Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Eγω παντως σημερα χτυπησα ενα Λαγονησι!:laugh: :laugh: :laugh: Σιγα μην κατσω να σκασω!:P Κι οπως λεει και το Μαρινακι μας αμα δεν του αρεσω ας μου δωσει εμενα λεφτα για τον Φουστανο και γινομαι και Ατζελινα Τζολι!;)

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ακου προβληματα που εχει ο κοσμος... πως να παρει μερικα κιλα...

Δημητρουλα μου εσυ εισαι μια χαρα... δεν εχεις αναγκη τιποτα... ενταξει τωρα, λιγη κυτταριτιδα ειναι μεσα στο προγραμμα :P τι να κανουμε...; ασε τη θεια να λεει...!

Lenaki μην παρεις κιλακια... μια χαρα εισαι κι'εσυ... ασε γιατι οταν φτασουμε σε μια ηλικια που δεν θα μπορουμε να τα χασουμε θα λεμε τι τα θελαμε...;:P

Φιλακια σε ολες και καλα μπανια κοριτσια...!;)

Δημοσίευση

Όπως είπε και κάποια, "ολόκληρο παιδί φέραμε στον κόσμο!". Μην τα θέλουν και όλα! Ο δικός μου πάντως με επιβραβεύει που χάνω σιγά σιγά τα κιλά αλλά χωρίς να με έχει πιέσει ποτέ. Γράφτηκα και στα Curves την περασμένη εβδομάδα και νιώθω επιτέλους το σώμα μου να δούλεύει και να ξεσκουριάζει. Είναι γεγονός πως στην παραλία θα βγω με 8 κιλά επιπλέον από ό,τι πέρυσι αλλά σιγά σιγά θα τα χάσουμε όλα. Α, και αν σε παρηγορεί, από ό,τι κατάλαβα η κοιλιά έμεινε σε όλες μας οπότε δεν θα είσαι η μόνη :laugh: Καλά μπανάκια!!!

Δημοσίευση

Όσο θηλάζω δεν μπορω να χασω γραμμάριο. Και μαρουλόφυλλο να φάω στα 65 κιλά θα είμαι. Όσα κιλά και αν πήρα στις 2 εγκυμοσύνες, όσο θηλαζα ήμουν 65-67 κιλά. Δεν κάνω δίαιτα αλλά ούτε τρώω για 2. Γλυκά αραια και που. Λιπαρα καθολου. Μηπως ειναι μυθος οτι με τον θηλασμο αδυνατιζεις ή εγω ειμαι η εξαιρεση του κανόνα;

Την πρωτη φορα αρχισα να χανω οταν ηρθε η περιοδος και σταματησα τον θηλασμο. Εκει εφυγαν όλα και 3 παραπανω.

Τωρα; Τι κανουμε τωρα που ακομα να δω περιοδο(και να μην δω μεσα στις διακοπες μου) και ειμαι λες και με εχουν φουσκωσει; Η κοιλια χάλια, το μπουτακι γεματο και το στηθος 75Ε... Το άλλο Σάββατο θα παω στο νησι. Το τι σχολια θα ακουσω απο το σόι δεν λεγεται. Θα με ρωτανε αν ειμαι παλι εγκυος!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Όσο θηλάζω δεν μπορω να χασω γραμμάριο. Και μαρουλόφυλλο να φάω στα 65 κιλά θα είμαι. Όσα κιλά και αν πήρα στις 2 εγκυμοσύνες, όσο θηλαζα ήμουν 65-67 κιλά. Δεν κάνω δίαιτα αλλά ούτε τρώω για 2. Γλυκά αραια και που. Λιπαρα καθολου. Μηπως ειναι μυθος οτι με τον θηλασμο αδυνατιζεις ή εγω ειμαι η εξαιρεση του κανόνα;

Την πρωτη φορα αρχισα να χανω οταν ηρθε η περιοδος και σταματησα τον θηλασμο. Εκει εφυγαν όλα και 3 παραπανω.

Τωρα; Τι κανουμε τωρα που ακομα να δω περιοδο(και να μην δω μεσα στις διακοπες μου) και ειμαι λες και με εχουν φουσκωσει; Η κοιλια χάλια, το μπουτακι γεματο και το στηθος 75Ε... Το άλλο Σάββατο θα παω στο νησι. Το τι σχολια θα ακουσω απο το σόι δεν λεγεται. Θα με ρωτανε αν ειμαι παλι εγκυος!

