Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λέτε να είναι σημάδια εγκυμοσύνης????


georgia11a

Recommended Posts

Γεια σε όλους!!!

Είμαι εντελώς καινούρια στο φόρουμ και έχω να κάνω μια ερώτηση!!!

Στις 13 του μήνα είχα ωορηξία, μάλιστα είχα την τύχη εκείνη τη μέρα να έχω και ραντεβού με την γυναικολόγο μου και να δώ και το ωάριο μου το οποίο ήταν ήδη έτοιμο να φύγει από την σάλπιγγά μου(!!!!) και μου συνέστησε άμεση επαφή με τον σύζυγό μου:laugh: !!!

Τις επόμενες 2-3 μέρες είχα έντονο πονόκοιλο και ενοχλήσεις στο στήθος (όπως πριν την περίοδο), είχα όμως πολλή καλή διάθεση (ψυχολογικά προφανώς). Τώρα, έχοντας περάσει και 10 μέρες νιώθω ζεστή, οι θυλές μου έχουν μεγαλώσει και έχω πολλά μα πολλά υγρά!!!

Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς και θέλω να περιμένω να δω αν έχω καθυστέρηση πριν κάνω κάποιο τεστ (ο κύκλος μου είναι σταθερός 28 μέρες).

Υπάρχει όμως περίπτωση όλα αυτά να είναι σημάδια μιας πιθανής εγκυμοσύνης (μακάρι)?

Έχω πολύ αγωνία να μάθω:S . Εσείς τι λέτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γλυκεια μου γεωργια αυτα που μας περιγραφεις ειναι σιγουρα ΚΑΙ σημαδια εγκυμοσυνης.επειδη ομως και εγω αλλα και παρα πολλες αλλες κοπελες εχουμε "καει"με αυτα τα προωρα συμπτωματα σου προτεινω να κανεις λιγη υπομονη μεχρι την πολυποθητη πρωτη μερα καθυστερησης που ειναι το σημαντικοτερο σημαδι και μετα να κανεις χωριακη.ειναι παντως παρα πολυ πιθανο να εισαι εγκυουλα,αχ μακαρι!!!γι αυτο να προσεχεις!δεν ηθελα να σε αποθαρυνω απλα αυτα στα ειπα για να μην παρεις τσαμπα απογοητευση,μην κανεις κανενα τεστ και βγει αρνητικο ενω εχεις νινακι!περιμενουμε με αγωνια νεοτερα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έχω καεί από πρόωρα σημάδια. Τον περασμένο μήνα προσπαθήσαμε με τον άντρα μου στις γόνιμες μέρες. Μετά είχα πονόκοιλους, ζαλάδες, αναγούλες, καθυστέρηση 9 μέρες, δυσκοιλιότητα, δέκατα, πολλά υγρά και κάποια αλλαγή στις θηλές. Όλα αυτά είναι σημάδια εγκυμοσύνης. Έκανα 2 τεστ φαρμακείου και βγήκαν θετικά, με αχνή γραμμή, όμως. Μετά έκανα ανάλυση στο χημείο και βγήκε αρνητική, και την ίδια μέρα, την 9η της καθυστέρησης, δηλαδή, μου ήρθε η περίοδος. Οπότε, καλύτερα μην ενθουσιάζεσαι όπως εγώ για να μην απογοητευτείς όπως την έπαθα εγώ.:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Κέλλυ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!!! Δε με αποθαρύνεις καθόλου!!! Εξάλλου ήταν και η πρώτη μας προσπάθεια για νινί αλλά μακάρι να είναι έτσι!!!! Μακάρι να περιμένουμε το πρώτο μας μωράκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Georgia κανονικά πότε περιμένεις? Εγώ είχα τελαευταια περιοδο στις 27/6 και πιθανή ωορυξία στις 10/7 εως 12/7 .Ενιώσα οτι είχα ωορυξια ,νομίζω,στις 11/7 αργά.Ελευθερες επαφές στις 7/7,9/7,10/7 11/7 και 12/7 μετά έλειπα. Μετά απο 5 μέρες απο την πιθανή συλληψη έκανα τεστ self clear και βγήκε αρνητικό.Ομως έχω αρκέτες μέρες πριν συμπτώματα περιόδου, πονος στην κοιλια,πονος στο στομαχι και πρηξιμο στο στήθος ,πονος στα κοκαλα και στην μέση,αισθημα οτι είμαι αρρωστη για δυο μερες (οχι συνεχόμενες και μετά σαν να μην είχα τιποτα) ,ανακατωσούρες(οχι εντονες) και τσιμπήματα στην δεξια ωοθηκη.Κανονικά περιμένω σήμερα.Αλλά τίποτα ακόμα.Σκέφτομαι να κάνω το τεστ αλλα φοβάμαι(cleat blue πια!!!).Να περιμένω λετε? Μακάρι να μην έρθει....:(

Ααα!και πολλά υγρά πάλι πολλές μέρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα τελευταία περίοδο στη 1 Ιουλίου και ωορηξία στις 13/7. Κανονικά περιμένω περίοδο στις 28/7. Η γυναικολόγος μου μου είπε ότι η ωορηξία γίνεται 14 μέρες πριν από την επόμενη περίοδο.

