Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου θα ηθελα την συμβουλη σας τωρα ο μπεμπουλης μου μπουσουλαει εδω και πολυ καιρο και τα γονατακια του απο την τριβη εχουν γδαρθει και ειναι σκληρα τι μπορω να κανω να μαλακωσουν? θα επανελθουν παλι οπως ηταν απαλα και τρυφερα? η θα μεινει σημαδι??

Δημοσίευση

Αναστασία μου παρότι δεν έχω σχετική εμπειρία ξέρω πως θα επανέλθουν αλλα όχι πλήρως(απ'ότι θυμάμαι απο τον αδερφό μου δηλαδή).

Δεν θα είναι το εντελώς απαλό ,μωρουδίστικο που είχες συνηθίσει αλλά θα σκληρύνει λιγάκι.

Μπορείς να του βάζεις μετά το μπανάκι baby oil και κρεμούλες ;)

Δημοσίευση

ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ....ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ.

ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ?(ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΑΜΑΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!:blush::) )

Δημοσίευση

veni μου του πηρα επιγονατιδες και τις βγαζει δεν θελει τιποτα πανω του το ατιμο σημερα μου ειπε μια φιλη μου να κοψω καλτες στε δαχτυλα και να τις περασω στα γονατα του θα το δοκιμασω αυριο

εν τω μεταξυ του βαζω κρεμουλα αυτη που ειναι για συγκαματα και τετοια μηπως να του βαζω ενυδατικη λοσιον καθε βραδυ? τα γονατα του εχουν κανει ενα σκουρο σημαδι σαν να ειναι βρωμικα

Δημοσίευση

Α!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝΕ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..

ΒΑΛΕ ΒΑΒΥ ΟΙΛ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΕΛΛΥ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΥΝΑΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΙΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ..ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ...

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙΕΝΑ ΑΓΧΟΣ Μ,Ε ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ..ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! :(

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ? ΜΕ ΤΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙΣ? ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑ?(FORTE XTREME ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ) ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:blush: :blush: :blush::blink: :silly: :side:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΛΗΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ? ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΘΜΑ! ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ! ΥΠΟΜΩΝΗ!

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ???ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ε,ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΚΙ ΑΜΑ ΠΟΝΑΝΕ? ΑΦΦΟΥ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΒΡΕ VENI ΜΟΥ ΑΜΑ ΠΟΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ! ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΛΑ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥΣ! ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ! ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΟΡΕΣ? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, ΟΝΤΩΣ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΚΟΒΩ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Δημοσίευση

εγω καθε μερα σφουγγαριζω βαζω το κανονικο υγρο για το πατωμα και σταζω και λιγο ντετολ μεσα για απολυμανση.

σιγουρα θα σκληραγωγηθει κοριτσια εχει ηδη γρατσουνιες και καρουμπαλα μιας και προτιμαει να κουτουλαει το κεφαλι του ευτυχως ελαφρια και δεν διαμαρτυρεται απλα ειναι σαν μαυρα τα γονατα του και μερικες φορες κοκκινιζουν απο το μπουσουλιτο

αληθεια λετε να μου πει τιποτα η παιδιατρος την δευτερα αν δει τα γονατα του ετσι??

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εγω καθε μερα σφουγγαριζω βαζω το κανονικο υγρο για το πατωμα και σταζω και λιγο ντετολ μεσα για απολυμανση.

σιγουρα θα σκληραγωγηθει κοριτσια εχει ηδη γρατσουνιες και καρουμπαλα μιας και προτιμαει να κουτουλαει το κεφαλι του ευτυχως ελαφρια και δεν διαμαρτυρεται απλα ειναι σαν μαυρα τα γονατα του και μερικες φορες κοκκινιζουν απο το μπουσουλιτο

αληθεια λετε να μου πει τιποτα η παιδιατρος την δευτερα αν δει τα γονατα του ετσι??

DETOL E???ΔΕ ΝΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΩΡΑΙΑ!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ?ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ, ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΛΤΣΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ! ΠΩΠΩΩ! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ! ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, ΤΙ ΝΤΕΝΤΟΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ? ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΩΡΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΣΥΝΕΛΕΘΕΤΕ!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΩΡΕ! ΠΡΩΤΟΜΑΝΕΣ! ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου δεν εχετε και πολλες επιλογες. Εμεις βασικα και που περπαταμε παλι ετσι ειναι!:P :P :P Ειμαστε βρομιάρηδες τι να κάνουμε και παιζουμε στα πατώματα!:laugh: Εμας το φθινόπωρο φτιάχνουν τα γονατακια μας που στρώνουμε και φοράμε και μακριά παντελόνια. Υπομονή λοιπόν!

Δημοσίευση

ΑΧ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΠΡΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΑΧΟΥ ΤΑ ΜΩΡΕ! ΒΑΖΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΛΙΓΟ ΒΑΒΥ ΟΙΛ ΚΑΙ ΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ...:huh: Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ TOPINE ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
    • Ωχ! κατάλαβα.. και εσύ δηλαδή που έχεις ένα γιατρό από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι το τέλος πάλι εν έχεις ουσιαστικές επαφές μαζί του.. Εντάξει εγώ τουλάχιστον με την ιδιώτη γυναικολόγο δεν έχω θέμα.. την βρίσκω όποτε θέλω, με εξυπηρετεί πάντα και γενικά μιλάει, σου εξηγεί πράγματα.. Καλά καμιά φορά κι αυτή δεν είναι τέλεια, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη μαζί της! Εύχομαι κορίτσι μου καλή λευτεριά και στις δυο μας με γερά μωράκια στην αγκαλιά μας.!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...