Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλετε άλλη μια νέα εγκυμονούσα στην παρέα σας;

Recommended Posts

Καλησπερα σας λοιπον. βρήκα τη σελίδα καθώς έψαχνα για διάφορα σχετικά με εγκυμοσύνη... βλέπετε, δεν το έχω ξανακάνει! χεχε

είναι η πρώτη φορά που θα γίνω κι εγώ μανούλα και είμαι κάπως στα χαμένα.. μαθαίνω όμως!

χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. χθες καθόμουν και διάβαζα διάβαζα διάβαζα θέματα στο φόρουμ, και τα βρήκα πολύ κατατοπιστικά.. εδώ ότι θέλεις να βρεις, θα το βρεις, γιατί είστε όλες, δεμένες, με την ίδια μαγεία.. τη μαγεία της μητρότητας και καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. έτσι δεν είναι;

Είμαι από την Αλεξανδρούπολη, 10 εβδομάδων και 36 χρονών. (10 εβδομάδων είναι το.. φασολάκι μου... μην παρεξηγηθώ.. χιχιχι)

όλημερίς μου κάνουν παρέα οι ναυτίες... καλέ, εγώ ναυτάκι θα βγάλω! χιχιχι με τόσες ναυτίες! ευτυχώς δεν έχω κάνει ως τώρα εμετό..

αχ κορίτσια, είμαι λιγάκι αγχωμένη, και δεν το έχω ακόμα καλά καλά συνειδητοποηήσει!

καλώς όρισα και καλώς σας βρήκα! θα χαρώ να τα λέμε για ό,τι κοινό μας δένει, και εύχομαι να είμαστε υγιής και να κάνουμε γερά μωράκια. όσες είστε ήδη μητέρες, σας εύχομαι τα καλύτερα για σας και το μωράκι σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΑΚΙ ΣΟΥ...ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ!!!!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!!

Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι :)

Είμαι η Νέλλυ,20 ετών και έχω μια κουκλίτσα 2 μηνών ;)

Θα χαρώ να τα λέμε!:kiss:

Υ.Γ:Εγώ είχα εμετούς μέχρι τον 4ο μήνα

Καλώς όρισες στο πλοίο!!!

Είμαι η Άννα-Μαρία, 29 ετών και είμαι στις προσπάθειες για παιδί!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια ωραία εγκυμοσύνη!!! ;)

καλως μας ηρθες και εσυ κοριτσακι.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη....να σου πανε ολα καλα....

ειμαι η ειρηνη 25 χρονων και μολις σημερα εκανα τεστακι και μου εχει βγει θετικο.....και ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη........φιλακια πολλα....

Ούτε πρόκειται να το συνηδειτοποιήσεις γλυκιά μου μέχρι να δεις το μωράκι σου!!

Να ζήσεις 9 ονειρεμένους μήνες σου εύχομαι,όλα να πάνε τέλεια,για οτι κ αν χρειαστείς θα χαρούμε όλες αν μπορούμε λίγο να βοηθήσουμε!

Είμαι η Κωνσταντίνα,26 χρονών κ απέκτησα την κορούλα μας-τον πιο μεγάλο έρωτα της ζωής μας 24 μέρες πριν..

Φιλάκια πολλά

Ακούγεσαι πολυ ωραίος ανθρωπος :)

Συγχαρητηρια για το μωρακι που κυοφορείς.

Εγω ειμαι η ελευθερία και όπως και εσυ, βρέθηκα κατά τύχη στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου σε αυτήν την χώρα των πολλών και τρελών μαμάδων :silly:

Έχω ενα μπόμπιρα 6,5 μηνων και μου έχει πάρει κυριολεκτικά το μυαλο και τον ύπνο!!! (τρελά ξενύχτια :blink: )

eirininik έγραψε:

καλως μας ηρθες και εσυ κοριτσακι.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη....να σου πανε ολα καλα....

ειμαι η ειρηνη 25 χρονων και μολις σημερα εκανα τεστακι και μου εχει βγει θετικο.....και ειμαι παρα παρα παρα πολυ χαρουμενη........φιλακια πολλα....

