Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορουες μου τι γινεται? εχει 2 μερες τωρα, που πηρα αυτο το βιβλιο για την εγκυμοσυνη... καλε τι να σας πω! επελλανα! εχει τα παντα μεσα! προβληματα, λυσεις, κεφαλαιο ειδικα για τον πατερα, για διατροφη.... τι να σας πω! τρελλαθηκα και γω και ο αντρουλης μου! ΤΕΛΕΙΟ! παρτε το!

φιλουθκια!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ 8Α ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ .

ΟΝΤΩΣ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ" ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ , ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ...

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !:kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Και γω σήμερα έγινα 2μηνών!! Την Πέμπτη θα πάμε για τον δεύτερο υπέρηχο...ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά!! Θα ψάξω για το βιβλίο σας, έχει καλές κριτικές απ' ότι βλέπω...γιατί κι αυτοί οι γυναικολόγοι,πόσες απορίες να σου λύσουν!!:)

Δημοσίευση

Συραγώ τίποτα! Απλά άποψη αναφέρω...Είμαι και απαιτητική με τα βιβλία...

Πήγαινε επάνω σε αυτό που θέλεις και επέλεξε...Έπειτα το διαμορφώνεις, αντιγραφή και επικόλληση...Αν δεν μπορέσεις, στείλε μου στοιχεία...

Θα προσπαθήσω εγώ, αν και όχι τόσο έμπειρη!

Με το καλό!!!

Δημοσίευση

Συραγω καλως ηλθες στην παρεουλα μας!

εγω ειμαι τωρα 2 μηνων εγκυουλα.... λογω απειριας μου φαινεται παρα πολυ χρησιμο αυτο το βιβλιο. πηγα σε 5 βιβλιοπωλεια και τα εψαξα ολα, και αυτο ηταν το καλυτερο- ηταν και σε μενα συστημενο, παρ'ολα αυτα ομως εψαξα και τα υπολοιπα.

το ημερολογιο της εγκυμοσυνης ειναι της ιδιας εκδοσης-σειρας, γραφεις μεσα οπως το ημερολογιο αλλα ακουσα πως εχει και θηκη για φωτογραφιες να βαλεις κτλ

οσο για μενα, με ζαλαδες και ναυτιες που μπορω να κατσω να γραφω...

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα!!! Σας έχω εντοπίσει εδώ και 2 μέρες και δεν ξεκολλάω από το forum!! Εγω σήμερα γίνομαι 2μηνων και όλα πάνε πολύ καλά...μέχρι που ανησυχώ!! Ευτυχώς την Πέμπτη θα πάμε να το ξαναδούμε και ελπίζω όλα να πηγαίνουν καλά. Γενικότερα, πάντως βλέπω είτε με ναυτίες είτε χωρίς, όλες ανησυχούμε....λογικό το βρίσκω πάντως!!!! Εύχομαι σύντομα να σου περάσουν όλα και να χαίρεσαι κάθε στιγμή με τον αντρούλι σου...εμείς πάντως έχουμε χαζέψει από τώρα:P

Δημοσίευση

Συραγω τι γινεται? αυτα που σ'αρεσαν λεγονται τικερ ή τικερακια. μπες στην ιστοσελιδα www.babygaga.com

www.lilypie.com www.daisypath.com

και φτιαξε το οπως το θες, βημα με βημα ειναι οποτε σε βοηθαει. στο τελος θα παρεις 1 κωδικο, κανε τον copy- δηλαδη δεξι κλικ,(ΠΡΟΣΟΧΗ να επιλεξεις τον κωδικο που κανει για φορουμ!!!) μετα ανοιξε 1 ιστοσελιδα του μαμμυ, μπες στο προφιλ σου, πατησε διαμορφωση και κει που λεει υπογραφη κανε το paste. στειλε ενα μηνυματακι για να δεις αν πετυχε, και οχι κανε το ξανα.

καλη επιτυχια

Δημοσίευση

Haroullini έγραψε:

κορουες μου τι γινεται? εχει 2 μερες τωρα, που πηρα αυτο το βιβλιο για την εγκυμοσυνη... καλε τι να σας πω! επελλανα! εχει τα παντα μεσα! προβληματα, λυσεις, κεφαλαιο ειδικα για τον πατερα, για διατροφη.... τι να σας πω! τρελλαθηκα και γω και ο αντρουλης μου! ΤΕΛΕΙΟ! παρτε το!

φιλουθκια!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Οντως πάρα πολύ καλό βιβλίο..

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Θα λύσει κάθε σας απορια...

Δημοσίευση

Σαν Ευαγγελιο το ειχα στην εγκυμοσυνη μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος πηγα στο βιβλιοπωλειο μου το προτιναν και μεχρι που εγινε δυο μηνων ο μικρος το ειχα παντα κοντα μου... Λεει τα παντα!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
    • @Katerinioo δ νομίζω να χρειάζεται να ανησυχησεις γτ έχεις καούρες. Και γω ενα διαστημα ειχα πολλες π με χαλούσαν. Εγω τωρα ειχα να πάω ενα μηνα κ τωρα θα πάω πάλι στις 9 τ μηνός.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...