Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
MAIRH!!! έγραψε:

to kako tou site den nomizw na to theleis eksalou esy to dimourgises

Είδες που ξέρεις ποιός είναι ο διαχειριστής; Γιατί λοιπόν κάθε φορά αναρωτιέσαι άν υπάρχω; :huh:

Λυπάμαι πάλι που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σ' αυτό που λες περι σημαντικότερων πραγμάτων .... για σ' ένα μπορεί να μην είναι σημαντικό το mammyland για μένα όμως είναι! Ίσως το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Και κοίτα σύμπτωση αυτή την στιγμή συνομιλώ με μια κοπέλα απο εδώ μέσα η οποία μου στέλνει συγχαρητήρια για το mammyland και μου λέει οτι την βοήθησε όσο κανένας άλλος στην πιό δύσκολη στιγμή της ζωής της!

Για μένα λοιπόν ΝΑΙ είναι σημαντικό το "site μου " (όπως λες) και επέτρεψέ μου να ασχοληθώ μ' αυτό. Μόνο που άκουσα αυτό το ευχαριστώ σήμερα απο αυτήν την κοπέλα που την γνωρίζουν πολλά κορίτσια εδώ μέσα και δεν είναι "μούφα" η ιστορία της, αυτό και μόνο μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω το όποιο "έργο" μου εδώ μέσα σ' αυτό το φόρουμ.

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Είδες που ξέρεις ποιός είναι ο διαχειριστής; Γιατί λοιπόν κάθε φορά αναρωτιέσαι άν υπάρχω; :huh:

Λυπάμαι πάλι που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σ' αυτό που λες περι σημαντικότερων πραγμάτων .... για σ' ένα μπορεί να μην είναι σημαντικό το mammyland για μένα όμως είναι! Ίσως το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Και κοίτα σύμπτωση αυτή την στιγμή συνομιλώ με μια κοπέλα απο εδώ μέσα η οποία μου στέλνει συγχαρητήρια για το mammyland και μου λέει οτι την βοήθησε όσο κανένας άλλος στην πιό δύσκολη στιγμή της ζωής της!

Για μένα λοιπόν ΝΑΙ είναι σημαντικό το "site μου " (όπως λες) και επέτρεψέ μου να ασχοληθώ μ' αυτό. Μόνο που άκουσα αυτό το ευχαριστώ σήμερα απο αυτήν την κοπέλα που την γνωρίζουν πολλά κορίτσια εδώ μέσα και δεν είναι "μούφα" η ιστορία της, αυτό και μόνο μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω το όποιο "έργο" μου εδώ μέσα σ' αυτό το φόρουμ.[/quote:d1rqpl3k]

Κι εγώ θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έχει προσφέρει πολλά αυτό το site!! Με βοηθήσανε κορίτσια στην διάρκεια της εγκυμοσύνης τους με την στηριξή τους, τις όμορφες στιγμές που μου χάρισαν στις συναντήσεις, και φυσικά ακόμα και στα θέματα θηλασμού είμαι πολύ πιο ενημερωμένη και μπορώ να πω ότι θα τα καταφέρω!! Είναι πολλά που δεν ήξερα κι είμαι σίγουρη ότι θ'αποθήλαζα εύκολα αν δεν διάβαζα όλα αυτά!!! Σ'ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσέφερες μ'αυτό το site και για όλα αυτά που θα μου προσφέρεις!!

Δημοσίευση

lena έγραψε:

Είδες που ξέρεις ποιός είναι ο διαχειριστής; Γιατί λοιπόν κάθε φορά αναρωτιέσαι άν υπάρχω; :huh:

Λυπάμαι πάλι που δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σ' αυτό που λες περι σημαντικότερων πραγμάτων .... για σ' ένα μπορεί να μην είναι σημαντικό το mammyland για μένα όμως είναι! Ίσως το σημαντικότερο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Και κοίτα σύμπτωση αυτή την στιγμή συνομιλώ με μια κοπέλα απο εδώ μέσα η οποία μου στέλνει συγχαρητήρια για το mammyland και μου λέει οτι την βοήθησε όσο κανένας άλλος στην πιό δύσκολη στιγμή της ζωής της!

Για μένα λοιπόν ΝΑΙ είναι σημαντικό το "site μου " (όπως λες) και επέτρεψέ μου να ασχοληθώ μ' αυτό. Μόνο που άκουσα αυτό το ευχαριστώ σήμερα απο αυτήν την κοπέλα που την γνωρίζουν πολλά κορίτσια εδώ μέσα και δεν είναι "μούφα" η ιστορία της, αυτό και μόνο μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω το όποιο "έργο" μου εδώ μέσα σ' αυτό το φόρουμ.[/quote:1jaa0zll]

to oti eisai esy to gnwrizw alla anarwtieme an yparxeis giati....asto as min lew ta idia kai ta idia.

theoro poly lypiro pantos to na les oti oli sou i zwi einai ena site enw yparxei enas pragmatikos kosmos me spoudea pragmata ekei ekso alla ok o kathe enas kanei tis epiloges tou kai dikaioma tou apla ti pistwbw egw sou lew kai me oli tin kali diathesi.

sygxaritiria kai apo emena,ontos einai ena poly omorfo site den diafono se ayto.egw boithithei ki egw polles fores alla exw prospathisei kai na boithisw.exw syginithei,exw klapsei,exw gelasei me tin kardia mou edw mesa.exoun dimiourgithei filies kai arketes poly dynates.exei ginei mia parea poly omorfi,me tis synantiseis kai me ta ola tis,den exei na zilepsei tipota apo alles parees(makari na imoun ki egw konta na mporousa na simetexw se oles tis synantiseis).

kala tha kaneis na sinexiseis to ergo sou edw mesa kai na prospathiseis gia to kalitero gia to mammyland,pragmatika xairomai na pigenei kala.exw perasei polles wres edw mesa me omorfi parea kata tis pio omorfes alla kai kai kata tis pio dyskoles faseis tis zwis mou.

den thelw na sinexistei i koubenta ayti,arxisa eidi na xalieme apo olo ayto,pragmatika kai ayti tin periodo einai kati pou den thelw kai den tha epitrepsw ston eayto mou na xalastei apo tipota kai kanenan.exoun teleiwsei ta dyskola gia emena kai eimai se mia fasi...afasias,zw tin kathe stigmi mou mesa stin trelli xara me tin oikogeneia mou.

mia erwtisi mono kai thelw poly poly na mou apantiseis.den katalaba tis teleytaia frasi sou peri "moufas".

thewreis oti egw trygyrnaw edw mesa 2 xronia san moufa??? theoreis ta osa xaroumena kai osa lipira post mou sxetika me tin peripeteia tou paidiou mou einai moufa??? pragmatika omos thelw na mathw ti pistebeis gia emena.mono se ayto apantise mou kai kleinei to thema gia emena edw.:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...