Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 737
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κοριτσια εγω μενω αρκετα μακρια και για μενα τωρα ειναι πρωι και για σας απογευμα. Μολις ξυπνησα και ετοιμαζω κατι να φαω και μετα καφε. Δεν δουλευω, καθομαι τους τελευταιους 8 μηνες της εγκυμοσυνης μου και μετα απο πολλα χρονια δουλειας!

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω μενω αρκετα μακρια και για μενα τωρα ειναι πρωι και για σας απογευμα. Μολις ξυπνησα και ετοιμαζω κατι να φαω και μετα καφε. Δεν δουλευω, καθομαι τους τελευταιους 8 μηνες της εγκυμοσυνης μου και μετα απο πολλα χρονια δουλειας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια… Κορίτσι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου.. Γερό κι ευρυχισμένο να είναι.. 🫶🏼 Να περάσετε τέλεια 🥳🥳 @Rena92 Κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως είναι δυσκολο να βρισκεσαι στη δουλειά εμω δεν είσαι καλά ψυχολογικά λίγες ώρες ειναι θα περάσουν.. προσπάθησε να αποβαλλεις το αγχος και οποιαδήποτε σκέψη η δουλεια θα σου αποσπασει λιγο την προσοχη δεν γνωρίζω να σου πω κατι παραπανω για τις τιμες της χοριακης μιας και δεν εχω μείνει ποτέ έγκυος αλλα ισως και το αγχος δεν βοηθάει.. ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα και μενα η αποψη μου ειναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου και ισως επρεπε να συνεχισεις τις μετρησεις πάλι στο γενεσις απο οπου ξεκίνησες πιθανόν τε μηχανηματα τους μα διαφέρουν.. @ditaki κοπέλα μου λυπάμαι πολύ για το ένα έμβρυο ευχομαι να πάνε όλα καλά με το άλλο..! Σε κάθε περιπτωση ότι κι αν συμβεί σκεψου πως εχεις 3 αγγελουδια δεν το συζητω η απωλια ειναι απωλια ομως εχεις ηδη δωσει ζωη στα 3 παιδάκια σου κι αυτο ειπναι μεγάλη ευλογία..
    • @annie! Πότε περιμένεις κανονικά? @Rena92 @ditaki Κορίτσια μου τι να πω μόνο υπομονή μπορείτε να κάνετε κ θα δείξει πώς θα πάει κ για τις 2 σας.... Είναι σπάσιμο νεύρων άλλα υπομονή κ πίστη ότι όλα θα πάνε καλά 🙏🙏 @marinamanoulitsa Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου μόνο χαρές κ χαμόγελα να έχει στη ζωή του ☺️ Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ!!!
    • Καλημέρα σας κορίτσια μου! Πως είστε; Καλέ τι μπέμπαροι είναι αυτοί!!! Αν βάλω δίπλα τη δικιά μου θα φαίνεται ανορεξική και κοντή!!! Χαχαχαχαχα @nanoukoεμένα δέκατα είχε κάνει μόνο με το bexsero.  Κι αφού την Ισμήνη-Μαρία την πήγανε λίγο πίσω τα δόντια... σήμερα μόλις ξύπνησε... έκανε και τις δύο τούμπες!!!😁😁😁
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵 Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶
    • Να παίρνεις το μωρό και να βγαινετε βόλτες. Άσε το θηλασμό πίνει και από μπουκάλι. Εμένα δύο φορές που γέννησα πέρασα ένα μαρτύριο στο μαιευτήριο με τις άλλες κοπέλες στο δωμάτιο που δεν έκλειναν φως νύχτα μέρα να μάθουν να θηλάζουν τις τρεις μέρες αυτές στο νοσοκομείο. Αφού τη δεύτερη φορά πάλευαν και οι άντρες τους μαζί να μην ξεκολλάνε από το δωμάτιο. Έφυγα θυμάμαι και έκλαιγα από τα νεύρα μου. Το πρώτο μου μωρό έτσι το στρέσαρα και με τις καμπύλες των παιδιατρων λες και είναι μοσχάρια για πάχυνση τα παιδιά μας όλη μέρα έκλαιγε. Το δεύτερο χαλαρά ότι φάει όσο φάει. Μια στήθος μια μπιμπερο. Ε χαλαρό είναι το μωρό. Όταν λέει ο παιδίατρος κάτι για το ιδανικό βάρος του απαντάω πως αφού είναι ήρεμο δεν αλλάζω τίποτα και στα μα μου του λέω δουλειά σου είναι να μετράς καμπύλες και δουλειά μου είναι να μεγαλώσω ήρεμα το παιδί μου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...