Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες!!Κοριτσια ενταξει πραγματικα νομιζα οτι μονο εγω τετοιο αγχος,οταν δεν εχω συμπτωματα πεφτω σε μαυρη καταθλιψη,λιγο να τσαντιστω/κουραστω κ νομιζω πως εχω κανει κακο στο μωρο,τωρα με εχει πιασει κ το αν θα ειμαι καλη μανα εν τελη🙄Μιλαμε για τρελα!Μιλαω στο μωρο,δευτερα εχω ραντεβου για υπερηχο κ λεω εαν ειναι να μην πηγαινει κατι καλα θελω καποιο σημαδι πριν παω στον γιατρο..φοβαμαι τι θα δουμε στο ραντεβου πραγματικα σε σημειο που δεν θελω να παω(ετσι ανακαλυψα στον δευτερο υπερηχο μια παλλινδρομη που ειχα πριν 5 χρονια).Οπως καταλαβαινετε φοβαμαι κ να κατουρησω για το μην δω αιμα😏Η κοιλια φαινεται ηδη κ ας ειμαι στην 9η βδομαδα οποτε το εμαθε μανα κ πεθερα κ ειναι μες την καλη χαρα,το αντιθετο απο εμενα🫩 Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες οσες εχουμε ραντεβου αυτες τις μερες🥰 Κ ναι το δευτερο τριμηνο θα ηρεμισουμε..ελπιζω😅οχι ενταξει τα συμπωματα ειναι παρελθον τις περισσοτερες φορες,νιωθουμε πλεον τα μπεμπε κ δεν εχουμε παρει πολυ βαρος,η ενεργεια επιστρεφει!Ανυπομωνω!!
    • Είμαστε πολλές κορίτσι μου σε αυτή την φάση (της τρέλας )  Δευτέρα έχεις αυχενική; Άντε με το καλό όλα να πάνε καλά ! Να μας πεις νέα σου τη Δευτέρα ! 
    • Καλημέρα!! Έχω το ραντεβού της αυχενικής την Δευτέρα, αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν η μεγαλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Να βγει και το σκ να φτάσει επιτελυτο πρωινό της Δευτέρας. Εν το μεταξύ ευτυχώς διαβάζω ότι δεν τρελαίνομαι μόνο εγώ και ότι το πρώτο τρίμηνο μου έχει φανεί αιώνας. Ξυπνάω τα βράδια (και για κατούρημα) αλλά και επειδή όλο σκέφτομαι διαφορά με την εγκυμοσύνη, με τις εξετάσεις, με την γέννα, με όλα...Πφ!! Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να χαλαρώσω αλήθεια και αυτό νομίζω θα γίνει μετά την β επιπέδου (αργώ ακόμα😑)  
    • Τα έχουμε δει όλα βρε.... κανένα μικρόβιο καμία κηρσοκηλη κ άριστο σπερμοδιαγραμμα μόνο ο κατακερματισμός μόνος του είναι 42% και έχει κάνει κ εντύπωση σε 2 ουρολογους πως με τόσο άριστο σπερμοδιαγραμμα κτλ είναι αυτό οπότε μας είπαν ότι αυτό από μόνο του δεν μας λέει κάτι κ παίρνει βιταμινες....θα δείξει....επειδή λοιπόν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα κ έχει πάρα πολύ καλή κινητικότητα κ όλα αυτά που πρέπει πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!!!!!
    • Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ στα δίδυμα είχα μέχρι τον 4ο μόνιμα. Το καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα κ δεν τους ανησυχεί. Κ με το ροζ είναι οκ. Το έντονο κόκκινο μόνο τους απασχολεί. Εγώ είχα αποκολλήσεις αλλά όλα πήγαν καλά!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα προς το παρόν δόξα τω Θεω!!! Γενικότερα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...