Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια βοηθεια ειμαι στον 8 μηνα δεν εχω κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη κ γενικοτερα δεν με απασχολει κατι αλλο παρολα αυτα εχω πολλα νευρα δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου εκει που κοιμαμαι ξυπναω μεσα στην τσατηλα κ θελω επειγωντος να τσακωθω με καποιον καπνιζω του καλου καιρου σαν να μην τρεχει τιποτα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν θα παω σε μαιευτικη η ψυχιατρικη κλινηκη.ο δε αντρας μου τα εχει δει ολα τελικα ειναι ηρωας.πειτε μου σας παρακαλω εχει συμβει σε καποια αλλη κ αν ειμαι τωρα ετσι πως θα ειμαι στη περιοδο της λοχειας?μαλλον δεμενη ε?

Δημοσίευση

seb έγραψε:

κοριτσακια βοηθεια ειμαι στον 8 μηνα δεν εχω κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη κ γενικοτερα δεν με απασχολει κατι αλλο παρολα αυτα εχω πολλα νευρα δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου εκει που κοιμαμαι ξυπναω μεσα στην τσατηλα κ θελω επειγωντος να τσακωθω με καποιον καπνιζω του καλου καιρου σαν να μην τρεχει τιποτα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν θα παω σε μαιευτικη η ψυχιατρικη κλινηκη.ο δε αντρας μου τα εχει δει ολα τελικα ειναι ηρωας.πειτε μου σας παρακαλω εχει συμβει σε καποια αλλη κ αν ειμαι τωρα ετσι πως θα ειμαι στη περιοδο της λοχειας?μαλλον δεμενη ε?

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΤΕ ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ, ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΟΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ.

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΟΛΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Σ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!;)

Δημοσίευση

To tsigaro an den to kopseis na to ellatoseis. Oson afora ta neura k ego eixa alla oxi se ipervoliko vathmo. Ego eixa gkrinia. Gkrinia gkrinia gkrinia.. Se simeio pou kourazomoun na akouo ton idio mou ton eauto, eno genika de gkriniazo poli. Oi ormones einai kali mou, prospathise na kaneis pragmata pou se euxaristoun, mi meneis k poli mesa sto spiti, vges na kaneis kamia volitsa k moni sou. Giati k i poli keisoura den kanei k kalo.

Δημοσίευση

θα σσυμφωνιση με την φιλη teo cool για τωρα ριχτα στις ορμονες και μετα στη λοχεια - για 4 μηνες ακομα δηλ θα σε ανεχτουμε ολοι χωρις κουβεντα :P μετα βλεπεις.

εγωπαλι βρε κοριτσια απο αυτα της εγκυμοσυνης δεν εχω τιποτα. ουτε νευρα , ουτε περιεργιες , ουτε μυρωδιες , τιποτα οπως ημουν ειμαι. μηπως θα επρεπε λιγο να τους εκμεταλευτω;

Δημοσίευση

γλυκεια μου το τσιγαρο κοφτο:angry: ,ειναι πολυ κακο για το μωρο σου,

κι εγω εχω νευρα πολλα χωρις λογο σε βαθμο που και ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ανεβαζω πιεση,τους ρωταω ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ???,ΕΠΙΣΗς κι εγω θελω να τσακωνομαι και ως συνηθως την παταει ο αντρας μου ο καημενος χιχι:P

ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΩΣ:unsure:

πρεπει να βρεις καποια ασχολια...κατι ενδιαφερον να ασχοληθεις για να ξεχνιεσαι κι εσυ και τα νευρα σου,καντε βολτιτσες,πατε ταβερνακια,σινεμα,θεατρο,για ψωνια και σιγα σιγα θα ξεχαστεις.......

πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε ψυχολογια ειδικα με το που θα ερθει το μωρο σου στην ζωη σου.....

αντε κουραγιο...λιγο εμεινε:)

Δημοσίευση

ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΛΙΨΗ. ΑΦΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΘΑ ΔΕΙΣ...:):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...