Ειρηνούλα συγχαρητήρια κ σε σένα!!!!!!

Όλα να πάνε τέλεια μέσα απ την καρδιά μου!!

Φιλάκια

Maniamounias έγραψε:

Καλώς μας ήρθες στην παρέα!

Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

(να σου πω...πώς κολλάς εγκυμοσύνη;Θέλω κι εγώ)

Άντε να έρθει κ η δική σου σειρά κοριτσάκι μου,αφού το θέλεις τόσο σου αξίζει πραγματικά να το ζήσεις;) ........Με το καλό...Κ σύντομα!!!

Φιλάκια πολλά

καλως ηρθες συνονοματη!η αληθεια ειναι πως ειμαστε λιγο τρελες αλλα πολυ δεμενες.θα το διαπιστωσεις πολυ συντομα.εγω ειμαι η Αθηνα,28 ετων και προσπαθουσα για παιδακι 2-3 μηνες τωρα ομως πρεπει να περιμενω αλλους 7 γιατι ο αντρουλης μου θα λειπει για δουλεια στο εξωτερικο.πικρα απ ολες τις αποψεις.μεχρι λοιπον να γεννησεις με το καλο αλλα και μετα θα με βλεπεις πολυ συχνα στο μαμμυ,ειναι η παρειτσα μου.Καλό ερχομο εύχομαι στο αγγελουδι σου και καλη συνεχεια σε σένα,απολαυσε το.

καλως μας ηρθες στην παρεα......συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη:)

υπομονη και θα περασουν οι ναυτιες,το πλοιο θα εχει πολλα ταρακουνηματα:P ειναι ακομα η αρχη του ταξιδιου!!!

Καλοσόρισες...

Είμαι η Αγγελική, μένω στη Νάξο, είμαι 29 και βρίσκομαι στην 22 εβδομάδα...

Σου εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη! Θα τα λέμε......

Καλησπερα Αθηνουλα...Καλως ηρθες...Με το καλο να ερθει το μπεμπε...χαιρομαστε που μεγαλωνει η παρεα μας με αλλη μια μελλουσα μανουλα...Εγω ειμαι η Μυρτω...και εχω μια κορη 14 χρονων και αλλη μια μικρουλα 22 ημερων...Θα χαρω να τα λεμε....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ Κ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΩΛΙΝΑ 25 ΕΤΩΝ (ΑΚΟΜΑ)

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΟΑΛΙ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ (ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ :P) :D :D :D

Σε καλωσοριζω κ γω με την σειρα μου...

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου...κ γω καπως ετσι ανακαλυψα το μαμυ..κ τωρα εχω αγκαλια τον πριγκιπακο μου που κοντευει τους 3 μηνες...Ειμαι κ γω απο Αλεξπολη.ελπιζω να τα λεμε φιλια.........

καλοσωρησες Αθηνα με το καλο η εγκυμοσυνη σου, εδω θα βρεις μια παρεα που θα σου λυνει ολες τις αποριες σου γιατι τις ειχαμε και εμεις παλια, σε καλοσωριζω λοιπον στην ωραια παρεα του μαμμυ.

κοριτσι μου καλως ηρθες η ακγαλια μας ειναι μεγαλη και ανοιχτη για ολα τα μελη να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και ολα να σου πανε οπως τα ονειρευεσαι

Καλως μας ηρθες Αθηνα!!!!Σου ευχομαι μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Να τελειωσεις γρηγορα απο τις αναγουλες κλπ και να την απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις!!!

Αυτα στα λεω τωρα που φτανω στο τελος(αυριο μπαινω στο μηνα μου!)

γτ μεχρι τωρα κ εγω ημουν μες στο αγχος!!!

Την εχω πρηξει τη μπεμπα μου τοσους μηνες!!!! :laugh: :P

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ:laugh: ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss: :) :)

Καλώς σας βρήκα ,ειμαι πολυ χαρουμενη που ειμαι στην παρεα σας.ειμαι εγκυος 22 βδομαδων και εχω αγορακι,μου φαινεται απιστευτο,μαλλον επειδη ειναι το πρωτο μου.ανυπομονω.καθε πληροφορια και βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...