Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΡΙΚ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ) ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια για μενα το τσιγαρο πανω απ'ολλα ειναι βλαβερο για τον ιδιο!

Ξερω κοπελα που καπνιζει και θηλαζει!

Και οχι ενα και 2, αλλα ενα πακετο!

Το κακο δε, ειναι οτι μυριζει σαν τασακι και πιανει και το μωρο!

Δεν μπορω να κατηγορησω, η καθε μανα κανει οτι πιστευει οτι ειναι καλυτερο!

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΝΤΩΣ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΘΑ ΜΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ!!ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ Μ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ Δ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ !ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΙΝΩ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΧΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!!!!ΕΙΠΑΜΕ: Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ! :P

Δημοσίευση

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ!

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΝΙΖΑ -ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ!

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ(ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΥΠΝΙΕΣ,ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ)

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!

Δημοσίευση

DeniM έγραψε:

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ!

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΝΙΖΑ -ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ- ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ!

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ(ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΥΠΝΙΕΣ,ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΤΕ ΚΤΛ ΚΤΛ)

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!

Γλυκια μου γιατι να κατηγορησουμε?

Σαμπος ξερεις εσυ τι κανουμε? :laugh:

Αληθεια βρε κοριτσια εκτος απο το οτι ενα μωρο αναπνεει την τσιγαριλα που ολλες ξερουμε τι επιπτωσεις εχει, τι αλλο μπορει να προκαλεσει το τσιγαρο στον θηλασμο?

Δεν βρικα ποτε μου κατι στο ιντερνετ που να διαφωτησει! :dry:

Δημοσίευση

Πριν λίγες μέρες πήγα στο νοσοκομείο να δω μια φίλη που γέννησε. Είχε εκεί μια αφίσα που έλεγε πως το 75% των παιδιών που οι γονείς τους είναι καπνιστές έχουν την νικοτίνη στο σάλιο τους.Κρίμα δεν είναι? Απο τόσο μικρούλικα να έχουν νικοτίνη σο σάλιο τους και να μην είναι καν δικιά τους επιλογή?

Δημοσίευση

για ποιο λογο να σε αντιπαθησουν? επειδη καπνιζεις? εξαλλου οταν ειχα ρωτησει το γιατρο οντας και εγω καπνιστρια [παρολο που καταφερα και το εκοψα)μου ειχε πει πιο καλα να θηλαζεις και να καπνιζεις παρα να μη θηλασεις καθολου γιατι εκει καταληγεις αν στο απαγορευσουν, να κοψεις το θηλασμο.

Δημοσίευση

έχω κόψει το κάπνισμα πριν μείνω έγκυος και δεν το έχω ξανά αρχίσει και ούτε σκοπεύω .

αλλα θα πω κάτι .

δεν υπάρχει καθολικό "απαγαρευετε" .

αν απαγορεύσουν να καπνίζει η μαμά και να θηλάζει τότε να απαγορεύσουν να εγκυμονεί και να θηλάζει .είναι το ίδιο και μπορεί λίγο χειρότερο όταν είναι έγκυος και είναι στην δημιουργία οργανων το έμβρυο .

καλύτερα να θηλάζει το μωρό και να παίρνει ότι καλύτερο μπορεί έστω και με μικρή επιβάρυνση παρα να μην θηλάζει καθόλου .όπως καλύτερα να γεννάνε παιδάκια και αυτές που δεν μπορούνε η δεν θέλουν να το κόψουν παρα να μην γεννούν .

το ίδιο το βλέπω και για την εγκυμοσύνη και για το θηλασμό .

η κάθε μαμά πράττει όπως νομίζει .

Δημοσίευση

Το καπνισμα στην εγκυμοσυνη και το θηλασμο οντως ειναι βλαβερο...

Πρεπει να σκεφτεσαι πλεον και για τους δυο σας και οχι μονο για σενα που στην τελικη ειναι και επιλογη σου...

Να σκεφτεις αν μπορουσε να μιλησει την ωρα που θηλαζε και το ρωτουσες...τι θα σου απαντουσε για το γαλα σου..

Επισης σκεψου οτι ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας!!!!!

Διαβασα σε ενα βιβλιο μαιευτικης οτι το καπνισμα στο θηλασμο κανει το μωρο πιο ανησυχο και υπερκινητικο κατα τη διαρκεια της ημερας αλλα κυριως στον υπνο του!!!

Προσπαθησε να το αποφυγεις οσο μπορεις...

Πολλα φιλια και να σου ζησει!!

Δημοσίευση

penelope_2 έγραψε:

Να σκεφτεις αν μπορουσε να μιλησει την ωρα που θηλαζε και το ρωτουσες...τι θα σου απαντουσε για το γαλα σου..

quote]Δεν ξερω αν αλλαζει η γευση, αλλα αν αλλαζει, αυτην την γευση εχει μαθει το παιδι και αυτην συνεχιζει!

Τι θα της ελεγε?

Ενα μεγαλο ευχαριστω που παρ'ολλο που καπνιζει δεν της εχει στερησει την επαφη αυτη και την σιγουρια που ο θηλασμος προσφερει!

Τι προτεινεις?

Κοψιμο του τσιγαρου η κοψιμο του θηλασμου?

Αν δεν μπορει να κοψει καποια το τσιγαρο?

Τι γινεται?

Διαφοροι συμβουλοι θηλασμου λενε πως το μητρικο γαλά ειναι πολυ καλυτερο απο το γαλα σε φορμουλα ακομη κι αν η μητερα καπνιζει!

Δημοσίευση

antroula mou kalispera!

An kaneis anazitisi me ton titlo kapnisma kai thilasmos tha sou emfanisei to thema pou eixa anoiksei perisu me ton idio akribos titlo.

Sto anafero giati mou eixe apantisei tote i Aglaia kai eixame kanei enan polu epikodomitiko dialogo pou nomizo pos tha se boithisei.

Eidika auta pou apanta i aglaia! An de bariesai rikse mia matia!

filakia ;)

Δημοσίευση

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΕΜ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΔΕ ΘΥΛΑΖΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...