Αθηνούλα μια χαρα σε βρίσκω! Τουλάχιστο έχεις το 75Ε! Εγώ που έμεινα στο 75C τι να πω η έρμη????? Και τα κιλά, 68, εδώ και 2 βδομάδες τουλάχιστο!

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΗΤΙΔΑ, ΕΧΕΙΣ ΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΑ? ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΤΙΑ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ. ΚΑΙ ΕΓΩ 56 ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ! ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 2 ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΗ! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΧΥΡΕΣ ΚΛΑΙΝ ΚΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ!:laugh: ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕΞΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! :S

Δημοσίευση

Συγγνώμη κορίτσια αλλά σιγά μην κάτσω νασκάσω επειδη η άλλη έχει πλάκα κοιλιά κ εγώ όχι..δηλαδή από το πατσοκοιλο κρινόμαστε;;; Δηλαδή επειδή μια είναι αδυνατούλα την κάνει καλύτερη από μένα;; Εχει το χιουμορ μου;; >Εχει την εξυπνάδαμου;;; Είναι η Φανή;;; ¨Οχι;; Ε τότε δε λέει!!! ;)

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ...

ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ 65-67(ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ)

ΕΦΤΑΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 89(ΔΕΝ ΠΟΛΥΖΥΓΙΖΟΜΟΥΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΩΘΩ ΒΟΔΑΚΙ..Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!:laugh: :laugh: )

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΜΤ!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΕΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!! ΝΑΙ???????????????????

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!

ΥΓ. ΥΨΟΣ 1.61!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

vale alla 20 k me eftases,den einai tuxaio to psevdonumo.....aaa venaki min kaneis to lathos pou ekana ,ama traviksete video frontise na mpeis thalassa protou arxisoun na travane...xaxaxa....koritsia apo ti mia paraponiountai k apo tin alli (exei 2 meres pou kano diaita) me evale na fao pitsa prin apo ligo (to dikaioumai leei)...e meta min anarotiete gt exo kanei perifereia kilkis...oxi tipota megalose k to moro k den exo pleon dikaiologia....

Δημοσίευση

Frapedia μου, αν μη τι άλλο, αυτό το θεματάκι βοήθησε στο να δούμε οτι δεν είμαστε μόνες μας και ότι αυτό το λούκι το τραβάμε όλες μαζί! Του χρόνου, αν όχι έγγυες, τότε όλες στα κιλά μας με τα μπικίνι μας!:laugh:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

vale alla 20 k me eftases,den einai tuxaio to psevdonumo.....aaa venaki min kaneis to lathos pou ekana ,ama traviksete video frontise na mpeis thalassa protou arxisoun na travane...xaxaxa....koritsia apo ti mia paraponiountai k apo tin alli (exei 2 meres pou kano diaita) me evale na fao pitsa prin apo ligo (to dikaioumai leei)...e meta min anarotiete gt exo kanei perifereia kilkis...oxi tipota megalose k to moro k den exo pleon dikaiologia....

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΣΕ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!!

ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ!

ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ..ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠ ΟΠΟΣΩ ΤΟΥ...

ΜΕ ΝΤΕΚΟΛΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΠΙΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΙΧΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!!!!) ΣΤΗΘΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΣΜΕΝΟΥΛΙ ΜΑΛΙ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΒΑΦΗ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ!!!!

ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΩ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!:angry: :angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση

MamaToBe έγραψε:

Frapedia μου, αν μη τι άλλο, αυτό το θεματάκι βοήθησε στο να δούμε οτι δεν είμαστε μόνες μας και ότι αυτό το λούκι το τραβάμε όλες μαζί! Του χρόνου, αν όχι έγγυες, τότε όλες στα κιλά μας με τα μπικίνι μας!:laugh:

οντως καλη μου... αν και πιστευω οτι αυτο το προβλημα το ειχαμε ακομα και πριν μεινουμε εγκυες!!! χαχαχ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εγω παντως το αποφασισα! θα βγω - εστω και με ολοσωμο - με τη μαργαριτουλα μου μαζι και οποιος δυσανασχετησει τοτε τα κουβαδακια του και σ αλλη παραλια!!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

οριστε μας! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

χαλκιδικη σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Εγω παντως αισθανομαι σαν σουμο. Ο αντρας μου δειχνει κατανοηση. Λεει ότι ειμαι μια χαρα, αλλά πριν απο 2 χρονια οταν ειχα φτασει τα 58 κιλα έλιωνε...! Ε δεν ειναι καλος στοχος αυτος;

Πρωτη φορα θα φορεσω μπικινι με τετοια κοιλια και με αυτα τα κιλα χωρις να ειμαι εγκυος... Σκατουλεν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...