Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ CTRL+W ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ

ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ

ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ

Δημοσίευση

Εφούλα μου η μπουμπούκα σου είναι μια κούκλα...Τί ματάκια απίστευτα είναι αυτά...Αλλά και τα μαγουλάκια της είναι για ρούφηγμα...Να τη χαίρεστε και να είναι πάντα γερή η ζουζούνα σας...

Είναι στην ίδια ηλικία με τη δικιά μου φραουλίτσα...Έχουμε και το ίδιο χαλάκι δραστηριοτήτων...;) ;)

Όσο για την κουβέντα, και μενα μια από τα ίδια...Μάλλον είναι κουτσομπόλες οι κοριτσάρες μας...:laugh::laugh: Γλώσσα δε βάζω μέσα όλη μέρα...:P

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

ΘΑΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΩ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΑ

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΧΑΧΑ:laugh:

ΑΛΛΑ Η ΑΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ Η ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

[file] LOYLOYDAKI1.JPG

ονειροπολει το φρατζολακι μου το γλυκο μωρε :woohoo:

θα με τρελανετε εσεις εδω μεσα

δ σας αγαπαω για να μαθετε μμμμμ:P :laugh:

κ παλι κοριτσαρα μου να σας ζησει η μπουμκουκα σας

γερη να ειναι παντα:woohoo: :woohoo: :laugh:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Εμένα Εφούλα μου μου έχουν φέρει κάτι DVD με τα ζουζούνια και τους Mazoo&The Zoo, ξέρεις αυτά τα παιδικά του ALTER και της τα βάζω για να κάνω τις δουλειές μου...Οπότε και χαζεύει με αυτά και ακούει τραγουδάκια...Σήμερα της τα είχα βάλει το πρωί για να μαζέψω λίγο το σπίτι και σε κάποια φάση την άκουσα να φωνάζει κι αυτή...Προσπαθούσε να τραγουδήσει κι έκανε ουουουουουουουουου και κούναγε χεράκια και ποδαράκια....Εγώ όταν της μιλάω ή γελάει σαν χαζή ή μου απαντάει...Ξέρεις, άουου, ανγκού κλπ...

Αλλά το ότι τους μιλάμε είναι καλό, γιατί θα μιλήσουν πιο γρήγορα έτσι..

Φιλάκια!

Δημοσίευση

οχι μωρε δ ξερω γιατι μετραει μερες το τικερακι

μαλλον θα το διαγραψω για να μην νομιζετε πως ειμαι εγκυουλα

αν κ πολυ θα το ηθελα τεσπα

να σου πω πιο πανω που σου εγραψα

δ σε ειπα παλιο κοριτσαρα καταλαθος μπηκε το "ο" ετσι??????

οχι τπτ αλλο αλλα για να μην παρεξηγηθεις δ θα μιλαγα ετσι

σας φιλωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

εφουλα θελω πολυ να βαλω φωτο αλλα δε μ αφηνει ο daddy μας δεν υπαρχει λογος λεει,φοβαται το διαδικτυο!:laugh:

κ μενα κοριτσια εχει μαλλιασει η γλωσσα μου,οταν δεν της μιλαμε κ μιλαμε με τον αντρα μου,φωναζει κ γκρινιαζει για να της μιλησουμε κ αυτης!Τωρα ειμαστε στη φαση που ολη μερα κανει φωνουλες κ τραγουδαει δυνατα!ολα τα λεφτα!

Αχ! ο θεουλης να εχει ολα τα παιδακια του κοσμου καλα,καθε μερα αυτο ευχομαι,απο τοτε που εγινα μανα

Αληθεια εφουλα που μενεις Σερρες;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
    • Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...