Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΠΗΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ τώρα θα ανακαινίσω το σπίτι μου (όταν το αγοράσω πρώτα!!! :P ) και με βρίσκεις στο κατάλληλο mood!!!

Δυστυχώς παιδάκια δεν έχω, έτσι δεν ξέρω και πολλά από παιδικά δωμάτια. Αλλά η άποψή μου είναι όχι διαχωρισμοί στα χρώματα, δηλαδή, όχι γαλάζιο για αγόρια και ροζ για κορίτσια, γιατί το θεωρώ λίγο χαζομάρα.

Κατά τα άλλα, θα πρέπει να δεις τι θέλεις. Θα πάρεις έπιπλα τα οποία ο γιός σου θα χρησιμοποιεί μέχρι την εφηβεία, ας πούμε ή προτιμάς κάτι τελείως παιδικό, που στη συνέχεια θα το αλλάξετε;

Μια φίλη μου επίπλωσε όλο το σπίτι της, πριν καν κάνει τα παιδιά της, και αγόρασε έπιπλα για μεγάλους, ακόμα και για τα παιδικά δωμάτια, κάτι που εμένα δε μου άρεσε καθόλου. Απ' την άλλη, εμένα μου είχαν αγοράσει οι γονείς μου μόλις πήγα στο δημοτικό, ροζ γραφείο, ροζ βιβλιοθήκη και ροζ καρέκλα (μη γελάτε), και τα είχα μέχρι τώρα και δεν ήξερα τι να τα κάνω (βέβαια, έλειπα για 10 χρόνια κι ερχόμουν μόνο για διακοπές).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΚΗΝΗΘΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ,

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ!

Ε ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ,ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΙΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ireneAG μπορείς να κινηθείς πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα,ώστε να φτιάξεις το παιδικό δωμάτιο με περισσότερη ευκολία.;)

Όμορφα θέματα είναι ο βυθός,η ζούγκλα,ήρωες της Disney,αυτοκίνητα...Γενικά μπορείς να βρεις πολλά.;)

Θα σου έλεγα να πάρεις πιο ουδέτερα έπιπλα ώστε να μπορεί να τα έχει και αργότερα.Αν πάλι σκοπευεις να το αλλάξεις σύντομα μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο παιδικό.Έχω δει κρεβάτι-αυτοκινητάκι και σίγουρα αν ψάξεις θα βρεις περισσότερα.

Τους τοίχους μπορείς να τους βάψεις τον καθένα με διαφορετικό χρώμα ή μισο μισό και στην μέση να βάλεις μια παιδική ταινία της επιλογής σου.Επίσης να κολλήσεις παραστάσεις ή να κάνεις ζωγραφική στον τοίχο.:P

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις σε ένα παιδικό δωμάτιο.Επίσης μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου αν έχεις όρεξη,κέφι,φαντασία και μεράκι ;)

Αυτά απο εμένα,ελπίζω να βοήθησα!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κρεβάτι-αυτοκινητάκι το έχω δει κι εγώ, αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι που. Είναι τέλειο, πάντως!!!

Απ' αυτά που λέει η Νέλλυ, εγώ προτιμώ αυτοκίνητα και βυθό!

Αν επιλέξεις έπιπλα για μεγάλους, κοίτα να μην είναι πολύ βαριά. Η φίλη μου, που λέω παραπάνω, πήρε σκούρα και πολύ βαριά έπιπλα, και δεν μπορούν να ελαφρύνουν με μερικά αυτοκόλλητα στους τοίχους. Οπότε, καλό θα ήταν να προτιμήσεις απλά επιπλάκια σε ανοιχτά χρώματα, μπεζ ή άσπρο, ας πούμε, κι όχι καφέ.

