Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: Συγχαρητήρια!!!!!!!

Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο της εγκυμοσύνης κ της μητρότητας...

Όλα να πάνε τέλεια σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου,αν κ αυτό πιστεύω οτι είναι σίγουρο-αφού το ήθελες τόσο πολύ ο Θεούλης θα σε ανταμοίψει..

Περιμένουμε νέα σου..Φιλάκια πολλά:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

mpempoula16 ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι πολύ γλυκιά! Και εσύ να χαίρεσαι την πανέμορφη μπουμπού σου!

grousi μου ευχαριστώ καλή μου! Τα καλύτερα εύχομαι και σε σένα!

mummydi πολύ σ' ευχαριστώ και σένα! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

maria.g μου σχεδόν μαζί μείναμε εγκυούλες! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου γλυκο σου ευχομαι οτι μα οτι καλυτερο!!!!!!!!!να εχεις την πιο τελεια εγκυμοσυνη!!!κοιτα να το απολαυσεις μεχρι εκει που δεν παει αλλο!!!!ειναι η πιο τελεια περιοδος υης ζωης σου!!με το καλο σε 8 μηνες να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!

αντε να μας φερεις γουρι να δουμε κι εμεις αυτο το μηνα ενα τεραστιο + !!!

Δημοσίευση

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!! Εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και όταν με το καλό έρθει η ώρα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές και πανέμορφο μωράκι!!!!

Όσο για τις τιμές σου είναι μια χαρά!!! Εγώ την δεύτερη μέρα καθυστέρησης 03/06 είχα 103, μετά από 3 μέρες 06/06 είχα 439 και μετά από άλλες 10 μέρες 16/06 είχα 12.921!!!! Βέβαια οι τιμές διαφέρουν σε καθε κοπέλα οπότε μην συγκρίνεις.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! :)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη, μια εύκολη γέννα και ένα ήρεμο και γλυκό μεγάλωμα του παιδιού σου.

Να έχεις ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Βασικά υπομονή θα χρειαστείς και τίποτα άλλο.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Δημοσίευση

Μαρακι μου και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου εγραψα και στην παλια μας παρεα χα χα χα χα!!!!Χαιρομαι τοσο πολυ γι αυτα τα νεα!!!!Θελω και περιμενω απο ολες να μαθω οτι ειναι εγκυουλες!Γιατι ειναι οτι πιο ομορφο!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα!Φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

maroulini μου:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη !!!!!

καλα το πως χαρηκα που σε διαβασα χθες στο αλλο post οτι εισαι εγκυουλα δεν λεγεται,ολες οι ευχες μου κοντα σου

μια ερωτηση που σου εγραψα και στο αλλο post θα ξανακανω

μηπως κολλαει να ρθω να με κολλησεις :laugh: :P :laugh: :silly: χα χα χα χι χι χι

Δημοσίευση

Γλυκούλες μου σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ όλες και μία μία ξεχωριστά!!

maryloo28, serene, annoula30, Υβοννη, Aristina, @ngel, chrysoyla

Ευχαριστώ για το πραγματικό σας ενδιαφέρον και εύχομαι σε όσα κοριτσάκια που το περιμένουν μακάρι να τους το "κολλήσω"!. Είναι ότι πιό όμορφο μπορεί να αισθανθεί μία γυναίκα!

:)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου όμορφο! Πάρα πολύ χάρηκα! Μπράβο σου! Με το καλό να "φουσκώσεις" και να σου στείλει ο Θεούλης μας ένα υπέροχο και πανέμορφο νινάκι! Πολλά-πολλά φιλάκια κοπέλα μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μια χαρά θα ναι ο μπεμπακος!σε λίγο καιρό  θα ναι θηρίο!! Αχ πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και τέτοια συγκίνηση! Χάρηκε τόσο πολύ η καλή μου και μάλιστα είχε το μωρο ένα τσιροτακι στο πόδι από την εξέταση που της είχαν κάνει το πρωί και μου λέγε μαμά ποιος έκανε τσιμ την μπέμπα μου; Γιατί τον άφησες; Πονάει, κλαίει... Άντε αντε με το καλό να πατε κι εσείς σπιτάκι σας!
    • Το σκέφτηκα και εγώ μήπως έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη αλλά κάπως τρομοκρατήθηκα κιόλας. Βέβαια, σήμερα, νομίζω είμαι πιο ήρεμη αλλά σκέφτομαι να πάω να το δω από βδομάδα. 
    • Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο ήρεμες ήμαστε, κάπως προχωράμε πιο ήρεμα τα πράγματα! Θετική ενέργεια και σκέψη ✌🏻
    • @ΜαρίαΔημήτρης όσο κλαις κ στεναχωριέσαι λογικο τ σωμα σου να αντιδρά, να σφιγγεται να έχεις πονακια κ φιλιά δύο. Απο την αρχή της κυησης σ εχει καρφωθεί ότι δ θα πάει καλά και δ έχεις ηρεμησει ούτε στιγμή. Να σκέφτεσαι ότι κ τωρα να γεννησεις το μωρό θα ειναι μια χαρά. Είσαι σε πολυ καλη βδομάδα. Που δεν πρόκειται.. αλλα λεμε τωρα. Λιγο εμεινε αλλαξε διαθεση και εχε θετικη ενέργεια για τ μωρακι που έρχεται.
    • Δεν είσαι μουρλή. Προφανώς και απλά έχεις τρομοκρατηθεί. Και εγώ πάντως περνάω τέτοιες φάσεις που λέω άντε να μπω στον 8ο. Μετά θα λέω άντε να περάσουν έξι εβδομάδες. Και μετά θα λέω γρήγορα πέρασαν, κρίμα 😂 Είναι το άγχος για τα μικρούλια μας!! Πάντως και εγώ έχω πόνους. Πια δεν δίνω τόσο σημασία. Οσο περνάει ο καιρός λέω φυσιολογικό είναι!και ηρεμώ κάπως! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...