Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...Κ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ?????

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ Κ ΜΙΚΡΟΥΛΑ..ΑΝΤΕ...ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

λενε πως η καρδια μας ζει για να μας δινει αιμα,

μα'γω την εχω να χτυπα για φιλους σαν εσενα:)

εγω δεν θα ηξερα μαντιναδες????/:P :P :P :P τις θεωρω απο τους πιο εξυπνους τροπους επικοινωνιας εκεινη τηνεποχη...και παρολο που δεν ηταν ''γραμματιζουμενοι'' αυτοι που τις ξεκινησαν ,κι ομως ηταν αψογος παντα και ο δεκαπεντασυλλαβος που χρησιμοποιηθηκε και η ροη του λογου τους πανεξυπνη!!! τι να κανω που τα ξαδερφια στη κρητη μ εχουν μυησει στον αγωνα της μαντιναδας!!!!!! οταν κατεβενω στα χανια,βγαινουμε με τον ξαδερφο τον πετρο και να δεις κατι μαντιναδες που σκεφτεται εκεινη την ωρα και λεει στις κοπελιες στις καφετεριες!! ασε για πολυ γελιο μιλαμε!!! χιχιιιχχιχιχι :P

Δημοσίευση

χιχι καποιο κολημα της σελιδας θα ειναι! κλεισε την σελιδα του ιντερνετ και ξανανοιξε την βουλιτσα μου και θα ερθει στα ισα του!

αμε θα ερθουμε! με την πρωτη ευκαιρια θα σου πω!!!! :):):) μακαρι να ειναι συντομα!!!!!! αχ ρε βουλακι μου πρεπει να κανω καμια δουλεια!! λιιιιιιιιγο!!!!

παω να φτιαξω ενα φραπεδακι,να φορεσω τη ζωνη για τη μεση, και να κανω καμια δουλιτσα! υποσχομαι να μην κουραστω πολυ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...