Απλά, κάτι που συνήθως ξεχνάμε (φταίνε τα έργα και τα σίριαλ γι' αυτό), είναι ότι το παιδικό δωμάτιο, κι ολόκληρο το σπίτι βέβαια, είναι για να το χρησιμοποιούμε, κι όχι για να το κοιτάμε, όπως στις φωτογραφίες. Γι' αυτό, λοιπόν, πρωτίστως τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά, και το δωμάτιο όχι βαρυφορτωμένο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα Μαρία συμφωνώ.;)

Τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά και φυσικά να τα χαίρεται και το παιδί!Υπάρχουν πολύ όμορφα κρεβατάκια στην Ικεά,στην Sato και στην Neoset σε πολύ καλές τιμές.Δεν είναι ''βαριά'' και είναι κυρίως ανοιχτόχρωμα γιατι απευθύνονται σε παιδιά-εφήβους ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΡΕΝΕ εμεις περιμενουμε κοροτσακι και βαψαμε το δωματιο λιλα με κιτρινο,εβαλα παραστασεις barbie στον ενα τοιχο και στον αλλον πηρα παραστασεις με ζωα.αυτες οι παραστασεις κολλανε πολυ ευκολα με νερο και δεν ειναι τοξικες.μπορεις να τις βρεις σε μεγαλα καταστηματα jumbo κλπ η σε μαγαζια με χρωματα.εκανα μια ντουλαπα σε φυσικο χρωμα ξυλου οξιας για να ειναι πιο φωτεινο το δωματιο και ολα τα επιπλα θα τα παρω σε φυσικο ξυλο και εβαλα και μια κουρτινα με πριγκιπισες σε λιλα χρωμα.νομιζω οτι εγινε ωραιο το δωματιο.προτιμησα αν μην εχει συγκεκριμενω θεμα αλλα διαφορα.εχω δει και παιδικα κουρτινοξυλα με παραστασεις,ειναι πολυ ωραια.ψαξτο λιγο εχει πολλες λυσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΔΕΙ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ.ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙΟ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.ΑΧ ΑΝ ΔΕ ΠΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ε?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΙΣΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula φοβερό το τζινι, μπράβο στον άντρα σου!

Μάλλον σε ζωγραφιές θα καταλήξω και εγώ αλλά απο κάποιον ειδικό γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν το έχουμε με τίποτα....:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε συ, μην πας να δώσεις ένα κάρο λεφτά σε ειδικό. Καλύτερα αυτό που σου είπαν άλλα κορίτσια, για ζωγραφιές που κολλάνε στον τοίχο με νερό. Αυτό νομίζω είναι πιο οικονομικό και πιο εύκολο.

Πάντως, Αντρούλλα, να τον χαίρεσαι τον άντρα σου, είναι καταπληκτικός ζωγράφος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω εγω τη μαργαριτουλα... εβαψα τους 3 τοιχους μωβ-μπλε και τον εναν πρασινο βεραμαν και κολλησα παντου τον winnie και την παρεα του (που πηρα απο το cosy corner)

να φανταστειτε προχτες που πηγαμε σ ενα σπιτι και ειχε κουρτινα winnie την ειδε και χαμογελασε!!! (αχ ο αισταιν μου) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, καντινού απίστευτο το δωμάτιο!!!!!!!!! Είναι πραγματικά το δωμάτιο του παιδιού σου ή είναι εικόνα από κανένα περιοδικό διακόσμησης; Νομίζω ότι κάθε παιδί θα ήθελε να μένει σε ένα τέτοιο δωμάτιο! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΑ, ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΘΗΜΑΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΗΝΑ ΛΙΓΑΚΙ! ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς θα αρχίσουμε σιγα σιγα να ετοιμάζουμε το δωματιο του μωρού (αν κ ειναι λίγο νωρις, θέλω τώρα που μπορω ακόμα - τον τελευταίο μήνα θα είμαι Αθήνα, ε μην γεννήσω και σε κανένα καράβι και ονομλασω το μωρο Blue Star! χαχα)

Αποφασίσαμε και εμείς να κινηθούμε πάνω σε ένα θέμα και συγκεκριμένα baby looney tunes. Τους τοίχους σκεφτόμαστε να τους βάψουμε κάτω για κανενα μέτρο υψος πράσινο και το υπολοιπο τεχνοτροπια πορτοκαλί-κίτρινο και ενδιάμεσα να βάλουμε μια μπορντούρα ανάλογη... Εχω πάρει ήδη αυτοκόλητα αφρώδη για τους τοίχους. Αποφασίσαμε να ξεφύγουμε απο το κλασικό ροζ - γαλάζιο (βασικά δεν ανακοινώνω σε κανεναν το φύλλο του μωρού) Μόλις το ολοκληρώσουμε θα ανεβάσω καμια φωτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Ειρηνη μου.

