Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σ'ευχαριστω παρα πολυ μακάρι  για όλες μας 🙏🩵🩷 Καλο μηνα κιολας κοριτσια μου!!! Πηρα το αποτέλεσμα της δεύτερης χοριακής ειναι 411 ειναι οοκ απο 202 ????
    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Πως είστε ;  εγώ πήρα τηλ το πρωί έκλεισα και το ραντεβού μου με τον γυναικολόγο να πάω την Δευτέρα 
    • Καλησπέραααα κορίτσια!!    και εμένα έχει 2-3 μέρες που δεν μου τρώει καλά. Με τα χίλια ζόρια για ν φάει λίγες κουταλιές.    Είδα σήμερα ότι πάει να βγει το ένα δοντάκι κάτω. Το βλέπω κανονικά. Λογικά είναι από κει! Είναι και το πρώτο μου παιδί και δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τα δόντια 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ευχαριστούμε πολύ!!  Εδώ και μέρες θέλω να σας γράψω για τον χρόνο που κλείσαμε, αλλά πού... Μας έχουν πιάσει οι ιώσεις κι είμαστε όλη μέρα με θερμόμετρα, πλύσεις μύτης και χαρτομάντιλα 🥲 Ο μπέμπης μας έχει μεγαλώσει, κάνει και μερικά βήματα μόνος του, χαιρετάει, ρίχνει πράγματα κάτω και λέει "πάει", θέλει να τρώει μόνος του, έχει πλάκα 😆 Με τον ύπνο και τον θηλασμό δεν έκανα κάτι... Προσπαθήσαμε μια φορά που σας είχα πει να το κόψουμε κάπως απότομα το βραδινό, να θηλάζει μια φορά όταν είναι να κοιμηθεί δηλαδή και στις αφυπνίσεις να τον κάνουμε αγκαλιά αλλά δεν δούλεψε. Μίλησα και με μια μαία του la leche, και μου είπε να κάνω αυτό το "σε λιγάκι" που είχε προτείνει η Παρασκευαιδου, αλλά στην ηλικία του 1ος έτους, απλά με απόσπαση της προσοχής σε κάτι άλλο, παιχνιδάκι;  φαγητό; Αγκαλιά; Τραγουδάκι; Οπότε μέχρι τον ύπνο το πάμε έτσι, μετά τον κοιμιζω με θηλασμό και κάνω κι έναν μαραθώνιο θηλασμό σε κάποια αφύπνιση το βράδυ, αλλά κατά τα άλλα τον προσπαθούμε με αγκαλιά και νανούρισμα. Έχει ηρεμήσει γενικά, τώρα μουρμουριζει πιο πολύ, δεν τσιριζει. Αλλά όλο αυτό το διάστημα επειδή έχει αρρωστήσει κάνα δυο φορές, κάνει τα άλματα του, βγάζει και δόντι μάλλον τώρα, δεν γίνεται να κοπεί ο θηλασμός, δεν ηρεμεί εύκολα. 😕 Θα προσπαθήσω να τον περιορίσω σε έναν θηλασμό τη μέρα τα Χριστούγεννα που θα ανέβω στην μάνα μου.  Σας βάζω και μια επετειακή φωτο του μπέμπη με το μπαλόνι του 😆  
    • Καλο΄ύς διπλασιασμούς, @flowerv!!! Τέτοια όμορφα νέα εύχομαι σε όσες κοπέλες αναμένουν ή προετοιμάζονται! Καλό μήνα σε όλες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...