Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου,  @Elenaki12 είναι οι πρώτες μέρες που νιώθεις έτσι με το νεογέννητο,θυμαμαι και εγω στον γιο μου ημουν σαν χαμενη τις πρωτες μερες,δεν ηξερα αν χορταινει αν τα κανω σωστα και πολλά άλλα. Πιστεψεμε όταν επιστρέψουν όλοι στην καθημερινότητα τους και θα είσαι μόνη σου μια χαρά θα τα καταφέρεις και θα είσαι και πιο ήρεμη. Θες δεν θες τώρα με όλους μέσα στο σπίτι δημιουργείται και μια αναστάτωση χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μετά τα δυο σας θα βρείτε τα πατήματα σας.  Εγώ κορίτσια απόψε είχα πονακια αρκετά περιοδου και πετρώματα και σημείο που ξυπνούσα. Κατά τις 6 δεν μπόρεσα και σηκώθηκα και ένιωθα κάπως,πήρα την πίεση μου και είχα 13 με 9 ενώ γενικά έχω υπόσταση. Τώρα η πιεση μου είναι στο 12 με 8 περίπου και επίσης δεν έχω πονακια όπως το βράδυ αλλά πονάνε πολύ τα πόδια μου,οι γαμπες συγκεκριμένα. Χαϊδεύω την κοιλιά μου και της λέω να γεννηθεί μέσα στο ΣΚ για να ηρεμησω επιτέλους. 
    • Ωχ άρχισαν οι ζαλάδες ;; Σε πιάνουν και εμετοί ;;  Με το καλό να πας γιατρό να δείτε το σποράκι σας ! Έχεις κανένα προαίσθημα για το φύλο;  😂
    • Καλημέρα κορίτσια! Πώς είστε; Περιμένουμε τα νέα της @Maria98!!! Ισως είναι αγκαλιά με το μωράκι της και δεν έχει μπει!    @Elenaki12 και εμείς είχαμε πελαγώσει στο γιο μου. Σκέψου το πρώτο βράδυ φοβηθήκαμε τόσο από το κλάμα που θέλαμε να τον πάμε στα επείγοντα. Νομίζαμε κάτι έχει. 😂 Τελικά απλά είχε υπερένταση! Μην ανησυχείς κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Κατανοώ το φόβο σου γιατί και εγώ στις 14 μέρες έμεινα μόνη. Οι γονείς μας δεν ήταν καν στην Αθήνα (ήρθαν αφού έγινε ενος μηνος και για 2-3 μερεσ) και ο άντρας μου γύρισε δουλειά.  Αλλα πίστεψε με όλα τα κατάφερα. Και δεν είμαι εγώ τρομερή αλλά και εσύ θα την παλέψεις ! Εγώ είδα τεράστια διαφορά στις 40 μέρες. Και σε μένα ψυχολογικά και στην ηρεμία του μωρού. Πήραν όλα το δρόμο τους!
    • @Σοφία21 με εχεις προβληματισει πολυ… Κι εμενα ο κυκλος αυξηθηκε μετα τη ληψη Ινοσιτολης… Αλλο σκευασμα έπαιρνα, οχι Inofert ωστοσο η ιδια ειναι η δραστική ουσια! Ποσο καιρο προσπαθείτε; Πολύ θετικα βλεπω τα νεα! Η εικονα των ωοθηκων δηλαδη δεν ηταν πολυκυστική; Μου φαινεται αδιανόητο ο ενας γιατρος να βγαζει διαγνωση Α και ο αλλος να σου λεει δεν ειναι Α, ειναι Β… Χανουμε χρονο, στεναχωριομαστε, μπερδευομαστε… Λυπαμαι. Σου ευχομαι τα καλυτερα αγαπη μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με τη σαλπιγγογραφια!  
    • Τι έγινε τελικά κορίτσι μου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...