Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΜΟΥ????ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΡΙΤΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑ ΤΗ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΩ ΤΗ ΜΑΥΡΟΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Κ ΣΚΟΤΗΝΑ...ΚΑΙ ΑΝ,ΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ?ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ?ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ....

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ happy mamma "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΡΕ ΟΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ?"

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΟΥ...............NO COMMENT PLEASE.....

Δημοσίευση

boymamma έγραψε:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΜΟΥ????ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΡΙΤΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑ ΤΗ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΛΙΩΣΩ ΤΗ ΜΑΥΡΟΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Κ ΣΚΟΤΗΝΑ...ΚΑΙ ΑΝ,ΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ?ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ?ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ....

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ happy mamma "ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΡΕ ΟΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ?"

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΜΟΥ...............NO COMMENT PLEASE.....

:laugh: :laugh: :laugh: ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!! ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩΝΤΑ, ΚΟΙΝΩΣ......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ :angry: ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΣΚΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....................................

ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΑΚΙ ΟΣΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΙ ΤΑΥΡΑΚΙ :lol::lol::lol:

ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑ ΕΣΥ ΤΕΖΑ ΚΑΙ...........ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Η ΤΕΡΕΖΑ!!!:blink: :laugh:

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΘΕΜΑ ΘΙΞΑΤΕ!!!ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Η ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ,ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ!!!!!!!ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΛΥΜΑΝΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΕΛ ΣΑΝ ΜΕΛΙ!!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ , Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ!!ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 40 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΝΟΙΑΣΕΙ!!!!!!ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΩ ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ!!!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Η κατσαρίδα υπέυθυνη για το άσθμα;

By publhealth

Τα τελευταία χρόνια, μεγάλης κλίμακας μελέτες έχουν ενισχύσει την επικίνδυνη σχέση μεταξύ κατσαρίδας και του άσθματος . Αυτό που παρατηρείται είναι η αλλεργιογώνα ουσία που μεταδίδεται μέσω του σάλιου της κατσαρίδας, των περιττωμάτων καθώς και από την αποσύνθεση των οργανισμών αυτών . Η επαγγελματική αντιμετώπιση των μολύνσεων από την κατσαρίδα θα μειώσει τελικά τον αριθμό των αλλεργιογόνων που μπορούν να επιδεινώσουν το άσθμα του παιδιού.Οι Ιδιοκτήτες των ακινήτων θα πρέπει να επαγρυπνούν για την πρόληψη τέτοιων μολύνσεων, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Οι κατσαρίδες είναι πιο ενεργές όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν καθώς αυτά τα παράσιτα ευδοκιμούν σε ζεστούς , σκοτεινους και υγρούς χώρους.

Η Public Health προσφέρει στους ιδιοκτήτες των ακινήτων αυτές τις συμβουλές για την προστασία των οικογενειών τους από την κατσαρίδα:

* Τα τρόφιμα να σφραγίζονται και να αποθηκεύονται σωστά, ιδίως στις κουζίνες.

* Καθαρίζετε τις κουζίνες καθημερινά, από ψίχουλα και σκουπίδια

* Πετάξτε τα σκουπίδια τακτικά και να αποθηκεύουν σε σφραγισμένα κιβώτια.

* Σφραγίστε τις ρωγμές και τις τρύπες στα σπίτια, συμπεριλαμβανομένων των σημείων εισόδου για τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και σωλήνες.

* Κρατήστε υπόγεια καλά αεριζόμενα.

www.phealth.gr

Δημοσίευση

Πέρυσι ξενυχτούσα στο νοσοκομείο,(καλοκαίρι),πρόσεχα τη μαμά μου.....

Οταν έπεφτε η νύχτα δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα......

Μιλιούνια κατσαρίδες...

Μήπως τα νοσοκομεία να φροντίζουν για την Public Health γιατί αν όντως κουβαλάνε τόσα μικρόβια τί δουλειά έχουν με σοβαρά άρρωστους που κινδυνεύουν από λοιμώξεις?

Και φέτος την πήρα την δόση μου καθόμουν στο μπαλκόνι με μια φίλη μου και διαπίστωσα ότι κάποιος μου γαργαλούσε τον αστράγαλο.!!

Αν είχα μωράκι πάντως θα παραμόνευα μη και το πλησιάσει καμία.Σιχαμένες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...