Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοήθεια εφιάλτης!


tirogaridaki

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις ξύπνησα από έναν τρομερό εφιάλτη και φοβάμαι πολύ μήπως μου συμβεί τίποτε..

Ήμουν λέει σε άλλη πόλη και βλέπω μια φίλη μου η οποία μολις είχε μάθει ότι είναι έγκυος!Πήγα για λίγο σπίτι της και της άρχισα τις συμβουλες!(κλασικό μέλος μάμμυ!!χεχε) Κάποια στιγμή ξεροκαταπίνω μια τηλεκάρτα!!(δεν ξέρω ουτε εγώ πως!) και τελικά την έβγαλα με τα δάχτυλά μου!

Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητό μου έρχεται τρεχάτος ένας νεαρός και με ρωτάει αν έχω έναν μπιντε! Του είπα όχι και πήγα προς το αυτοκίνητο. Ενώ στεκόμουν δίπλα στο αυτοκίνητο βλέπω έναν άλλο νεαρό να πετά έναν μπιντέ στο προηγούμενο νεαρόκαι εκείνον έτοιμο να χτυπήσει κάποιον. Κρύφτηκα πίσω από το αυτοκινητο και εκεί κρυβόταν και ένα κοριτσάκι..επειδή έκανε θπορυβο του είπα να φύγει απόκει και τελικά με παίρνει χαμπάρι ο νεαρός και έρχεται κατευθείαν προς το μέρος μου, σπάει με τον μπιντέ το τζάμι του αυτοκινήτου και αρχίζει να με δέρνει..δεν αισθανόμουν πόνο, μόνο τα γυαλιά να μπαίνουν στα μάτια μου. Τα έκλεισα σφιχτά σφιχτά..αφού έφυγε κάποιος με βοήθησε να σηκωθώ..και ένιωθα χάλια..τα δόντια μου τα ένιωθα έτοιμα να πέσουν και δεν έβλεπα καλά από τα μάτια μου..ευτυχώς η όραση μου αποκαταστάθηκε μετά από λίγο..απέναντι στην καφετέρια νεαροι και νεαρές απαθέστατοι..κοιτάχτηκα στον καθρέφτη , φαινόμουν καλά και τα δόντια μου σχεδον εντάξει, ειχαν στραβώσει ελάχιστα μόνο και κουνηθεί..μπήκα σε μια καφετέρια και βλέπω κάτι κορίτσια ζήτησα τηλέφωνο για να καλέσω το ασθενοφόρο...μου είπαν ότι θα με βοηθόύσαν και αλλού τα κορίτσια..τους εξηγούσα λοιπόνμου ήμουν με τη βοηθεια των κοριτσιών και μου απαντά στο τηλέφωνο ο άντρας..<<το ασθενοφόρο δε θαρθει..>>ου λέω γιατι;; μου απαντά δε θαρθει..κλείσε το τηλέφωνο..

Ξύπνησα τρομοκρατημένη...τι θα μου συμβεί...;;;;;Βοήθεια κορίτσια..είμαι χάλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν η άγνωστη πόλη είναι η σέρρες η φιλη είμαι εγώ που ήρθες να με δεις.όσο για την εγκυμοσύνη νόμιζα ότι ήμουν έγκυος αλλά έκανα πριν 3 μέρες τεστ κ ήταν αρνητικό.

Η τηλεκαρτα είναι αυτή που θα αγοράσεις για να με πάρεις τηλ γιατί σταθερό δεν εχω κ δεν θες να χρεωθείς σε κινητό.

Όσο για αυτόν που σε έδειρε ΕΓΏ ΉΜΟΥΝ γιατί τα πήρα που πας κάθε μέρα για μπάνιο κ βρήκα σαν φτηνή δικαιολογία τον μπιντε(αν το σκεφτείς σαν μικρή πισίνα είναι).κ τέλος μια απορία.αφού είχες τηλεκαρτα γιατί ζητούσες από ξένο κόσμο τηλέφωνο;ε;γιατί;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χεχεχεχεχεχε...γιατί μου έφαγες τις μονάδες με το να σε παίρνω σε κινητά!! Είδες τι έκανες; Βρέθηκα τελικά σε ανάγκη και δεν είχα να τηλεφωνήσω και καθόμουν σαν τον ζήτουλα μπας κ με λυπηθεί κανείς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!

