Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου ξεκινησαμε παλι σημερα να παμε την μικρη να κανει ενα μπανακι στην θαλασσα αφου αδυνατουμε να τις προσφερουμε φετος διακοπες..και...

ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΗΣ...:( τιποτα δεν εμεινε μεσα στο στομαχι.....ΠΑΛΙ!!!!

Δεν ειχαμε κανει ουτε την μιση διαδρομη..

πηγαιναμε πιο αργα και απο χελωνα..

ειχε τελειωσει απο το πρωινο γαλα στις 6:huh: και εμεις φυγαμε στις 9:dry: .....3 ωρες μετα...

και παρολα αυτα εκανε εμετο και αυτο βεβαια δεν ειναι και η πρωτη φορα..

τι να κανω δεν ξερω...ετσι δεν θα κανει ουτε ενα μπανιο και δεν θα μπορουμε να πηγαινουμε και πιο μακρινες βολτες:( αυριο θα παρω την παιδιατρο να μου πει αν μπορω να κανω κατι

σας εχει τυχει????τι γινετε ρε κοριτσια υπαρχει λυση?

πολυ στεναχωρηθηκα την κακομοιρα...κλαψ κλαψ!!

Δημοσίευση

Κι εγώ έτσι ήμουνα μικρή. Ζαλάδες, αναγούλες, αφού θυμάμαι, όποτε πήγαινα να κοινωνήσω στην εκκλησία και περίμενα στην ουρά, ζαλιζόμουν, καθόμουν κάτω, μου έκαναν αέρα.

Εδώ που τα λέμε, δηλαδή, ακόμα έτσι είμαι. Σιγά σιγά το παίρνεις απόφαση, και παύεις να ασχολείσαι.

Πάρε όμως τη μικρή σε έναν παιδίατρο, μπορεί να σε βοηθήσει!

Δημοσίευση

καλημερα αγαπουλα αχ το ζουζουνι μας :(

μιλα και με την παιδιατρο να δουμε τι θα σου πει..

η δικια μου οταν ειχαμε παει πρωτη φορα βολτα μακρινη μου τα εβγαλε 2 φορες μεσα σε μιση ωρα μετα απο αυτο αφησαμε μεγαο κενο ξανα μεχρι να την παμε βολτα τωρα μπορω να σου πω πλεον απο το ταξιδι στα συβοτα δεν καταλαβαινει τιποτα και απλωσ την βλεπω οτι ζαλιζεται λιγο και αμεσωσ κοιμαται...της εχω και μονιμως ανοιχτο παραθυρο για να μπαινει καθαροσ αερας...

δεν ξερω τι να σου πω αλλα λυσεις υπαρχουν απο θεμα σιροπιων και τετοια...

Δημοσίευση

ευη καλως μας ηρθες..

περασες καλα?

τι να πω ρε ευη μου ουτε στα μισα δεν ειχαμε φτασει οι στροφες δεν ειχαν αρχισει...3 ωρες μετα το γαλα και εκανε τοσο πολυ εμετο πια..θα μιλησω μα παιδιατρο αλλα δεν μου αρεσει να τις δωσω φαρμακα για 1 ωρα διαδρομη...δεν ξερω!

Δημοσίευση

μια χαρουλα κοπελα μου περασαμε....

και μενα ετσι η μικρη μου εκανε εμετο το γαλα το ειχε πιει πριν απο 3 ωρες!!!γενικωσ ξερω οτι οταν στο στομαχι εχεισ μονο υγρα ζαλιζεσαι περισσοτερο μπορει να παιζει ρολο και αυτο...

η κωσταντια στο αυτοκινητο ολο κατι τρωει 'η ψωμι ή κουλουρι ή μπισκοτο...

σε εμασ επιασε παντωσ

Δημοσίευση

χθες διάβασα κάπου ,αλλά δεν θυμάμαι που ,ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσει το παιδί να μπαίνει στο αυτοκίνητο για αυτόν τον λόγο και να μην πάτε βόλτες .ότι συνηθίζει σιγά σιγά και δεν θ ζαλίζετε .

α! στο παιδί και νέοι γονείς το διάβασα .

