Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσο σας βοηθάει ο άντρας στο σπίτι??????

Recommended Posts

Πάντως να πω την αμαρτία μου, προτιμώ που είναι ετσι.

Ο κολλητός του είναι αρρωστος με την καθαριότητα σε σημείο που πάει για δευτερο χωρισμό (Χρυσα κορίτσια, οχι τιποτα ανεπροκωπες).

Αν τυχει και πάμε απο το σπίτι του φοβαμαι μη μου πέσει καμιά τρίχα απο τα μαλλιά (μαδάω;) ) και γινει έξαλλος!!

Αλλα και εσυ βρε jeda μου το άλλο άκρο πια. Βρες κανενα κολπάκι να μάθει να κάνει τα βασικά:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια συμφωνω μαζι σας πως εχουν κ υποχρεωσεις οι αντρες μας στο σπιτι.

Ειδικα αν υπαρχει παιδι-ειτε δουλευει ειτε δε δουλευει η γυναικα- πρεπει να μοιραζόμαστε καπως τις δουλιτσες....

ΑΛΛΑ!

Δεν γινεται να δουλευει ο ενας 12 ωρες κ εγω να καθομαι αλλες τοσες να ξυνομαι (χωρις παιδι ακομα το τονιζω) και να εχω την απαιτηση να πιασει κ σκουπα οταν γυρισει!!!!Δηλαδη ελεος!!!Ας μην παραλογιζομαστε!!!

Φανταζεστε να ξυπναει στις 8,εγω...Οποτε θελω.Να δουλευει μεχρι τις 8μμ...Εγω να βγαζω καλους απτο καθισιο κ τις βολτες...Και μολις ερθει να του πω "αντε να καθαρισουμε το σπιτι!"....Τετοιον αντρα ουτε να τον φτυσω!!!!

Μου αρκει να μην φερεται σα γαιδουρι(οπως ειπε χαρακτηριστικα η θελω να γινω μαμα)!!!

Και ναι!Αν δουλευα εγω κ αυτος καθοταν...Θα ειχα την επιθυμια(μαλλον την απαιτηση) να βρω φαγητο ετοιμο κ καθαρο σπιτι!!!

Απ'οτι βλεπουμε υπαρχουν πολυυυυυ καλομαθημενοι αντρες εκει εξω!!!

Κορίτσια καλό το θέμα...Ο άντρας μου τώρα λείπει λόγω δουλειάς οπότε τέλεια....

Έχω τρέλα με την καθαριότητα αλλά μέχρι ένα σημείο.Είχα το μωρό και εγκυμοσύνη δεν προλάβαινα ούτε τουαλέτα να πάω.Όταν ερχόταταν από εκεί που είναι μου έφτιαχνε μέχρι και τα ντουλάπια, το σπίτι γενική...Είναι νοικοκύρης.Φανταστείτε την ντουλάπα του την έχει όλη ευθυγραμμισμένη.

Τώρα περιμένω πάλι να έρθει τα έχω κάνει όλα αλλά θα θέλει να βοηθήσει και εγώ δεν θέλω. Για να καταλάβαιτε εγώ κάνω το μπαλκόνι σε πέντε λεπτά αυτός θα κάνει και μια ώρα!!! Ήθελα να ήξερα τι καθαρίζει???

Με βοηθάει υπερβολικά σαν να μπαίνεις σε καινούργιο σπίτι...

Απλά ώρες ώρες με αγχώνει δεν θέλω να χάνει χρόνο από το παιδί μιας και μένει αλλού λόγω δουλειάς...και άμα δεν στρώσουμε το κρεβάτι τι θα γίνει???

Μέχρι και καφέ μου φτιάχνε να πιώ το πρωί και στο φαγητό απίστευτος.

Μόνο δεν σιδερώνει κ δεν απλώνει ρούχα.

Εμενα δεν με βοηθαει καθολου:( παρολο που δουλευω και δεν εχω και σταθερο ωραριο,γι αυτο και αρχισα να σκεφτομαι να παιρνω ποτε- ποτε γυναικα;)

AFRODITH έγραψε:

ybonnh kalytera fere pote pote antra (bohtho enow :laugh: )mhpos kai to ksana skeutei kai den xalate kai leuta adika :laugh: :P :woohoo:

:laugh: :silly: :laugh: Θα το πω στον αντρα μου ...χιχιχι!Μουδωσες ιδεα!;) :laugh:

• 2 years later...

καλησπέρα σας,

εγώ είμαι καινούργια στο φόρουμ και αναζητώντας διάφορες συμβουλές, βρήκα το mammyland, και διαβάζω και άλλες κοπέλες με το ίδιο πρόβλημα με μένα.

