ;) (έχει κάνει εμένα η δικιά μου εμετό ουουου... και μετά με κοιτάει και χαζογελάει. Φιλάκια και να τη χαίρεσαι:kiss:

Α! το γάλα να το βγάζεις με το swing. Είναι η καλύτερη επιλογή και δεν πονάει όσο πληγωμένο και να είανι το στήθος. Εγώ τουλάχιστον δεν πόνεσα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...