Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τουλινα μου γλυκια!!!Βρε μην μου στενοχωριεσαι!!!Οπως εχω ξαναπει ειναι κριμα να χαλας την ψυχολογια σου ενω περιμενεις να συμβει το πιο ομορφο πραγμα στην ζωη σου!!!Η αναμονη για το θαυματακι εχει κι αυτη την γλυκα της!Αξιζει το καθε λεπτο της!!!Αυτη η προσπαθεια θελει αγαπη και υπομονη!Οχι αγχος και ανυπομονησια!Εχεις λιγο καιρο που προσπαθεις και καταλαβαινω την θεση σου!Περασα κι εγω οπως και πολλες κοπελες απο την ιδια φαση!!Απλα πρεπει γρηγορα να συνειδητοποιουμε τι κακο κανουμε ενω περιμενουμε να μας συμβει κατι τοσο γλυκο!

Αλλες κοπελες δεν εχουν καν περιοδο η την περιμενουν ποσο καιρο!!Πρεπει να εκτιμαμε οτι εχουμε και να περιμενουμε!

Θα δεις που θα ερθει γρηγορα το νινακι!!!

Λοιπον κοιτα να απολαυσεις τις διακοπουλες σου και με το καλο οπως ειπα και σε μια αγαπημενη φιλη να γυρισεις διπλη!Φιλακια πολλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...