Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ακριβώς το ίδιο έπαθα 5 μήνες πρίν μείνω έγκυος στην κόρη μου.

Έκανα τέστ εγκυμοσύνης, ήταν θετικό αλλά η χοριακή που με έστειλε να κάνω ο γιατρός μου είχε χαμηλές τιμές οι οποίες έπεφταν...

Τελικά απέβαλλα αλλά μην αγχώνεσαι, μετά απο 5 μήνες έμεινα έγκυος και τώρα γεννάω πάλι σε 5 ημέρες.

Κουράγιο !

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

mk23 μην απελπίζεσαι και μην στεναχωριέσαι εγω πιστεύω πως όλα θα πανε καλά. Πηγαινε την Κυριακή και κάνε την χοριακή να δεις αν εχει αυξηθεί εγω τουλάχιστον αυτο θα έκανα.

Σου εύχομαι όλα να πανε καλά και μην αγχώνεσαι καλή μου.

Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα.

:kiss:

Δημοσίευση

γω θα σου ελεγα μα βαλεις τη λογικη να επικρατησει .Το καλο ειναι οτι δνε πεφτει και οτι εστω ανεβηκε και λιγο γιατι δνε κανεις κατι άλλο απο το να τρεχεις καινα κανεις χοριακες ; αν ο γυνακολογος σου σου ειπε τη τριτη για καποιο λογο θα στο ειπε μπορει να θελει να δει ποσο εχει ανεβει σε συγκεκριμενες ημερες την κυριακη μην τρεχεις στο νοσοκομειο πηγαινε στη θαλασσα χαλαρωσε βγες μια βολτα όλο αυτο μονο καλο δεν σου κανει .Θα δεις ολα καλα θα σοθυ πανε

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο μην μου αγχωνεσε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ετσι θα λες

με το να στεναχωρισε κ να αγχωνεσε δ θα τα κανεις καλυτερα αλλα χειροτερα

σκεψου πως το μωρακι σου το καταλαβαινει αυτο σε παρακαλω μην το κανεις αυτο στον ευατο σου γλυκια μου λιγη υπομονη ακομα κανε

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα

θα δεις ολα θα πανε καλα

σε φιλω

Δημοσίευση

Μαράκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Δεν ξερω τι άλλο να σου γράψω για να σε ξεανγχωσω αλλά να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!

θα περιμένουμε και εμεις με αγωνία τα νέα σου!

φιλια!

Δημοσίευση

γλυκουλα μου σε καταλαβαινω ειναι φυσιολογικο να αγχωνεσαι ομως ειναι παρα πολυ θετικο που δεν επεσε η χωριακουλα σου πιστεψε με.εγω ειχα μια εμπειρια εγκυμοσυνης με χωριακη 103 που ομως επειδη τοτε δεν ηξερα την τυφλα μου(πριν 2,5 χρονια και νιοπαντρη)και ο γιατρος δεν μου εκανε σαφες πως ειμαι εγκυος(αυτο ποτε δεν το καταλαβα)και απλα μου ειπε να ξανακανω χωριακη μετα απο 4 μερες κι ετσι εγω το χαζο δεν προσεξα οπως θα επρεπε και μετα απο μια φορα εντονου σεξ με επιασαν πονοι και...ειδα αιμα που εξελιχθηκε σε επωδυνη περιοδο,κι αυτα μια μερα πριν τη δευτερη χωριακη την οποια εκανα και φυσικα ηταν κατω απο 10 μοναδες.μην κουραζεσαι,ηρεμησε,μην αγχωνεσαι,μιλα στο μωρακι σου κι ολα θα πανε καλα!στο ευχομαι απο την καρδια μου!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις παρα μονο υπομονη

να ξερεις μονο οτι θα γινει αυτο που πρεπει, η φυση ειναι σοφη. Ολα θα πανε καλα, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τεραστια χοριακη!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ,ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ+ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..:dry: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ)ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ,ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ,ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΦΕ...ΣΑΝ ''ΜΠΕΖ''..ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.....:(

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Παρακολουθώ το ποστ σου από την αρχή αλλά δεν έτυχε να απαντήσω πριν. Θέλω να σου πω ότι και εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα καφέ υγρά. Και αν αναλογιστείς ότι περίμενα τα αποτελέσματα της εξωσωματικής φαντάσου πόσο αγχώθηκα. Στο λέω πραγματικά: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ (το ξέρω δεν είναι εύκολο) αλλά θέλει πάντα θετική σκέψη. Ελπίζω αύριο να πας για χοριακή και να μας πεις τα καλύτερα νέα. Περιμένω με αγωνία.

Φιλιά και ψυχραιμία.

Δημοσίευση

ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.?ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΑΚΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΕΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΡΟΖ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 600 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 150 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ 3 ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ ΑΠΕΒΑΛΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

Δημοσίευση

Kοριτσακι μου εχω και εγω εμπειρια πανω σ αυτο ...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εκανα χοριακη και ηταν 200 μετα απο 2 μερες γυρω στο 500 και μετα εμενε σταθερη .Μετα απο 3-4 μερες ειχα καφε υγρα και το βραδυ μου ηρθε κανονικο αιμα...ετσι απεβαλα...μετα ομως απο 2 μηνες εμεινα ξανα εγκυος και τωρα εχω ενα αγορακι 12 μηνων.

Δημοσίευση

μαρακι μου ολα καλα θα πανε!!!!! μην αγχωνεσαι βρε σκατουλα δεν κανει!!!!!! :)

ξεκουρασου,να καθεσαι σε δροσερο χωρο και να ξαπλωνεις!! τι γινεται με τις χοριακες εχω μπερδευτει...εξηγησε μου λιγακι,ποσων εβδομαδων ησουν οταν εκανες χοριακες και ποσο εδειξαν????

Δημοσίευση

mikroulaxristos,ΤΗΝ 1η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 8η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ,Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 3η ΑΡΧΕΣ 4ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ+ΗΤΑΝ 123.2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ 123,7.ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ+ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑ...ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΥΤΙΚΟ????ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΩ...ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.....

Δημοσίευση

mk23 τι λες? και το μωράκι σου θα έχει μια μαμά πόσω χρονών δηλαδή? έλα χαζούλι όλα θα πάνε καλά.κάνε υπομονή και μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει.να ξέρεις ότι πέρα απο τις δικές μας επιθυμίες η φύση ξέρει καλύτερα. αν το εμβρυάκι σου δεν πρέπει να εξελιχθεί η φύση θα φροντίσει γι'αυτό.ενα αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι πάντα για κακό.εκτός αυτού είναι θετικό το ότι δεν είχες πτώση στις τιμές σου.μπορεί αύριο να σου κάνει την ευχάριστη έκπληξη. ο δρόμος των εξωσωματικών δεν είναι εύκολος.το ότι το κατάφερες μέχρι εδώ δείχνει δύναμη ψυχής και αγάπη.το ξέρω οτι δεν το καταλαβαίνεις τώρα αλλά εγώ που είμαι κατά πολύ μεγαλύτερή σου σε συμβουλεύω να έχεις ψυχραιμία και να μην απογοητευτείς ποτέ σου ότι και να γίνει.περιμένουμε τα ευχάριστα αύριο.να μπείς πανηγυρικά και να μας φωνάξεις το τεράστιο νούμερο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...