Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι επαθα η δολια....

alkost

Recommended Posts

πωπω καλε στα καλα καθουμενα τι επαθες...

αρκει που δεν προκληθηκε πιο σοβαρη βλαβη ευτυχως εισαι καλυτερα..

πωπω περαστικα σου...τι σοκ θα περασες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ ευχαριστω κοριτσακι μου,οντως καλο ειναι να τα κοψουμε,αλλα ο πασας μου ηθελε καλαμαρακια τηγανητα,τι να τον κανω????:P

να χαιρεσαι το αγορακι σου..:kiss:

Κοριτσάκι μου περαστικά, τί να πώ, και μή χειρότερα! Ελπίζω το υπόλοιπο καλοκάιρι σου να είναι ξεκούραστο, χαλαρό και γεμάτο από γέλια, να το ξεχάσεις γρήγορα αυτό που σου συνέβη! ΧΧΧ

περαστικα καλη μου

εχω να σου δωσω εν μερει λυση...για τις τηγανιτες πατατες τουλαχιστον

λοιπον , περνεις λαδοκολλα βαζεις επανω τις πατατες κομενες οπως για τηγανι ( απλα λιιιγο πιο χοντρες) 1 κουτ σουπας λαδι και αλατι... τα ανακτευεις με τα χερια, τις απλωνεις καλα καλα παντου, τα βαζεις στο φουρνο στην πανω πανω σχαρα στους 200 βαθμους πανω κατω να ψηνει η αντισταση και τις αφηνεις μεχρι να ροδισουν. που και που ανακατευεις για να μην κολησουν

ειναι σαν τις τηγανιτες, αλλα χωρις τη λαδιλα και τους κινδυνους!!!!

Maniamounias έγραψε:

Αμ,τι μαλακίες θα λέμε τώρα;

Πας πχ.να βάλεις πλυντήριο,αυτό έχει τρέξει νερά,μπαίνεις ανυποψίαστη στο μπάνιο,γλιστράς...πάρε την τούμπα -την έχω πάθει έτσι,γι'αυτό σου λέω...

Τι τραβάμε και μεις...

αμ και εγω!! και μετα πέσανε πάνω στην κεφαλή μου το σαπούνι και τα ρουχα (απλυτα) και ενα παιχνίδι της μικρης που έχει στο μπανιο! δεν ξέρω τι τα πυροδότησε ( η γκαντεμιά μου ίσως ;) αλλά πέφτανε σαν ντόμινο...θεέ και κυριε, τι άλλο θα ζήσουμε...!

περαστικά βρε κοριτσάκι, τι να πω και εγώ πρώτη φορά το ακούω...λες γ αυτό ο άντρας μου, μου λεει να μαγειρεύω τις πατάτες στην tefal του Μαμαλάκη??

ALKOST MOY ΠΕΡΣΤΙΚΟΥΛΙΑ.ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

FRAPEDIA MOY ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

:blink::blink::blink:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!!!

ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ............"ΟΙΚΙΑΚΑΑΑΑ!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!" ΕΤΣΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;;;:angry:

ΑΑΧ!!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ!!!:S

:kiss::kiss::kiss:

Η μανα μου επαθε το ιδιο ..με μαλακτικη κρεμα μαλλιων!!!! ..πολυ γνωστης εταιρειας ..που τα κανει λεια και απαλα:angry:

Περαστικα Alkost μου..

alkost έγραψε:

διαβαστε τι επαθα και δεν εμφανιστηκα καθολου αυτες τις μερες..

πριν 4 μερες ειχα μια ελαφρα κοκκινιλα στα ματια μου,νομιζα κατι με ερεθισε απο τους φακους επαφης..τους εβγαλα και εβαλα κολλιριο..το πρωι σηκωθηκα και ειχαν πρηστει τα ματια μου,ηταν κοκκινα σαν ματωμενα και ετσουζαν τοσο,που εκανα εμετο απο τον πονο και την αυπνια,(δεν μπορουσα να κοιμηθω,οταν τα εκλεινα με πεθαιναν απο τον πονο)

τελικα με τα πολλα με πηγε ο κωστας στο νοσοκομειο και το πορισμα ηταν : εγκαυμα..επαθα εγκαυμα στα ματια,απο τι λετε????απο το τηγανισμα!!πεταχτηκαν σταγονες λαδι καυτο στα ματια μου,μια μερα πριν αρχισουν οι ενοχλησεις,αλλα δεν εδωσα σημασια..

και κοριτσακια μου χθες μου εβαλε αλοιφη,και μου τα τυλιξε με γαζες,αοματη!!!απο χθες το μεσημερι μεχρι σημερα το πρωι ημουν τυλιγμενη!!!ηταν πολυ πιο δυσκολο απο οτι φανταζομουν..πως ζουν αραγε οι καημενοι οι τυφλοι???

τελος παντων,σημερα ειμαι καλυτερα,εφυγε η κοκκινιλα και το καλο της υποθεσης ειναι οτι αφεθηκα στη φροντιδα του κωστακη μου για μια μερα,και το απολαυσα,μες την ταλαιπωρια μου!!

αυτα...φιλακιααααααααα.

Πονεσα μονο που το διαβασα.

προσεχε καλε με τα λαδια και τα τηγανια!

Περαστηκα σου ευχομαι! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...