Άσε άσε κι εγώ έχω τρελαθεί από την αγωνία μου και αυτές οι παλιομέρες δεν περνάνε με τίποτα!!!!

Δεν θέλω να κάνω τεστ ακόμα γιατί φοβάμαι μην απογοητευτώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινω. Το θετικό είναι οτι πλησιάζουν...Ελπίζω σε λίγες μέρες να απαντήσουμε στο forum με ενα ++++ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!Εγώ λέω να το κάνω το πρωί αυριο σωστα με τα πρωινά.Αν μεχρι το βράδυ δεν έχω "επισκέψεις" :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 26/7 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ)ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΗΣΜΕΝΟ(ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΛΕΤΕ???

georgia ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...

yolle ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ(1η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κορίτσια... Λέτε να μείναμε έγκυες και οι τρεις μαζί? YUPI!!!!Μακάρι Θεέ μου, μακάρι!!!! Yolle σου εύχομαι αύριο να μας πεις τα καλά νέα!!! Elpro σου εύχομαι κι εσένα να είσαι μέλλουσα μανούλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...

ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ....ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο το στόμα σου και ..στις περιοδου το αυτι B) να μην ερθει!!Είναι αυτό που λένε "να φύγει να πάει αλλου" για κανενα 9 μηνο!!!

Λοιπον ας γελάσουμε λίγο και να λέμε οτι αν αυτο το μήνα η "κυρια"μας την φέρει τον επόμενο εμείς θα βγούμε μπροστα!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΔΕ ΔΙΝΩ ΠΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΚΙ ΕΓΩ 26/7 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑ!

ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!Μ ΕΝΑ ΝΙΝΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑ2,Υolle,Georgia ΓΙΝΑΜΕ 4...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!

ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ???(ΧΙΧΙ!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...και να φανταστείς πως νόμιζα πως μόνο εγώ περνάω τέτοιες κρίσεις...γιατι φίλες και γνωστές που είτε είναι στην ίδια φάση με μας ή ήδη εχουν μωράκια είναι (ή ήταν) πάρα πολυ ψύχραιμες...

Μήπως γνωρίζετε κοπέλες που αγχώνονταν τοσο πολύ και τελικά έμειναν? Γιατί όλοι μου λένε πως αν δεν το βγάλω απ'το μυαλό δεν γίνεται τίποτα...Ε βέβαια είχαμε κι ενα προβληματάκι που μας καθυστερησε...(κιρσοκήλη άμφω).Διανύουμε τον 3ο μήνα προσπαθειών.

Δώστε μου θάρρος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ammimar ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 6ο ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ....

ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ(ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ)ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ..

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η 28η ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!!!ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια προσθεστε και μενα στην παρεα!καλα εγω κοιμαμαι και ξυπναω με το θεμα μπεμπε στο μυαλο μου!συνεχεια σκεφτομαι μηπως ειναι η τυχερη μερα γιατι δεν ξερω ποτε εχω ωορρηξια και εχω δεν εχω ορεξη κυνηγαω τον αντρουλη μου για αγκαλιτσες.σημερα δεν εχουμε βρεθει ακομη και αρχιζει να με πιανει πανικος μην και χανω ευκαιρια.ειμαι εντελως τρελη ετσι;;παντως αν οντως το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας τοτε εγω δεν θα μεινω εγκυος ποτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia kalhspera,

einai i deyterh fora poy grafw alla diabazw to mmamyland panw apo 1 xrono.

diabasa me poly endiaferon th synomilia sas kai thelo apla na sas protinw apo thn proswpiki moy empeiria na mhn agxoneste. egw perasa 1 oloklhro xrono prospathiwn, ksipnaga kai koimomoyn me thn idea toy moroy sto myalo. phgaina sto giatro moy legontas toy pws exw problhma kai telika eixa agxwthei toso poly poy plokara ton organismo moy. molis to katalava kai hremisa mesa se ena mhna emeina egkyos. gia ayto xalarwste kai apla xareite tis stigmes xwris agxos.

sorry ana sas koyrasa, eyxomai se oles me to kalo kai mexri to Septemvri oles egkyes

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια προσθέστε κι εμένα στην παρέα σας! και στην αγωνία σας.

Τελευταία περίοδος 24/6 και την προηγούμενη εβδομάδα είχα΄πονάκια στην κοιλιά (πότε αριστερά και πότε δεξιά) και πόνους στην μέση σαν πόνους περιόδου. Αφού μου πέρασαν αυτά άρχισε να μέ πονάει το στήθος εδώ και λίγεσ μέρες ενώ έχει αρχίσει να πρήζεται. Δεν είναι η ιδέα μου αφού το παρατήρησε και ο άντρας μου. Σήμερα το πρώι δεν άντεξα και έκανα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό. Σημειώστε ότι λόγο πολυκυστηκών οωθηκών ο κύκλος μου δεν είναι κανονικός. Την επόμενη περιόδο την περιμένω ίσως γύρω στις 10/8.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...