Δημοσίευση

Έτσι ήμουν και εγώ μικρή, δεν τολμούσαμε να πάμε κάπου αμέσως έκανα εμετό, είχα προμηθευτεί και σακούλες για την περίπτωση!!! :silly: Πηγαίναμε διακοπές και εγώ? εμετό, στα λεωφορεία καθόμουν πάντα μπροστά, γενικά μεγάλο πρόβλημα, ώσπου πήγα στην Κοζάνη για δουλειά και πήγαινα κάθε σαββατοκύριακο στην Λάρισα. Η Κοζάνη έχει πολλές στροφές και όταν πήγα για πρωτη φορά έκανα πάλι εμετό (21 χρονών!!). Με τις πολλές φορές που ταξίδεψα με λεωφορείο το συνήθισα και πλέον δεν έχω πρόβλημα.

Σε μεγαλύτερη ηλικία βέβαια βοηθά και η τσίχλα!!! Α και τώρα ακόμη δεν μπορώ να διαβάσω μέσα στο αυτοκίνητο γιατί ζαλίζομαι!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι πλοηγοί γιατί δεν μπορώ να διαβάσω χάρτη μέσα σε αυτοκίνητο!!!

Τώρα για το μικρούλη ίσως να το πειράζει και η απότομη οδήγηση και το γεγονός ότι το στομαχάκι έχει μόνο υγρά, είμαι σίγουρη ότι ο/η παιδίατρος θα ξέρει κανένα κολπάκι να σας πει. Ο αέρας επίσης βοηθά΄όπως είπε και η evhdal.

Δημοσίευση

κοριτσακιαδινουμε καλημερα!!

πηρα την παιδιατρο και ειπα να σας πω τι μου ειπε για να ξερετε και εσεις για τα παιδακια σας...

μου ειπε καταρχας οτι ειναι στο παιδι και δεν μπορουμε να κανουμε κατι..

οταν ειναι να φυγουμε πρωι να μην της δινω γαλα αλλα ενα γιαουρτακι ή λιγη κρεμα(οχι πολυ)και να την ταιζω οταν φτανουμε..

να φευγουμε μετα απο 2 ωρες απο την κρεμα

να φευγουμε ωρες που δεν εχει κινηση και να κραταμε οσο μπορουμε μια σταθερη ταχυτητα..

τα παιδια μου ειπε τα ενοχλει παρα πολυ το ξεκινα σταματα..

αυτα...

και βασικα της ειπα οτι εμεις γυρισαμε πισω δεν συνεχισαμε γιατι εκανε πολυ εμετο ασπρισε..

και μου ειπε οτι συνεχιζουμε κανονικα και πηγαινουμε στον προορισμο μας γιατι ετσι δεν θα πηγαινουμε στο τελος πουθενα..

πρεπει να το συνιθησω..:dry::( αυτα!!!σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

καλα Argi ευχομαι να της περασει μεγαλωνοντας γιατι κοπελα μου μεγαλη ταλαιπωρια πρεπει να παιρναγες..απαπαπα!!

Δημοσίευση

Αχ mitsi μου πόσο σε νιώθω. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου. Είναι 2,5 χρονών και άρχισε να ζαλίζεται στο αυτοκίνητο και να κάνει εμετό λίγο μετά που έγινε 12μηνών.

Πραγματικά είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί σε περιορίζει αφάνταστα. Να φανταστείς και χωρίς να πιει γάλα θα κάνει πάλι εμετό!

Άσε έχω δοκιμάσει ότι μου έχει πει ο καθένας, τίποτα δεν γίνεται, απλά με τον καιρό θα περάσει....και ο παιδίατρος δεν μου δίνει φάρμακα γι αυτή την περίπτωση. Κάνε υπομονή και θα περάσει από μόνο του.

Οπότε κι εγώ είμαι προετοιμασμένη ότι θα κάνει εμετό και κουβαλάω σακούλες, παιχνίδια και κάπως απασχολείται μερικές φορές και δεν κάνει. Τώρα τελευταία ξαπλώνει στα πίσω καθίσματα με μένα δίπλα της και μπορώ να σου πω, πως κάνουμε και ταξίδι χωρίς να κάνει εμετό.

Τι να σου πω κι εγώ, υπομονή....αν ανακαλύψω το μυστικό θα σε ενημερώσω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...