Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κουκλιτσες τα νεα μου ειναι ευχαριστα!!!!εκανα τεστ πριν λιγο και βγηκε θετικο.δε μπορω να περιγραψω τη χαρα μου!πηρα τη γιατρο μου και αυριο θα παω για χοριακη!μακαρι ολα να πανε καλα!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν να τα καταφερουν γρηγορα!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσίευση

περιτα27 έγραψε:

κουκλιτσες τα νεα μου ειναι ευχαριστα!!!!εκανα τεστ πριν λιγο και βγηκε θετικο.δε μπορω να περιγραψω τη χαρα μου!πηρα τη γιατρο μου και αυριο θα παω για χοριακη!μακαρι ολα να πανε καλα!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν να τα καταφερουν γρηγορα!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.......;)

ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ.

ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηριααααααααα!!!!Αχ τελειο συναισθημα ε???Ειδικα την στιγμη που το μαθαινεις!!!Ευχομαι οοοολα να πανε καλα,να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθει η ωρα που θα παρεις το μπουμπουκακι σου αγκαλιτσα!!!

Ευχομαι γρηγορα χαρες και στις ζωες οσων προσπαθουν!

Φιλακια κοριτσακι μου!Η χοριακη να ειναι σουπερ!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ Ν'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
    • Ωωωωω!! Τι τούρτες υπέροχες είναι αυτές!! Να τα χαιρόμαστε κορίτσια μου!! Και τι ωραίο όνομα το Κυβέλη!! 😍😍 Τρελαίνομαι και με τα κοτσιδακια!!! Εμένα είναι σα τους παππούδες που φέρνουν όλο το μαλλί μπροστά για να φαίνεται ότι έχουν τρίχες από πάνω 🤣🤣 μέχρι και εσένα @Θέτις Κ. μου παραπάνω μαλλί έχει το παιδί!! 😅 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένη από την τούρτα.. παρόλα αυτά της έδωσα έφαγε κανονικά από την τούρτα της.. χαλάλι μια φορά!! 🥳 Temu ωραιότατο!! 🤣🤣 Ευχαριστούμε!! 🥰🥰
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα. Ειναι ολα καλα συνεχιζει να περνει βαρος η μπεμπα και κανονισαμε την αλλη εβδομαδα να ξανα κανω το doppler.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...