Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα σου πω κατι αλλα μην το πειτε στο μπαμπα σας!!!νομιζω πως σου μοιαζει πολυ πολυ!!!!!και οι δυο κουκλαρες!!!!!!!φτου φτου!!!!!!

να σας ζησει γλυκουλα μου!!!να ναι παντα ευτυχισμενη και καλοτυχη!!!

Δημοσίευση

Είναι μία θεά!!!!

Σας έχει τρελλάνει, ε?

Εγώ νομίζω ότι μοιάζει από τη μύτη και πάνω

στον μπαμπά και χειλάκια του είναιι δικά σου!

.....θα αλλάξει όμως τόσο πολύ ωσπου να μεγαλώσει

.....οπότε δεν έχει νόημα ......

Το μωβ φορεματάκι το έχω κι εγώ!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Δημοσίευση

τι να πρωτο πω: η κορακλα κουκλα και ζουζουνιαρα :woohoo:

η μαμα επισησ κουκλα ειχε να παρει το παιδι:woohoo: καλα φοβερο ματι :P

και για τον μπαμπα αντε να πουμε και για αυτο γελανε και τα αυτια του ;) λαμπει......α και μια απορια του αντρα μου που ειχε που τισ βλεπαμε τι ταττου εχει :blink: ;(με εχει πρηξει ο δικοσ μου γιατι θελει να κανει σορι)

να ειστε παντα ευτυχισμενοι κοπελαρα μου υγιεις και να καμαρωνετε παντα το αγγελουδι σασ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κουκλάρα μου, να σου ζήσει η μαγουλίτσα σου! Είναι πανέμορφη!!!! Της τα τρώτε τα μαγουλάκια συνεχώς φαντάζομαι, έτσι??? Μην ξαναπείς πως είσαι ακόμα χοντρούλα! Είσαι μία πανέμορφη μωρο-μανουλίτσα! Να σας ζήσει κοπελάρα μου! Είσαστε πολύ όμορφο ζευγάρι! Μπράβο σας για το υπέροχο θαυματάκι που δημιουργήσατε!

Υ.Σ.: Η φωτογραφία που κάνει νάνι με το μπαμπάκα είναι......... ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Υ.Σ.2: Έχεις υπέροχες ματάρες!!!!

Δημοσίευση

aeriko32 έγραψε:

ΝΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΙ ΜΟΥ DSC00279.JPG

αχ παναγια μου μια μπουμπουυυυυυυ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss::) :) :) :) :) :) :) :) :) μια κουκλα μια ομορφια εισαι εσυ μωρε :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ ψυχη μου ομοεφη εσυ,φτου σου γυναικαρα μου:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :) :) :) :) :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: καλε διωξε τον γκαρι και ασε εμενα να ερθω να σου φαω τα μαγουλακια!!!! μπουλουκινι ομορφο, γκομενιτσα ομορφη!!!! :) :) :) :) (παλι σε παραληρημα επεσα...:silly: )

γερη να ειναι η πριγκιπισσα σου αερικο μου, υγεια και τυχη στο κεφαλακι της για μια ζωη!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ειναι κουκλα!!! οχι επειδη ειναι δικια σου, αληθεια ειναι κουκλα!! ματακι να της φορας της κουκλας!!!

Δημοσίευση

να σου ζησει η κουκλιτσα σου...να την χαιρεστε και να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι μαζι της,ειναι υπεροχο τα παιδακια να μεγαλωνουν μεσα σε τοση αγαπη..... γινονται καλα και εξυπνα παιδια:)

Δημοσίευση

koritsakia mou thelw na sas sa eyxaristiso mia mia ksexwrista gia ta omorfa logia sas kai tis eyxes sas... distixos de mporo na to kanw onomastika giati 8a exw ena terastio post. Hthela poly na moirasto mazi sas to poso xaroumenh nio8o me ena tetoio plasma sto spiti. Ase mas exei trelanei!! H mikroula telika einai idia o pateras tis,,,mono to mousi tis leipei:P Apla den fenete stis photo. Parhgori8ika pou merika koritsia eipane oti mou moiazei alla distixos i ali8eia einai alli:) Pantos apo emena pire ta dyo kalitera kai basika... to pti pou leme kai sthn mytilini..(gynaika sto fylo) kai ta matia xexexe.

DE mporo na dw ayth thn stigmh pia kopela rwthse gia ta tattoo pou exei o syzygos alla einai 3 ton ari8mo:) Ena iptameno liontari sto ena mpratso...2 ipottes en wra maxis sto allo kai ena terastio sthn plath pali me enan ipotti pou polemaei se ena kastro. . Twra to skeftomai kai gw siga siga alla tha ksekiniso me kamia xena:cheer: B)

Lemon mou esy sigoura tha tin deis thn korakla mou apo konta poly syntoma>

Filakia se oles smats:kiss:

ps: zitaw signwmh apo ola ta koritsia pou spania pia apantaw sta post tous kai stis xares tous alla mou trwei poly xrono i mpempa akoma kai spania kathomai sto pc:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...