Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα νευρα μου


Recommended Posts

κοριτσακια βοηθεια ειμαι στον 8 μηνα δεν εχω κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη κ γενικοτερα δεν με απασχολει κατι αλλο παρολα αυτα εχω πολλα νευρα δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου εκει που κοιμαμαι ξυπναω μεσα στην τσατηλα κ θελω επειγωντος να τσακωθω με καποιον καπνιζω του καλου καιρου σαν να μην τρεχει τιποτα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν θα παω σε μαιευτικη η ψυχιατρικη κλινηκη.ο δε αντρας μου τα εχει δει ολα τελικα ειναι ηρωας.πειτε μου σας παρακαλω εχει συμβει σε καποια αλλη κ αν ειμαι τωρα ετσι πως θα ειμαι στη περιοδο της λοχειας?μαλλον δεμενη ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

seb έγραψε:

κοριτσακια βοηθεια ειμαι στον 8 μηνα δεν εχω κανενα προβλημα με την εγκυμοσυνη κ γενικοτερα δεν με απασχολει κατι αλλο παρολα αυτα εχω πολλα νευρα δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου εκει που κοιμαμαι ξυπναω μεσα στην τσατηλα κ θελω επειγωντος να τσακωθω με καποιον καπνιζω του καλου καιρου σαν να μην τρεχει τιποτα κ δεν ξερω μεχρι το τελος αν θα παω σε μαιευτικη η ψυχιατρικη κλινηκη.ο δε αντρας μου τα εχει δει ολα τελικα ειναι ηρωας.πειτε μου σας παρακαλω εχει συμβει σε καποια αλλη κ αν ειμαι τωρα ετσι πως θα ειμαι στη περιοδο της λοχειας?μαλλον δεμενη ε?

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΤΕ ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ, ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΟΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΧΕΙΑΣ.

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΟΛΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Σ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To tsigaro an den to kopseis na to ellatoseis. Oson afora ta neura k ego eixa alla oxi se ipervoliko vathmo. Ego eixa gkrinia. Gkrinia gkrinia gkrinia.. Se simeio pou kourazomoun na akouo ton idio mou ton eauto, eno genika de gkriniazo poli. Oi ormones einai kali mou, prospathise na kaneis pragmata pou se euxaristoun, mi meneis k poli mesa sto spiti, vges na kaneis kamia volitsa k moni sou. Giati k i poli keisoura den kanei k kalo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego pali eixa liga neura alla pio poly eniotha stenaxoria...ti na sou po oh kathemia mas to pernaei diaforetika !!! Kalo einai an mporeis na elatoshs to tsigaro giati to paidi meta tha einai sinexeia sthn tsita logo sterishs apo thn nikotinh....krima einai!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σσυμφωνιση με την φιλη teo cool για τωρα ριχτα στις ορμονες και μετα στη λοχεια - για 4 μηνες ακομα δηλ θα σε ανεχτουμε ολοι χωρις κουβεντα :P μετα βλεπεις.

εγωπαλι βρε κοριτσια απο αυτα της εγκυμοσυνης δεν εχω τιποτα. ουτε νευρα , ουτε περιεργιες , ουτε μυρωδιες , τιποτα οπως ημουν ειμαι. μηπως θα επρεπε λιγο να τους εκμεταλευτω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου το τσιγαρο κοφτο:angry: ,ειναι πολυ κακο για το μωρο σου,

κι εγω εχω νευρα πολλα χωρις λογο σε βαθμο που και ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ανεβαζω πιεση,τους ρωταω ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ???,ΕΠΙΣΗς κι εγω θελω να τσακωνομαι και ως συνηθως την παταει ο αντρας μου ο καημενος χιχι:P

ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΩΣ:unsure:

πρεπει να βρεις καποια ασχολια...κατι ενδιαφερον να ασχοληθεις για να ξεχνιεσαι κι εσυ και τα νευρα σου,καντε βολτιτσες,πατε ταβερνακια,σινεμα,θεατρο,για ψωνια και σιγα σιγα θα ξεχαστεις.......

