Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ


Recommended Posts

γεια σας φιλεναδιτσες, τι γινεται? μια γνωστη μου εκανε τεστ δυσανεξιας και βρηκε αρκετα φαγητα που την ωφελουν και ηδη εχασε αρκετο βαρος χωρις διαιτα αλλα μονο με το να αποφευγει τις τροφες που την ενοχλουν. διερωτιομουνα αν ειναι οκ να κανω και εγω αυτο το τεστ. ειναι με αιμα και πας στο χημειο... πειραζει που ειμαι στο τελος της 6ης βδομαδας? απο βδομαδας παω στο γιατρο μου, πιστευω θα τον τρελανω απο τις πολλες ερωτησεις! τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει να τις σημειωσω ολες σε χαρτακι μηπως ξεχασω καμια ερωτησουλα πισω! τι εχει να τραβηξει ο καημενος.....:blush: :blush: :S :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρούλα με το καλό!!

Τα'χω ακούσει κι εγώ αυτά τα τεστ δυσανεξίας αλλά δεν έχω ιδέα ούτε που γίνονται, ούτε πόσο κοστίζουν, τίποτα.. αν ξέρεις τίποτα πάνω σ'αυτό γράψε μας. Τώρα όσον αφορά το ότι είσαι έγκυος δε νομίζω να επηρεάζει το αποτέλεσμα του τεστ, αλλά αυτό θα στο πουν αν ρωτήσεις. Πάντως, αν στο κάνουν και σου πουν τι να αποκλείσεις από τη διατροφή σου, πρώτα συνεννοήσου με το γιατρό σου γιατί μπορεί να'ναι σημαντικά για την ανάπτυξη του παιδιού.

Και πάλι με το καλό!! Καλή εγκυμοσύνη! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy γεια σου, πως εισαι? το τεστ δυσανεξιας το κανεις σε χημειο, μεσω αιματος. ειναι εξιδεικευμενη η αναλυση αυτη για αυτο και κοστιζει αρκετα, πχ 250-300 ευρω! η αναλυση αυτη σου βγαζει αναλυτικοτατα τι τροφες ακριβως σε ενοχλουν, πχ ψωμι ολικης αλεσεως, κριθαρενιο, μιλαμε λεπτομερεστατα!

αυτη η γνωστη μου που λεω που ειναι χοντρουλα, εκανε το τεστ, και για 1-2 βδομαδες δεν ετρωγε αυτα που την ενοχλουν και οταν την ειδα ειχε κανει μεγαλη διαφορα!:ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...