Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ...

Δημοσίευση

marilou85 ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρηςεχεις κανει πολυ καλη επιλογη γιατρου και μπραβο του γιατι γενικα φοριεται πολυ η καισαρικη αποτι ακουω. Μολις εχω κατι νεοτερο για την περιπτωση μου θα σας πω☺️
    • Καλημέρα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες, έγκυες ή μη! Είπα να συμμετάσχω στην συζήτηση κ εγω μιας κ βοηθάει αρκετά η ανταλλαγή εμπειριών κ απόψεων! Βρίσκομαι στην 16η εβδομάδα εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδάκι μου με ΠΗΤ 9/9 αν κ λόγω καισαρικής πιθανών να πάω νωρίτερα! Με το καλό τα μωράκια μας, κ σε όσες προσπαθούν σύντομα θα τα καταφέρουν με θετική σκέψη κ πίστη! Θα είμαστε εδώ να τα λέμε! 🥰
    • Ναι Σοφία μου κατά καιρούς αλλάζει κ εμένα η περίοδος κ σε μέρες ποσότητα κλπ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό κ δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω κ με αυτό απλά λέω μια διαφορετική περίοδος 😉 Ουπς σοοοορι, δεν είδα το ίσως, δεν είχα πιει καφέ ακόμη 😅 Ελπίζω να μην σου έρθει κορίτσι μου 🙏
    • Κορίτσι μου μην απελπίζεσαι. Έτσι ήμασταν κι εμείς. Και με το καροτσι, τον ύπνο, το κλαμα και όλα. Και με έπαιρνε το παράπονο γιατί το δικό μας μωρό να είναι τόσο δύσκολο. Όποτε πηγαίναμε για εξετάσεις οι γιατροι μας το έλεγαν στα μούτρα ότι είναι πολύ ζόρικη 😅 Με το καροτσι ειχε ξεκινήσει ο καημένος ο άντρας μου να την πηγαίνει κάτι 5λεπτες βόλτες μπας και συνηθίσει και γυρνούσε ουρλιάζοντας. Και με το αυγό και χωρίς. Όλα αυτά μέχρι τους 2μιση μήνες. Ήταν λες και μέσα σε 2-3 μέρες είχαμε άλλο μωρό. Ξαφνικά άρχισε να της αρέσει το καροτσι και να κάθεται με τις ώρες, να αποκοιμιεται μόνη της, να πηγαίνουμε για φαγητό. Από εκεί που κοιμόταν μόνο στα χέρια μέσα στη μέρα άρχισε να κάνει πολύ καλούς ύπνους στο κρεβάτι. Τη νυχτα έγινε πιο προβλέψιμη.  Νομίζω ότι κάπου στις 12 εβδομάδες ηρεμούν απότομα. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να εξετάσεις το ενδεχόμενο μήπως την ενοχλεί κάτι στο γάλα, ίσως κάποια αλλεργια. Σε εμάς έπαιξε ρόλο και αυτό.  Αλλά αλήθεια οι δύο μήνες είναι το peak της γκρίνιας για τα δύσκολα μωρά 😂 εγώ στους δύο μήνες όχι ταξιδι δεν πήγαινα, ούτε μέχρι το περίπτερο Είναι αλήθεια ότι δεν είναι όλα τα μωρά έτσι και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά δεν κρατάει για πάντα, έχετε πολύ καλύτερες μέρες μπροστά σας 😊
    • Αγαπη εχω αποκλεισει εντελως την εγκυμοσυνη περισσοτερο ανησυχω λογω ΣΠΩ.. εχω κλεισει ρβ με τον καινουριο γιατρο μετα το πασχα οποτε ευχομαι επιτελους να βγαλω ακρη και με το θεμα των πολυκυατικων 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...