Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

katiana γεια σου και η κορη μου τα ιδια εκανε οπως τα περιγραφεις,οπως λες ειστε σε φαση που φευγετε απο τα νιανια φαγητα και θελει και η μπουμπου το χρονο της ,αδικα χαλας τα νευρα σου αφησε την να πειραματιστει .Κι εγω τραβουσα στεναχωρια και να ετσι οπως τα εφτιαχνα ετσι τα πετουσα τα φαγητα...Μην σκας αν πεινασει να δεις πως θα φαει!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ! ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...