Μετάβαση σε περιεχόμενο

2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΛΑ-ΔΟΝΤΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????..

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2.5 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Κ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ 28/7 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΕΤΥΧΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ,ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΝΙΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ..ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΤΖΕΛ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ.ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΗΡΕΜΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 + - ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα απο 2 μηνων αρχισε.Αστο να βαζει τα χερακια του μεσα,το ανακουφιζει.Προσπαθησε να του βαλεις πιπιλα.Μεχρι 5 μηνων το δικο μου δεν επαιρνε πιπιλα,οταν πια εβαζε τα παντα μεσα στο στομα πηρα διαφορες μαρκες πιπιλας μεχρι να βρω καποια να το βολεψει.Την βρηκαμε,τον ανακουφιζει,η γκρινια μειωθηκε αισθητα.Και παλι δεν την εχει πολλες ωρες μεσα στη μερα.Οταν τον πιανει η τρελλα:blink: με την φαγουρα (τωρα πια εχει 4 δοντια,κ βγαινουν κι αλλα) τοτε την βαζει.Για δοκιμασε μηπως και το ανακουφισει το παιδι.

Α!και του εβαζα γαζα αποστειρωμενη με χαμομηλακι και του εκανα απαλο μασαζ 1-2 φορες την μερα,του αρεσε αυτο:) για δες και αυτο μπορει να αρεσει και στο δικο σου.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΥΓΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ...

ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΑ,ΟΥΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΧΑΜΟΜΙΛΙ,ΟΥΤΕ ΤΥΛΙΟ,ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΝ(ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙ...!!),ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΛΑ...

ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙ?

ΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΤΕΙΚΑ?

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΨΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ CHICCO ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΛΑΣΤΙΧΟ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΓΟΝΑ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΣ NUK ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΣ CHICCO ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΛΠ, ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ,ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ...ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ????ΕΧΩ ΗΔΗ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ...ΛΙΓΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΣΑΕΙ...ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΙΜΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.....

το χαμομηλι δεν του το εδινα για να το πιει,βουταω τη γαζα σε χαμομηλι και του κανω απαλο μασαζ στα ουλα.Απο 2 μηνων εχει σαλιο-καταρρακτη και δοντια εσκασαν 3 μαζι (2 κατω-ενα πανω) 9 μηνων,τωρα βγαινει κ το τεταρτο πανω. μπορει να τα βγαλει νωριτερα εσενα,μιας φιλης πριν κλεισει τους 3 μηνες εβγαλε δοντακια. δοκιμασε μασητικα τοτε.Ξερεις αυτα που εχουν τζελ μεσα. το τζελ για τα δοντια το εβαλα 2 φορες κ δεν εκανε τιποτα.Ελπιζω να σας βολεψει κατι και να μην γκρινιαζει το μικρακι!

boymama,καταρχας να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου...εμενα εγινε 3μην κ πριν λιγο καιρο αρχισε τα ιδια οπως τα περιγραφεις περιπου,αλλα νομιζω σε πιο ηπιο βαθμο.Γενικως,τρωει κ γλυφει τα δαχτυλα του κ εχει φαγουρα στα ουλα,επισης πολλα σαλια.Ο παιδιατρος μου ειπε οτι αρχισαν να φουσκωνουν τα ουλα του.Το θετικο ειναι οτι δεν αρχισε την πολυ γκρινια ακομη.

Επειδη τον ρωτησα κ γω οντως ειναι νωρις για τα αξεσουαρ οδοντοφυιας, νομιζω οτι εκτος απ αυτα που ανεφερες δεν υπαρχει κατι επιπλεον να κανουμε.... κουραγιο κ υπομονη εχουμε δρομο μπροστα μας.....

Τα ίδια κάνει και ο δικός μου ειναι και αυτλος 2,5 μηνών και είμαστε όλη μέρα με τη σαλιάρα- καταρακτης σκετοσ. και γκρινια γκρινια απαπα. Τι θα κανουμε βρε κορίτσια βγάλαμε "πρωημα " μωράκια. Ούτε πιπίλα μερικές φορές ούτε στίθος ούτε τίποτα.

