Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια χαρα σε ολους.Ειμαι καινουρια και συγχωρεστε με που δεν ξερω καλα ακομα πώς λειτουργει το φορουμ.Ειμαι στον ενατο μηνα και συγκεκριμενα διανυω την 38η εβδομαδα.Εχω πολλες αποριες.Ποιος μπορει να μου πει για το πώς κανεις μπορει να λαβει απο το ικα τη δαπανη β'επιπεδου και γ'επιπεδου(ντοπλερ)?ειχα παει στο ιασω και τους εκανα και τους 2 υπερήχους εκει.Ομως δςν εχω παραπεμπτικο του ικα.Αυτο σημαινει οτι χανω τα χρηματα?Ειναι κα πολλα 120*2=240ευρω.γιατι να τους τα χαρισω?Αφηστε που δε μου περισσευουν κιολας...

Δημοσίευση

Καλως ηρθες μαρινακι

δυστυχως απ οσο ξερω απο μενα αυτα τα λεφτα τα χανεις γιατι επρεπε να σε παρακολουθει γιατρος του ΙΚΑ, να το θεωρησει απαραιτητο και να σου γραψει παραπεμπτικο να πας σε δημοσιο να κανεις τις εξετασεις

γενικα στο ικα δε κανουν ολα αυτα που κανουμε οταν παμε στον ιδιωτικο γιατρο. απο κει μονο να περιμενεις τα επιδοματα και τιποτα αλλο, εκτος αν κανεις καισαρικη - που το απευχομαι - οποτε νομιζω οτι κατι παιρνεις και για αυτο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...