Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθειααα

nikaki

Recommended Posts

γεια σε ολουσ σας...μου συμβαινει καΤΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ..ΕΧΕΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ,ΛΥΠΟΘΗΜΑΩ.ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕς ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσι μου 15 ημέρες εμέτους και δεν έχεις πάει σε ένα γιατρό? Πήγαινε κάνε μια χοριακή να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα και να κινηθείς ανάλογα.

Πώς αντέχεις 15 ημέρες να κάνεις εμετούς?????????

ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ;;;

15 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ΑΠΛΟ ,ΣΙΓΟΥΡΟ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ! ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ.

• 1 month later...

Κοριτσια μου καλησπερα θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησε τε!!!!!!εχω καθυστερηση 9μερες εχει πριστει το στηθος μου εχω πολλα υγρα και ποναει λιγο η μεση μου εκανα β χοριακη στην 4 μερα βγηκε αρνητικη... ο γιατρος μου μου ειπε να περιμενουμε αλλα εδω και 3 μερες κανω δεκατα αλλα μονο το βραδυ!! το ειπα στον γιατρο και μου ειπε μηπως ειναι μικρη μολυνση απο το στηθος... μα μονο το βραδυ... εχω δεκατα!!!!!:dry: γυριζει απο διακοπες ο γιατρος σε μια εβδομαδα η καθυστερηση συνεχιζεται και εγω πεθαινω απο την αγωνια.....

Δεν νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω, η καθυστέρηση είναι μεγάλη. Τη θερμοκρασία μην την υπολογίζεις, το βράδυ πάντα ανεβαίνει λίγο, ίσως κι από την κούραση, ίσως αδυναμία. Γι αυτό όταν είμαστε άρρωστοι τη μετράμε το πρωί συνήθως. Δεν ξέρω αν θα έκανες ξανά χωριακή μήπως έδειχνε κάτι; μήπως ήταν νωρίς οι 4 μέρες; Αν δεν έχεις θπομονή να περιμένεις το γιατρό σου μήπως να πήγαινες σε ένα νοσοκομείο; πχ το αλεξάνδρας αν είσαι Αθήνα, είναι πολύ καλό.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΣ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...