Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ


Recommended Posts

HELP!!!!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΛΑΣΟΚΥΤΤΑΡΩΝ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ?ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τελεια Μαριλου μου!!!! Ευχομαι μια μεγαλη χοριακη κ γερα μωρακια!!!🙏🥰❤️🤰🧿 τωρα ξεκουραση κ ολα θα πανε καλα!!!😊
    • Πόσο χαίρομαι που είσαι καλά και το αγοράκι σου επίσης! 💙☺️  Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... Κι εγώ full time μαμά χωρίς βοήθεια από κανέναν! Ο μικρός κολλημένος πάνω μου, δε κάθεται λεπτό μόνος... Κάνω όλες μου τις δουλειές το βράδυ που κοιμάται, έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι.  Τώρα για το φαγητό εμείς επιλέξαμε από τον 6ο μήνα να κάνει blw, σίτιση δηλ με κομμάτια. Στην αρχή ήταν ζόρι, δεν έτρωγε κτλ μετά όμως πήρε μπρος και τώρα δε τον σταματάει τίποτα, θα φάει κι εμάς σε λίγο!  🤣 θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σε κάποιο μικρό γεύμα δηλ δεκατιανο ή απόγευματινο να κάνεις εισαγωγή σε πατημένα αν όχι σε κομμάτια. Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται solid starts αν θες να τη κατεβάσεις για να πάρεις ιδέες. Μην απογοήτευσε! Ας παίξει με το φαγητό! 1_3_4 κάποια στιγμή θα το βάλει στο στόμα το φαγητό και θα φάει μόνος του.  Σας κράτησαν πολύ οι κολικοί.... Ηρωίδα είσαι! 💪🏼  Ότι έγραψες για δεύτερο παιδί με κάλυψε απόλυτα! Ίδιες σκέψεις πάνω κάτω... Την υγειά μας να έχουμε κι εμείς και τα μωρακια μας και βλέπουμε στο μέλλον... Εγώ τώρα είμαι σε φάση που αποθηλαζω σιγά σιγά και από τη μια χαίρομαι που δε θα έχω το θηλαστρο, που θα πάρω πίσω το σώμα μου αλλά από την άλλη -δε ξέρω γιατί- νιώθω θλίψη και ενοχές απέναντι στον μικρό.. αντικρουόμενα συναισθήματα... 🙄 Προσπαθώ πολύ να το δουλέψω μέσα μου.    
    • Όλα καλά κ εμείς.. έφτασε σχεδόν 1,5 κιλο η μπέμπα μας 🤩🤩.. προχωράμε όμορφα .. 
    • Α δεν το είχα καταλάβει, με συγχωρείς! Μια οικογενειακή φίλη έκανε 8 εξωσωματικές μέχρι να έρθει ο μικρός και μέσα σε 3 μήνες έμεινε έγκυος με φυσιολογική σύλληψη κι έτσι ήρθε και η κόρη!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...