Να θέσω κι εγώ ένα ερώτημα ? εκτός του ότι δεν με βοηθάει καθόλου στο σπίτι, εργάζομαι και εγω εκτός σπιτιού ... Γιατί όταν λύνει τα παπούτσια του πρέπει να τα ακουμπάει πάνω στα έπιπλα, στο κρεβάτι και όπου αλλού βρει???????? (μεταξύ άλλων)

υπάρχει καμμιά άλλη κοπέλα που να βάζει κατσαρόλα στις 9 το βράδυ για το καμάρι της???

Γειά σου zoyzoynelia και καλώς όρισες στο φόρουμ!

Αμάν πια αυτοί οι άντρες... Οι πεθερές τα φταίνε όλαααααααααααα................

Εγώ δουλεύω κάθε απόγευμα και λείπω πέντε ώρες, ο άντρας μου είναι άνεργος, και έχουμε μοιραστεί τις δουλειές. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός τις κάνει όποτε θέλει, ενώ είναι φάσεις που πρέπει να γίνουν επειγόντως, όπως την περασμένη Κυριακή που είχαμε επίσκεψη, έπρεπε να πλύνει τα πιάτα, κι αυτός τα έπλενε με δόσεις, και κατέληξα να τα πλύνω εγώ...

Δεν έχω καμιά εμμονή με την καθαριότητα, αλλά αν δεν καθαρίσω εγώ, δε μου φαίνεται καθαρό το σπίτι. Αλλά δε με νοιάζει, δε θα σκοτωθώ κιόλας, και τώρα με το μωρό είναι δύσκολα.

Τώρα έχω βάλει στην πόρτα του ψυγείου τις υπευθυνότητες του καθενός μας, κι έβαλα και τις υπευθυνότητες του μικρού (τρεισήμιση μηνών!): να μεγαλώνει, να είναι γλύκας, να έχει τέλεια μάγουλα και να μας ξετρελαίνει!

Όταν λες ότι βάζεις κατσαρόλα στις εννιά το βράδι, εννοείς ότι του μαγειρεύεις για βράδι; Ή για την επόμενη μέρα;

Πολύ κακομαθημένος ο άντρας σου.

Ο δικός μου ούτε κατά διάνοια να αφήνει ρούχα και παπούτσια από δω κι από κει, ή το πιάτο του όπου να 'ναι... Αδιανόητο μου φαίνεται, και σ' αυτόν το ίδιο.

Γιατί δεν κάθεσαι μια μέρα ήρεμα κι ωραία να του εξηγήσεις ότι είναι το αυτονόητο να μην πετάει τα πράγματά του από δω κι από κει, κ.λπ.; Ή να περάσεις σε πιο δραστικές λύσεις, π.χ. να του τα πετάξεις απ' το παράθυρο; :P :P :P

Γειά σου zoyzoynelia και καλώς όρισες στο φόρουμ!

Αμάν πια αυτοί οι άντρες... Οι πεθερές τα φταίνε όλαααααααααααα................

Εγώ δουλεύω κάθε απόγευμα και λείπω πέντε ώρες, ο άντρας μου είναι άνεργος, και έχουμε μοιραστεί τις δουλειές. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός τις κάνει όποτε θέλει, ενώ είναι φάσεις που πρέπει να γίνουν επειγόντως, όπως την περασμένη Κυριακή που είχαμε επίσκεψη, έπρεπε να πλύνει τα πιάτα, κι αυτός τα έπλενε με δόσεις, και κατέληξα να τα πλύνω εγώ...

Δεν έχω καμιά εμμονή με την καθαριότητα, αλλά αν δεν καθαρίσω εγώ, δε μου φαίνεται καθαρό το σπίτι. Αλλά δε με νοιάζει, δε θα σκοτωθώ κιόλας, και τώρα με το μωρό είναι δύσκολα.

Τώρα έχω βάλει στην πόρτα του ψυγείου τις υπευθυνότητες του καθενός μας, κι έβαλα και τις υπευθυνότητες του μικρού (τρεισήμιση μηνών!): να μεγαλώνει, να είναι γλύκας, να έχει τέλεια μάγουλα και να μας ξετρελαίνει!

Όταν λες ότι βάζεις κατσαρόλα στις εννιά το βράδι, εννοείς ότι του μαγειρεύεις για βράδι; Ή για την επόμενη μέρα;

Πολύ κακομαθημένος ο άντρας σου.

Ο δικός μου ούτε κατά διάνοια να αφήνει ρούχα και παπούτσια από δω κι από κει, ή το πιάτο του όπου να 'ναι... Αδιανόητο μου φαίνεται, και σ' αυτόν το ίδιο.