πρεπει να αλλαξεις οπωσδηποτε ψυχολογια ειδικα με το που θα ερθει το μωρο σου στην ζωη σου.....

αντε κουραγιο...λιγο εμεινε:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ? ΓΙΑ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ... ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ..ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΛΙΨΗ. ΑΦΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΘΑ ΔΕΙΣ...:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γι'αυτο κορίτσια μου να σκεφτόμαστε μόνο να είναι τα μωρακια μας υγιή κ να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά, όπως κι αν έρθουν. Κι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν ξανά, κ τα κιλά κ τα σώματα με λίγη προσπάθεια θα επανέλθουν. Ας μην αγχωνομαστε κ γι'αυτα, έχουμε τόσα άλλα πράγματα να αγχωθουμε αλλωστε🤣 Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 26 ολόκληρα κιλά κ μετά την γεννά έκανα διατροφή κ έχασα πιο πολλά κ από πριν μείνω έγκυος. Οπότε όλα γίνονται. Stay calm🥰
    • Ωχ κορίτσι μου τι πέρασες κι εσύ σε σύντομο χρονικό διάστημα... Σημασία όμως τώρα έχει το θαυματάκι που μεγαλώνει μέσα σου! Εγώ δεν μπορώ να πω πως προσπάθησα, είμαι 37 και μέχρι στιγμής έχω μια απόξεση, μια αποβολή και τώρα 25+4 ένα μπουμπούκι που με τρελλαίνει στις κλωτσιές. Όλες έγιναν "τυχαία". Ήμουν απο τις τυχερές του είδους σε αυτό το θέμα. Αλλά βλέπεις, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτήν τη ζωή! Νομίζω πως είμαι η μόνη στο forum που είμαι μόνη μου. Αλλά δε θα άλλαζα τη μικρούλα μου για κανέναν σε αυτόν τον κόσμο!
    • Όλες έχετε δίκιο. Κι εγώ έτσι κάνω. Πάντα προτιμούσα τα πιο υγιεινά και low fat γεύματα ούτως ή άλλως. Αλλά τώρα είπα πως ότι θέλω πολύ θα το φάω, δεν είναι καιρός για στερήσεις. Απλά δεν μπορώ χωρίς γλυκό και στην εγκυμοσύνη δεν μπορώ να φάω καθόλου φρούτα και μου λείπουν πολύ!!! Πριν καταπολεμούσα κάποιες φορές την επιθυμιά για γλυκό με κάποια φρούτα... τώρα η μπουμπού δεν τα θέλει καθόλου όμως! Σε 10 μέρες μπαίνω στον 7ο και νωμίζω πως είμαι στα +9 ήδη! Αυτό το θαυματάκι που μεγαλώνει και δυναμώνει μέσα μου αξίζει τα πάντα όλα! Τη γυμναστική τη φοβήθηκα λόγω ηλικίας μάλλον. Δε μου είπε κανένας να μην κάνω, αλλά στους πρώτους 4 μήνες ήμουν αρκετά χάλια για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και σε κάποια άσκηση.  Πόσο σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Καλημέρα σε όλες!!!
    • Ευχαριστώ πολύ 😃 κορίτσι μου ❤️ Έχουμε ραντεβού το μεσημεράκι.Θα σας ενημερώσω εννοείται🙏🙏
    • Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλα τα κορίτσια εδώ, μα κυρίως στις @Eliza Kats @peacock που με ταγκάρατε! Συγχωρέστε με αλλά μπαίνω αρκετά αραιά, λόγω του ότι είμαι καρα-full time mom, το μεγαλώνω ουσιαστικά μόνη μου και τώρα που θέριεψαι, βοήθειά μου! Αυτή τη στιγμή κοιμάται κ σας γράφω. Λοιπόν, από που να ξεκινήσω.. Αρχικά από τον 9ο μήνα, έχουμε βγάλει συνολικά 6 δόντια. 4 πάνω κέντρο και 2 κάτω κέντρο. ΄Οπως διαβάζω και εσάς τα "κουνέλια" σας μια χαρά δοντάκια έβγαλαν! Όπως και εσείς, τον έγραψα κ γω βρεφονηπιακό σταθμό από Σεπτέμβριο και μου φαίνεται αρκετά νωρίς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω το διδακτορικό μου και να προετοιμαστώ και για εργασία. Θα ήθελα να ήταν μπαμ 1.5 χρονών, να περπατάει κ να μιλάει, αλλά δε πειράζει.. Ας ελπίζουμε ότι δε θα μας αρρωσταίνουν τόσο εύκολα όσο μου περιγράφουν άλλοι γονείς. Από φαγητό, ακόμα τρώμε τα πάντα αλεσμένα. Ακόμα και το αυγό του, δε το θέλει κομματάκια, αλλά μπλενταρισμένο και μάλιστα μέσα στη φρουτόκρεμα.. (φρούτα+αυγό μαζί δηλαδή ένα πράμα). Δεν έχουμε δοκιμάσει ακόμα όσπρια, γιαούρτι και φυστικοβούτυρο. Αλλά σιγά σιγά θα τα εντάξω κ αυτά. Εσείς? Πείτε μου όσες δίνεται κομματάκια το φαγητό, ποια μέθοδο είδατε να αποδίδει. Πάνω στο τραπεζάκι της καρεκλίτσας φαγητού του, ακόμα και αν του τα παρουσιάσω εκεί, απ΄λά παίζει μαζί τους ή τα εκτοξεύει ολόγυρα και δε τα βάζει στο στόμα. Να κάνω και ένα μικρό update για όσες θυμούνται.. Οι κολλικοί μας σταμάτησαν εντελώς όταν ήταν 4 μηνών και 1 εβδομάδας. Θήλασα συνολικά 1.5 μήνα και μετά έδινα φόρμουλα. Από 6 μηνών δίνω μόνο τη βιολογική της Hipp. Ακόμα παίρνω χάπι καθημερινά για τον προδιαβήτη. Το πρωινό μου σάκχαρο είναι γύρω στο 99, με το χάπι.   Και σχετικά με την απόκτηση 2ου μωρού, θα μου άρεσε πολύ η ιδέα, ΑΛΛΑ: Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από θέματα κούρασης-έλλειψης ύπνου-έλλειψης προσωπικού χρόνου κλπ, διότι δεν είχαμε/έχουμε βοήθεια. Επίσης το σώμα μου τώρα σιγά σιγά επανακτάει την παλιά του ενέργεια και θέλω να του δώσω χρόνο να επανέλθει πλήρως. Πολλές φορές όταν περπατάω έξω, χαίρομαι τόοοοοσο πολύ που δεν είμαι έγκυος και έχω την ελευθερία μου! Δε με πειράζει να έχω ένα παιδί. Περισσότερο με νοιάζει αν το ίδιο θα ήθελε να έχει ένα αδερφάκι, γιατί κακά τα ψέμματα ήταν όμορφο που μεγάλωσα με την αδερφή μου. Αν και στις 15 Ιουνίου θα κλείσω τα 39 μου ΄έτη, θεωρώ πως έχοντας υγεία και μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση, ίσως στο μέλλον (2-3 χρόνια μετά) να επαναλάμβανα όλη αυτή τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Δεν είναι και λίγο να κυοφορείς ένα μωρό. Και μάλιστα, όταν έχεις διαβήτη κύησης υπό ινσουλίνη (με όλο το άγχος που αυτό συνοδεύει) ή συσπάσεις από τον 4ο μήνα και να σου επιβάλλουν να μην περπατάς, να μη σηκώνεις βάρη κλπ. Δεν είναι λίγο αυτό~ Εάν είχα πιο εύκολη κύηση, ίσως να είχα άλλη στάση. Επίσης μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω και από την καισαρική, σωματικά και ψυχικά. Ίσως εάν είχα κάνει φυσιολογικό και είχα αναρρώσει από την 1η εβδομάδα, να μη μου έμοιαζε βουνό η όλη διαδικασία κύησης και τοκετού.       
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...