Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Nicol🦩 πολύ χαίρομαι που έστω μπορείς να πάρεις μια ανάσα! Εμένα σήμερα μου ήρθε αυτό το κάθισμα μέσης και μου φαίνεται πολύ πρακτικό. Το είχα δει σε ένα ταξίδι μου στην Ασία το χρησιμοποιούσαν πολλοί γονείς!! Δες το μήπως σε βολεύει κ κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά κρατάει όλο το βάρος του παιδιού κ εσύ απλά το κρατάς! Στο Σκρουτζ το έχει με 10€ @Raf123 τι ωραία που θα πάτε ταξίδι, θα αρχίσει κ η μικρή σχόλειο!! Ωραίες αλλαγές!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία με όλα!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα,  εγώ αυτές τις μέρες έχω αρκετό κάψιμο στο λαιμό,  παρόλα αυτά προσπαθώ και τρώω και ας με ενοχλεί, τα malox πάνε σύννεφο  Όσον αφορά τα υγρά εγώ μπορώ να πω το αντίθετο,  δεν έχω ίσως ελάχιστα για να μη πω καθόλου  Κορίτσια εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ο πόνος στο ηβικο οστο,  νιώθω λες και έχω κουτουλησει σε καμιά γωνία και έχω κάνει μελανια χαχα , επίσης έχει αρχίσει η μέση,  το βράδυ δεν γυρνάω πλευρό με τόση ευκολία  Περιμένω να ρθει και η Δευτέρα να κάνω την καμπύλη σακχάρου να δούμε τι θα δούμε Από την άλλη είμαι και κάπως αυτές τις μέρες, ένα δικό μου άτομο έχασε το εμβρυακι κοντά 5 μηνών, κορίτσια το γέννησε φυσιολογικά ......... Έχω την εντύπωση πως έχω δει τις κλωτσιές του μωρου στη κοιλίτσα αλλά ακόμα το ψάχνω 😇 εννοείται το νιώθω αρκετά και είμαι πολύ χαρούμενη 😊 κάποιες φορές είναι και λιγάκι ενοχλητικό δε το κρύβω αλλά είναι το μωράκι μου που μου υπενθυμίζει πως είναι εκεί 🩷🩷🩷
    • Εγω τωρα θα την βγάλω απο το λίκνο γιατι δεν χωράει κ θα την βαλω στην κούνια. Η κούνια μεσα στο δωματιο μας. Εμενα αλλες φορες ξυπνάει 2 φορες το βραδυ αλλες 3. Δεν ειμαι ετοιμη να την βαλω στο δωματιο της ρε κορίτσια. Καπως μ φαίνεται να ειναι μοναχοθ´λα της
    • Κορίτσια @Raf123 @Pinacolada την κοίμισα στα χερια πανω σε ενα λεπτο μαξιλαράκι κ την άφησα στο καρότσι. Την πρωτη φορα κοιμήθηκε ενα τεταρτο την δευτερη περιπου μιση ωρα κ τωρα εχει 20 λεπτα που κοιμάται. Ας μακαρι να μαθει ετσι κ να καταφέρει να κοιμάται κατω. Περα οτι μ έπεσαν τα χερια ολη μερα δεν μπορουσα να κανω κ τπτ. Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...