Ειναι ηδη 11 μηνων ο γιος? Μπραβο να σου ζησει!!

Εμεις εχουμε επιλεξει το θεμα βυθος μια και ο συζυγος ειναι πολυ της θαλασσας και των ψαριων. Βαψαμε τους τοιχους γαλαζιο & λαχανι. Τα επιπλακια ειναι στο χρωμα του ξυλου ενω τα σεντονακια και η παντα ειναι σε ασπρο χρωμα. Ηθελα σκετα τα υφασματα διοτι μετα θα γινοταν πολυ βαρυ. Θα προσπαθησω να σου διξω φωτο. Αν δε φαινεται με συγχωρεις ειμαι λιγο ασχετη... :)

Φιλακια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!

ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ? ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ!!!!

ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ,

Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΚΑΤΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΦΤΑΙΞΩ...

ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ!

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ?

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάρα πολύ ωραία ιδέα!!!!!

Στα Jumbo λογικά και στο ΙΚΕΑ θα βρεις, αν και τα κορίτσια είναι πιο ειδικά σ' αυτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου αγαπημένα!!!!!❤️❤️❤️ Κάναμε χτες τη χοριακή και ακόμα δεν πιστεύω ότι τα καταφέραμε!!!! 💪Πετάμε στα σύννεφα ακόμα, νομίζω ότι ζω ένα όνειρο!!! Θα κάνουμε αύριο επαναληπτική, νιώθω όμως μέσα μου ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα🙏!!! Εύχομαι σε όλες τις φίλες που προσπαθούν ή περιμένουν το αποτέλεσμα να πάρουν τη χαρά αυτή! Έχουμε περάσει όλες τόσο πολύ δύσκολα, που μας αξίζει επιτέλους να χαρούμε κι εμείς!!🌈👶 Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά με κάποιον τρόπο νιώθω ότι το πιο δύσκολο για μένα πέρασε κορίτσια μου. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη❤️🌷 και σας ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε πει όλους αυτούς τους μήνες🥰
    • Απαπαπα βρε κορίτσι μου τι περιπέτεια πέρασες λογικό να σε πιάσει άγχος ευτυχώς πήγαν όλα καλά και έκαναν λαθος οι γιατροί  να περάσεις με ηρεμία τις γιορτές και όμορφα 😊
    • Καλημέρα σε όλες.. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα να έχουμε..με το καλό να ερθουν τα μωρακια μας! εγω είχα περιπέτειες χθες πάλι... πήγα στο νοσοκομείο γιατι είχα πόνο απο την Πέμπτη απο την αριστερή πλευρά απο το κεφάλι μεχρι τα πλευρά και φοβηθηκα μήπως είναι κάτι... πάω και μου λένε μολις μ κάνανε υπέρηχο στους πνεύμονες οτι έχω θρόμβο στην αρτηρία του αριστερού πνεύμονα..και κινδυνεύει η ζωη μου..ΣΟΚ😱 μου κανανε εισαγωγή για να μ κανουν αντιπηκτικες σε μεγάλες δόσεις..εν τέλει μου είπαν αν θελω να κάνω αξονική( που ειναι λίγο βλαβερό για το μωρό) για να είμαστε σίγουροι τι είναι και σε τι ποσότητα πρέπει να γίνουν οι αντιπηκτικες.την καναμε...και εδιξε οτι δεν υπάρχει κανένας θρόμβος..και μ ειπαν οτι ίσως είναι καποια αρχόμενη λοίμωξη...ΜΕ ΠΕΘΑΝΑΝ..στην κυριολεξία...μ ειχαν συνέχεια με οξυγόνο...μ έλεγαν οτι και να γίνει προτεραιότητα μας είσαι εσύ...θα κανουμε τα αδύνατα δυνατά... εγώ εκεί κλάμα και κακό...ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ...   ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...❤️❤️❤️
    • Είχα κλείσει τηλεφωνικά το ραντεβού και δε μου το είπε ποτέ κανένας αλλά ούτε κι όταν πήγα εκεί μου ζήτησαν κάτι! 
    • Α δεν έκανες τεστ Ε; Ωχ κατάλαβα 😂 εγώ έχω ραντεβού 12:15 όποτε θα μεσημεριάσει! Δεν πειράζει χαλάλι 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...