Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α είναι μικρούλη ακόμα το δικό σου! Η αλήθεια είναι με τις ιώσεις είναι αρκετά δύσκολο ειδικά αν έχεις κ ένα νέο μέλος στο σπιτι.. πως πας από συμπτώματα?? Γενικά νιώθεις κάτι? Λένε στην δεύτερη εγκυμοσυνη ειδικά εσύ π το έχεις κ πιο φρέσκο νιώθεις νωρίτερα το μωρο.. έτσι μ έχουν πει δε ξέρω αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι πέρα από κάτι γουργουρισματα αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι το μωρο ή το εντερο.. γενικά σε αυτή τη φάση δε νιώθω τπτ! Σαν να μην είμαι έγκυος κ αγχώνομαι 
    • Κοιτα αν εξαιρέσεις το στήθος τα υπόλοιπα συμπτώματα εμένα πάνε κ έρχονται. Οι μυρωδιές πχ δε μ ενοχλούσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες, κ βάζω πλυντήριο το πρωί κ με πιάνει μια αναγούλα άλλο πράγμα… Μετά μου πέρασε… Το στήθος σήμερα τούμπανο.. Κ έχω πολλά υγρά περισσότερα απ ότι είχα. 19.30… 
    • @annie! μου τι ώρα θα πάτε αύριο;   Εμενα σήμερα το στομάχι δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες και σκέφτομαι διάφορα, άλλα μετά το εκλογικευω κάπως και ηρεμώ. 
    • Εμένα με αφήνει σαλάτες αρκεί να τις έχω πλύνει εγώ παρά πολύ καλά με ξύδι κλπ. Τίποτα από έξω.. Εγώ έχω αύριο ραντεβού με το γιατρό κ αν όλα καλά μου είχε πει πως θα κλείσω σ ένα μήνα αυχενική. Μας είχε πει έρχεστε για καρδιά σε 2 βδομάδες (αύριο) κ μετά αυχενική, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση δε θα την παλέψω… Από παράνοια εγώ άλλο τίποτα… Πήγαινε κοριτσάκι μου στο γιατρό σου αύριο να ηρεμήσεις. Κ αν ανησυχείς ακόμα πολύ πήγαινε σε μια κλινική να δεις το νινί.  Μόνο φυλλικό 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ 2 μέρες μπορώ να πω ήμουν καλά,σήμερα πάλι όλη μέρα δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου. Λοξυγγα έχει και εμενα συνέχεια η μικρή ο γιατρός που του το είπα προχθες μου είπε πως τελειοποιειται το γαστρεντερικο του και τα πνευμονακια του. Μου έκανε εντύπωση το ποσό πολύ και συχνά έχει.  Εγώ άγχος έχω καθαρά για τον τοκετο. Φοβάμαι υπερβολικά αυτή τη φορά, ξέρω βέβαια μόλις έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαι χαλαρή όπως και την πρώτη φορά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...