Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφε -> οσα φερνει η ωρα...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 317
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

sweetmammy έγραψε:

Καλησπερα κοριτσακια... εγω με τον πονο μου... ο μικρος εχθες το βραδυ χτυπησε 39αρι και κοντεψαμε να παθουμε εγκεφαλικο με τον αντρα μου... του εδωσα πονσταν και σημερα εχει φτασει προς το παρον μεχρι 37.5... κατα τ'αλλα μια χαρα ειναι το παιδακι... ωχ τι τραβαει η δολια μανα...!!!!

Ιφιγενεια οταν θα σας ερθουμε θα ειμαστε καλα για να σας χαρουμε...!;)

Εγω σε 3 ωριτσες θα πιω το απογευματινο μου καφεδακι... χεχεχε...!

etsi ksfnika ekane pireto?

euxome na einai kala tora.

perastika.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τεστ παπ; Κι'εγω κανονικα τωρα πρεπει να το κανω αλλα λεω να το αφησω για τον Σεπτεμβρη... να εχω τελειωσει και με τα μπανια...!

Μηπως να τον εφτιαχνα νωριτερα τον καφε;:P

AFRODITH έγραψε:

shmera ton petixa nistiko kai fage me thn mia ,eixai ligo parapono giati alo hthele na faei alla etroge :)

tou edwsa omos mono thn mish (an kai tha thn etroge olh) giati eixai ginei toumpano to sththos mou .

ΤΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ? ΤΑΪΖΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑ, ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ.

καντινου έγραψε:

ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ? ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΥΡΙΣΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!

xaxaxa mhn ta les auta pantremenh gunaika prepei na kalopizese :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!

ΚΕΡΝΑΤΕ ΚΑΦΕ??????

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ...

καντινου έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ!

Ε ξερεις τωρα... παραλια, αμμος, ζεστη... οι μυκητιασεις πανε κι'ερχονται... οποτε θα παω μια και καλη για σιγουρια...!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! ΠΗΡΑ ΑΕΡΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΘΗΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ. ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ! ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Κοριτσάκια, έχω ακούσει από πολλές φίλες μου και γνωστές πως όντως είναι καλύτερα να πηγαίνουμε για PAP-TEST μετά το τέλος των μπάνιων. Εγώ πάντως, είμαι του Δεκεμβρίου.... οπότε έχω μέλλον ακόμη!

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ! ΠΗΡΑ ΑΕΡΑ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΘΗΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ. ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΧΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΕΓΩ ΓΕΛΟΥΣΑ! ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δεν εχω να ντραπω πια τιποτα... πρωτη φορα θα με δει ο γιατρος μου; εσυ δεν πας στον ιδιο;

exei tromerh zesth!!!!

sthn kabala otan emena eixa gunaika giatro ,htan kataplikthkh akoma thn thhmame me polu agaph .shnergasimh,me ekane na niothw aneta kai ferotan trifera otan fobomouna gia kati .

tora edw ti na pw akoma psaxnw ......

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Κοριτσάκια, έχω ακούσει από πολλές φίλες μου και γνωστές πως όντως είναι καλύτερα να πηγαίνουμε για PAP-TEST μετά το τέλος των μπάνιων. Εγώ πάντως, είμαι του Δεκεμβρίου.... οπότε έχω μέλλον ακόμη!

ΤΟ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ....

καντινου έγραψε:

ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΠΟΠΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.

Καταλαβα... κι'εγω πριν βρω αυτον τον γιατρο που εχω τωρα και μου κανει το τεστ στο ιατρειο του πηγαινα σε κυτταρολογο... αλλα κοιταζα να ειναι γυναικα... οπως και η τοτε γυναικολογος μου ηταν γυναικα...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...