Εγώ θα σου έλεγα να μην ανυσηχείς. Από τα λίγα που ξέρω για τα όνειρα,

αν ονειρευτείς ότι κάτι παθαίνουν τα δόντια σου αλλά δεν πονάς, αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα ή κίνδυνο :)

Όλα θα πάνε καλά ;)

Φιλιά:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ Νικη..αν και από όσο μπορώ κ εγώ να ερμηνεύσω το όνειρο, η τελευταία άισθηση που μου άφησε είναι ότι ήμουν σε άθλια κατάσταση κ χρειαζόμουν βοήθεια..τώρα..πως θα βγει στην πορεία..μακάρι να μη βγει..να είναι από εκείνα τα όνειρα που απλώς είναι χαζά και σε αγχώνουν χωρίς λόγο! Καλημέρα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanh thelw kai egw enan mpinte!!!!

koita egw mono gia ta dontia kserw ...kai den einai kalo .

lene oti prominiei kati disarestw polu....

an se ponesan tha einai leei se kontino sou atomo an den de ponesan se pio makrino ,to kalo einai oti den sou pesane ara tha einai perastiko .

sorry an se stenaxorw me thn apanthsei alla kai egw anhsixw polu otan blepw dontia alla na sou pw thn alhtheia pote den ta exw shndiasei me kati pou shnebei argotera oute pou thimame kanena peristatiko .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω ..ειμαι ψυχραιμο και λογικό άτομο..και ξέρω πως τα όνειρα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μια βλακία χωρίς ουσία..όμως κάθε φορά..μα κάθε φορά μου βγαίνουν..πριν μάθω για την ατυχή εγλυμοσύνη είδα όνειρο, πριν γεννήσει η ξαδέρφη μου με καισαρική είδα όνειρο...δηλαδη ...τι να πω..δεθέλω να βλέπω πια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ αγχος εχει το ονειρο σου.Μηπως γενικα εχεις αγχος αυτο το καιρο με κατι?

υγ ασε γιατι κ εγω εβλεπα κατι πραγματα εχθες και οχι τιποτα αλλο, φευγω ταξιδι αυριο.Μεσα σ αυτα εβλεπα την πεθερα μου οτι ειχε ερθει στο χωριο που θα παμε και μου λεει ΕΚΠΛΗΞΗ!!θα κατσω κ εγω μαζι σας...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ να δεις τι βλέπω τα πάντα έχω δει πια από δόντια μέχρι ποντίκια πεθαμένους αίματα κοκ αλλά ευτυχώς δεν μου έχει βγει τίποτα.

Μονο οταν βλέπω να τρωω κόκκινη καραμέλα είναι για μένα η για κάποιον άλλο κακο.Τρεις φορές έχω δει και συνέβη κακό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Φανη μου!Εγω πιστευω πολυ στα ονειρα!Τα πιο βασικα που ειδες θα σου πω τι σημαινουν.Οτι σε εδερνε καποιος αυτο ειναι πολυ καλο!Σημαινει οτι σου εδινε δυναμη και τα δοντια ειναι μια μικρη στεναχωρια που θα την ξεπερασεις ευκολα.Για την εγκυο που ειδες καποιος γνωστος σου θα περασει μια στεναχωρια αλλα μαλλον δεν θα ειναι πολυ κοντινο σου προσωπο.Να ξερεις οτι στα ονειρα συνηθως οτι βλεπουμε σημαινει το αντιθετο π.χ. κλαμα=γελιο.Ελπιζω να σε βοηθησα!Φιλακια πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lemon σε ευχαριστώ..η αλήθεια ότι η σκέψη και μόνο με μελαγχολούσε σήμερα..είμαι λίγο ευαίσθητη στους εφιάλτες..ευχομαι να μην βγει αληθινο ούτε στο τόσο..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου και εγώ εχθές είδα ένα άσχημο όνειρο. Τώρα άσχημο ήταν αγχωτικό ήταν.... δεν ξέρω. Πάντως σήμερα όλη μέρα ήμουν σε περίεργη διάθεση γιατί με επηρρέασε χωρίς όμως να ξέρω τι σημαίνει.

Είδα λέει ότι ήμουν σε ένα κατάστημα με ρούχα για να ψωνίσω για το μωρό. Αλλά δεν είχε παιδικά ρούχα είχε γυναικεία. Καθώς ψώνιζα λοιπόν (τι ψώνιζα τώρα σε κατάστημα με γυναικεία ο Θεός και η ψυχή μου) κοιτάζω έναν καθρέφτη και βλέπω τα μαλλιά κάτασπρα μπροστά. Στο πίσω μέρος μαύρα όπως είναι κανονικά αλλά μπροστά όλα άσπρα. Και ήμουν λέει πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν είχα προσέξει ότι ασπρίσανε τα μαλλιά μου. Μετά δεν θυμάμαι και πολλά αλλά ξύπνησα με ένα βάρος. Εγώ δεν βλέπω ποτέ όνειρα. Είναι από τα ελάχιστα όνειρα που έχω δει και μου χάλασε τελίως την διάθεση.