Γιατί δεν κάθεσαι μια μέρα ήρεμα κι ωραία να του εξηγήσεις ότι είναι το αυτονόητο να μην πετάει τα πράγματά του από δω κι από κει, κ.λπ.; Ή να περάσεις σε πιο δραστικές λύσεις, π.χ. να του τα πετάξεις απ' το παράθυρο; :P :P :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το τελευταίο "να του τα πετάξεις από το παράθυρο" με πέθανε στα γέλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχω συζητήσει ουκ ολίγες φορές μαζι του. μέχρι που τον πιάνω και του μιλάω όπως στα παιδιά μας : "Θέλω... εντάξει λεβεντάκο μου?". "ναι", μου λέει εκείνη την ώρα, και την επόμενη στιγμή πάλι τα ίδια. και με το άγριο του το έχω πει!!!! λες και μιλάω σε τοίχο ρε παιδι μου!

Να μοιραστούμε δουλειές??????????? αν μου βγάλει τα σκουπίδια έξω , πρέπει να του είμαι και υπόχρεη!!!!!

εχω δύο γιούς. Ο μεγάλος βάζει τα ρούχα του στο συρτάρι, βάζει τα λερωμένα ρούχα του στο καλάθι των απλύτων και τα παπούτσια του στη θέση τους!!!!!!!!!!!!! καμμία σχέση με το μπαμπά , δόξα τω θεώ

Του βάζω, που λες, κατσαρόλα για το βράδυ!!! εάν του στερήσω το βραδυνό φαγητό έχουμε "ιστορίες" στο σπίτι.

Ρε κορίτσια , καλός άνθρωπος είναι , δε λέω, άλλωστε γιατί να τον παντρευόμουν αν δεν ήταν ... αλλά μήπως είναι "λίγο" αγροίκος???

Δε νομίζω ότι είναι αγροίκος ο άντρας σου, απλά είναι πάρα πολύ κακομαθημένος. Φαντάζομαι ότι πίσω απ' αυτό θα κρύβεται κάποια υπερπεριποιητική μάνα... Ξέρω κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Αν τα αφήνεις μες στη μέση εκεί που τα πετάει; Μήπως συγκινηθεί να τα μαζέψει; Αν τον πείσεις να αναλάβει τις δουλειές σου για μια μέρα κι εσύ πας μια βόλτα; Όπως ο Βουτσάς στον "Τελευταίο άντρα"! :P

Όσο για το βραδινό φαγητό, γιατί δεν τρώει αυτό του μεσημεριού; Εμείς αυτό κάνουμε, κι αν δεν έχει, τοστ ή κάτι πρόχειρο. Ο άντρας μου και με ψωμοτύρι τη βγάζει και με ψωμί και χαλβά, αλλά άμα τον πιάσουν οι λαιμαργίες του, θα πάρει σουβλάκια ή πίτσα. Θυμήθηκα μια φίλη μου που έχει έναν άντρα όπως τον δικό σου, και λίγο χειρότερο μη σου πω, και κάθε βράδι δε μαγειρεύουν, αλλά τρώνε σάντουιτς. Ε, ούτε το σάντουιτς δεν μπορεί να φτιάξει μόνος του!!! Πρέπει να του το φτιάξει αυτή!!! Έτσι, αν βγούμε κανένα βράδι κοριτσοπαρέα, αυτή πρέπει να κοιμήσει τα παιδιά (έχει τρία), να του φτιάξει το σάντουιτς και μετά να φύγει, λες κι αυτός είναι ανάπηρος...

• 1 year later...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ:dry:

ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΥΡΝΑΩ ΝΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ....ΑΛΛΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ Κ ΟΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!:woohoo:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΑΚΙΟΛΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ.

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΩ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ!!!!

ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΩΣ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΕΚΕΙ "ΕΞΩ" :blush:

ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ "ΠΑΡΑΛΟΓΗ?"

ούτε παράλογη ούτε εξωγήινη...κι εμείς δεν έχουμε παιδάκι αλλά κι εγώ όλη μέρα με το σπίτι ασχολούμαι(ώσπου να πάω στη δουλειά). κι εγώ δε θέλω να μου κάνει γενική, τον έμαθα να πλένει πιάτα και να στρώνει κανένα κρεβάτι...αλλά...το έχουμε σε κακό να φάμε με πιάτο, θα φτιάξουμε το τοστ πάνω στον πάγκο, θα γεμίσουμε ψίχουλα και μετά θα το βάλουμε σε πιάτο, θα πετάξουμε τα ρούχα μας πάνω στον καναπέ μόλις μπούμε στο σπίτι, βγαίνουμε από το μπάνιο με τα νερά να τρέχουν στο πάτωμα...αλλά τι να κάνουμε; να τσακωνόμαστε όλη μέρα; υγεία να υπάρχει κορίτσια...ο δικός μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (που ευτυχώς το βρήκαμε νωρίς και δείχνει να πηγαίνει καλά), οπότε...γερός να είναι κι ας τον κυνηγάω από πίσω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...