Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέέέέρα και από μένα.. Παρασκευούλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι 😅😅 @Naty_ @annie! πως είστε κορίτσια μου?? 😊 @marinamanoulitsa εύχομαι να ΜΗΝ σου έρθει...🙏 @melitiniღ πάλι καλά που υποχωρούν οι ενοχλήσεις γιατί πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό. Εγώ έχω άλλες 7 μέρες αγωγή, βέβαια οι ενοχλήσεις μου σταμάτησαν από την 2η μέρα. @Σοφία21 εγώ παρατήρησα ότι μετά την υστεροσκόπηση που έκανα τον Ιούνιο, στην περίοδο το αίμα είναι καθαρό κόκκινο και μάλιστα μου έκανε τόσο εντύπωση αλλά σε συζητήσεις έμαθα οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ σε άλλα νέα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί, 5 μέρες νωρίτερα απ οτι δείχνει η εφαρμογή αλλά εαν το πάω με βάση τα υγρά και τον πόνο που είχα της ωορρηξίας είναι οκ, στις 14 μέρες..τι να πω.. Να μην υπάρχει μια εφαρμογή που να τα έχει ακριβώς να μην παιδευόμαστε με τα μετρήματα και τις καταγραφές χιχιχιχιχιχι
    • 7+, Δεύτερα θα πάμε κ βλέπουμε. Αν ακούσουμε θα έχουμε περάσει το πρώτο σκαλοπάτι. Εσύ πότε έχεις γιατρό; Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά!! Εγω εδώ πεινάω θανάσιμα!!!! Αν με τραβάει να φάω κάτι;; Ναι τα πάντα🤣🤣🤣 Προσέχω όμως ειδικά από τη στιγμή που είδα ότι ανεβαίνει το ζάχαρο.. Γενικά κ από την πρώτη εγκυμοσύνη ξέρω έναν καφέ τη μέρα, όχι ντεκαφεϊνέ, όχι αλλαντικά, όλα καλοψημένα, πολύ καλά πλυμένα τα λαχανικά με ξύδι κ όχι τόνο και σολομό. Αυτά αν θυμάμαι καλά 
    • Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰 Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 
    • Κορίτσι μου καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου! Αυτά που σου λένε μην τα ακούς κ μην αγχώνεσαι! Ναι τα μωράκια τους πρώτους 6 μήνες είναι δύσκολα, δηλαδή και εγώ έλεγα τώρα αυτό είναι φυσιολογικό? Να με καταβάλλει η κούραση, η αϋπνία, και να μη χαίρομαι το μωρό μου? Ναι, είναι. Η κόρη μου ήταν πιο εύκολο σχετικά μωρο, ο γιος μου μετα έκλαιγε ασταμάτητα για πολύ καιρό, ήθελε συνέχεια αγκαλιές, να κοιμάται μόνο πάνω μου, ξυπνουσε αμετρητες φορες καθε βραδυ κλπ. Τώρα είναι 15 μηνων και είναι ένα πολύ ήσυχο κ υπακουο μωράκι, τόσο που μου κάνει τεράστια εντύπωση!! Αλλάζουν, θα το δεις. Απλώς το πρώτο διάστημα είναι πολλά πράγματα, να συνηθίσουν το ότι βγήκαν από τη μαμά, να ωριμάσει το πεπτικό τους, κολικοι, δόντια και τόσα άλλα. Υπομονή, δεν είναι δύσκολο μωρο, είναι απλά μικρό μωρό! Όλα θα πάνε καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...