Μήπως ξέρει καμιά σας να μου το εξηγήσει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ από ότι καταλαβαίνω από αυτό σου το όνειρο είναι ότι έχεις συσσωρευμένο άγχος μέσα σου που σου βγαίνει στον ύπνο.

Δεν είναι τίποτα για να ανησυχείς.

Το βράδυ φάε κάτι ελαφρυ και πριν κοιμηθείς διάβασε ένα βιβλιαράκι ή χάζεψε καμιά ήρεμη ταινία (όχι θριλερ και αίματα και τέρατα) και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anezoula για σένα το βρήκα..πάντως κι εγώ έτσι ήμουν..επηρεασμένη και μελαγχολική..:(

ΜΑΛΛΙΑ

Στο συμβολισμό των ονείρων, το μαλλί είναι αντιπροσωπεύει την ενέργεια και τη δύναμη. Μια ανώτερη δύναμη, ελεγχόμενη από τη θέληση και τη γνώση, όταν αναφέρεται σε μαλλιά και μια κατώτερη δύναμη, πρωτόγονη και ενστικτώδη, όταν αναφέρεται σε τρίχες που καλύπτουν το υπόλοιπο του σώματος. Αν βλέπουμε λοιπόν μαλλιά συμβολίζει τη σεξουαλική δύναμη, την αποπλάνηση, τον αισθησιασμό, τη ματαιοδοξία και την υγεία. Δείχνει τις στάσεις μας και τις συμπεριφορές μας. Αν τα μαλλιά μας είναι μπλεγμένα ή σε κόμπους, τότε συμβολίζει την αβεβαιότητα και τη σύγχυση στη ζωή μας. Μπορεί να μην μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά.

Για το λόγο αυτό, τα όνειρα στα οποία μας βλέπουμε με μακρύ και μεταξένιο μαλλί είναι ωφέλιμα όνειρα, τα οποία δείχνουν ικανότητες για να καταφέρουμε την επιτυχία και τον πλούτο. Επίσης δείχνει ότι σκεφτόμαστε αρκετά και προσεκτικά πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Επικεντρωνόμαστε σε κάποιο σχέδιο ή κατάσταση.

Αντίθετα η απώλεια μαλλιού, το κόψιμο ή η πτώση μαλλιού σημαίνουν αρρώστιες, απώλειες και δυσχέρειες, που είναι ανάλογες με την ποσότητα μαλλιού που έχει χαθεί. Αν το μαλλί πέφτει ή μας έχει κοπεί ολοκληρωτικά, η καταστροφή μπορεί να είναι τελειωτική και μπορεί να χάσουμε και τη φήμη μας. Επίσης δείχνει ότι μας απασχολεί η ιδέα ότι μεγαλώνουμε και ότι χάνουμε τη σεξουαλικότητά μας. Μας απασχολεί η ηλικία κι η εμφάνιση. Επιπλέον, η απώλεια μαλλιών σημαίνει ότι χάνουμε τη δύναμή μας και ότι δεν έχουμε τη δύναμη να πετύχουμε τα σχέδιά μας. Μπορεί να νοιώθουμε αδύναμοι κι ευάλωτοι.

Πολύ διαφορετική είναι η περίπτωση όπου εμείς κόβουμε ή ηθελημένα βάζουμε να μας κόψουμε τα μαλλιά, είτε μέρος αυτών ή όλα, αφού είναι δείγμα πνευματικής ανάτασης, αυταπάρνησης και θυσίας. Η φαλάκρα είναι κάτι διαφορετικό, αφού αν μας βλέπουμε φαλακρούς, όταν ακόμα χαιρόμαστε την ωραία μας κόμη, σημαίνει απώλεια φιλιών και δεν συσχετίζεται με τις παραπάνω περιπτώσεις. Επίσης σημαίνει ότι βιώνουμε μια απώλεια δύναμης. Μπορεί να νοιώθουμε ότι κάποιος μας υπονομεύει. Εναλλακτικά, μπορεί να ανασχηματίζουμε τη σκέψη ή τις φιλοδοξίες μας και να μειώνουμε τις ανεπιθύμητες σκέψεις και συνήθειες.