• 10 years later...

Καλησπέρα κορίτσια υπάρχει περίπτωση να προετοιμάζεται η μικρή μου για δόντια?Είναι δύο μηνών και δεκα μέρες βλέπω ότι άρχισε να βάζει τα χέρια της στο στόμα με την πρώτη ευκαιρία κάνει φούσκες με τα σάλια της δεν έχει πολλά σάλια ούτε συνέχεια και μερικές φορές εκεί που θηλάζει νιώθω σαν να με δαγκώνει ένα μικρό πόνο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάντως κορίτσια θα κάνω κλύσμα σπίτι μου ... δεν θέλω να κάνω πάλι στο νοσοκομείο. Βέβαια στην περίπτωση μου , με αφήνουν κ να έχω σνακ κατά τη διάρκεια του τοκετού,  οπότε μάλλον ανωφελο είναι 🤣  Για τα κακάκια κ εγώ το ίδιο ήξερα στην πρώτη εγκυμοσύνη,  όμως δεν είναι κάτι,  αρκεί να είναι σε παρακολούθηση το μωρό για να ξέρουμε ότι είναι οκ οι παλμοί
    • Εγώ κορίτσια μου να σας πω την αλήθεια βγαίνω γιατί κατάλαβα ότι με κάνει να νιώθω καλύτερα...Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ τις πρώτες μέρες που ήμουν μέσα και δεν έβγαινα ούτε καν για να πετάξω τα σκουπίδια...Τον έχω παντού μαζί μου,το έχω πάρει απόφαση ότι δε θα μου τον κρατήσει κανείς οπότε θα συμβιβαστούμε με αυτό...Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά 🫤...είναι ένα κομμάτι που με αγχώνει πάρα πολύ!!
    • Κι εγώ έτσι πιστεύω θα έπραττα κορίτσι μου, χαίρομαι που διατηρείτε την ψυχραιμία σας και το πάτε βήμα-βήμα 🙏🙏🙏  Τώρα δε ξέρω κατά πόσο θα μπορούσες να αλλάξεις γιατρό μιας κι έχω ακούσει ότι στην Ελλάδα κάποιοι διστάζουν να αναλάβουν εγκυους μετά το 2ο τρίμηνο, αλλά αυτό θα κρίνετε εσύ κι ο άντρας σου ❤️  Όλα να πάνε καλά, περιμένουμε νέα σου 💫
    • Πωωω κι εγώ έτσι ακριβώς σήμερα και δεν ξέρω και τι να κάνω να περάσει λιγο...περπατάω πονάει, ξαπλώνω, πιάνεται χειρότερα!μια τρέλα!😂 Καλή μου @Xrisa95 για μένα να ξερεις ότι είσαι στήριγμα σε όλο αυτό! Με το καλό το παιδάκι σου!μου έχουν δημιουργηθεί και κάτι απορίες σχετικά με το θέμα! Θα σου στείλω προσωπικό μόλις βρω χρόνο!❤️❤️❤️
    • Κλαίωωωωωωωωωωα 🤣🤣🤣🤣 Ο τρόπος που τα λες με έχει γονατίσει... να σαι καλά! Μπράβο σου για την ψυχραιμία σου και την όλη διαχείριση. Μου φαίνεται τόσο δύσκολο κι είμαι σίγουρη πως θα ντραπ΄ω πολύ. Πριν μείνω έγκυος έλεγα ότι θα παω με καισαρική για να τα γλιτώσω όλα αυτά. Φαντάσου μυαλό 🤪 Ααααα επίσης λάτρεψα τον "μεγάλο" σου!!! Άπαιχτος.... Με το καλό να δεχτείς τη μανούλα σου για να έχεις και βοήθεια και παρέα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...