Αν ονειρευόμαστε ότι χτενίζουμε ή φτιάχνουμε τα μαλλιά μας σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε κι ότι εκτιμάμε μια νέα ιδέα, αντίληψη, εμφάνιση ή τρόπο σκέψης. Μπορεί να βάζουμε τις σκέψεις μας σε τάξη και να βάζουμε τα γεγονότα σε μια σειρά. Μια πιο κυριολεκτική ερμηνεία είναι ότι μας απασχολεί η εικόνα μας κι η εμφάνισή μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι κάποιος μυρίζει τα μαλλιά μας σημαίνει σεξουαλική περιέργεια κι ότι χρειαζόμαστε μια αισθησιακή διέγερση. Έχουμε πολλά να μάθουμε σχετικά με μια σχέση. Ο τρόπος που μυρίζουν τα μαλλιά μας ή τα μαλλιά κάποιου άλλου μπορεί να μας θυμίζει ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αν βλέπουμε ότι πλησιάζουμε να αγγίξουμε τα μαλλιά κάποιου άλλου σημαίνει ότι προσπαθούμε να συνδεθούμε με αυτό το άτομο σε ένα πνευματικό επίπεδο. Αναφέρεται επίσης στη συμπάθεια, την προστασία και την αδερφική αγάπη.

Αν βλέπουμε ότι ο αέρας ανεμίζει τα μαλλιά μας σημαίνει ελευθερία να εκφράζουμε κρυμμένα συναισθήματα κι αφήνουμε τα μαλλιά μας να ανεμίσουν.

Επίσης η όψη και το χρώμα του μαλλιού είναι σημαντικό, αφού τα σγουρά μαλλιά (πάντα και όταν δεν το έχουμε στην πραγματικότητα και το ίδιο και στις άλλες περιπτώσεις, αφού αν μας βλέπουμε όπως είμαστε στην πραγματικότητα έχει μια αξία πρόβλεψης) σημαίνουν δυσκολίες και πόνους. Αν είναι κυματώδη και ακατάσταστα σημαίνει καταχρήσεις και απώλεια αγαθών. Αν είναι περιποιημένα και αρωματισμένα σημαίνει αλαζωνεία, που βασίζεται στην εξωτερική εμφάνιση.

Με βάση το χρώμα οι ερμηνείες έχουν ως εξής: μαλλιά μαύρα ή πολύ σκούρα σημαίνει μεγάλη ικανότητα αγάπης και ομορφιά. Ξανθά μαλλιά σημαίνει πιο πολύ φιλία παρά αγάπη. Καστανά σημαίνει ειλικρίνεια στην αγάπη. Κόκκινα σημαίνουν ζήλιες και άσπρα σημαίνουν σοφία και τιμιότητα.

Δεν πρέπει να συγχέουμε το λευκό μαλλί με την εμφάνιση λευκών τριχών (που σημαίνει ανησυχίες), αφού σε αυτή την περίπτωση το πιο ενδεικτικό είναι αν βλέπουμε ότι τις βγάζουμε, που σημαίνει λόγια και οικογενειακές διαμάχες. Επομένως αν βλέπουμε ότι τα μαλλιά μας είναι λευκά ή γίνονται λευκά σημαίνει ότι κάτι σημαντικό έχει πέσει στην αντίληψή μας. Είναι σύμβολο σοφίας και διαίσθησης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tirogaridaki σε ευχαριστώ πολύ!

Έκατσες και ασχολήθηκες τόσο πολύ για να μου δώσεις μία απάντηση. Να σε καλά κοριτσάκι μου.

Τελικά δεν πρέπει να είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα σκεφτόμουνα.

Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tirogaridaki έχεις δίκιο αλλά ξέρεις όλα έχουν να κάνουν και με την διάθεσή μας.

Εγώ δεν ξέρω από όνειρα, άλλωστε όπως έγραψα δεν βλέπω όνειρα σχεδόν ποτέ. Ή για να ακριβολογώ δεν τα θυμάμαι ποτέ, γιατί όλοι μας βλέπουμε κάθε βράδυ όνειρα πολλά αλλά δεν τα θυμόμαστε.

Έτσι επειδή στεναχωρήθηκα στο όνειρό μου είχα μια στεναχώρια όλη μέρα ότι κάτι κακό μπορεί να σημαίνει.

Πάντως και πάλι σε ευχαριστώ για την ερμηνία.

Νυχτοπούλι είσαι και εσύ σαν εμένα!!;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fanoula mou poly angxotiko to oneiro sou kai apla fanerwnei

thn diathesh pou eixes ton teleytaio kairo me ayto pou synaivei.

Synithos etsi ginete.Mhn ta pianeis ena ena ta shmadia.px. dontia=kako

h mallia= kalo.Des to san synolo kai tha katalaveis ti sou lew.

Kai se emena etsi ginete panta.Filakia polla!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...