Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δεν εχουμε ακόμα αρχίσει το φαγακι αλλά ο μικρός μου όταν δει κάτι θέλει να το φάει και το γραπώνει .προχτές τον είχα αγκαλιά και έτρωγα και να η πρώτη του πιπιλά στο καρπούζι .πάλευα να μην βάλει το πιρούνι μέσα στο στόμα του !!!!

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχα... πολυ πλακα εχουν...:P προσεχε μονο γιατι εγω την πατησα προχθες... παρ'οτι ο δικος μου εχει 8 δοντακια και βγαζει τωρα και το 9ο, του εδωσα λιγο καρπουζακι και αντι να το μασησει το καταπιε ολο και μου πνιγηκε... και μετα εκανε εμετο το γιαουρτακι που ειχε φαει πριν απο λιγο...!:(

Δημοσίευση

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! ΝΑΙ! ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΧΛΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΞΥΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΜΕΤΟΣ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ!:P

Δημοσίευση

Απο την ωρα που ειδα το βιντεο περιμενω πως και πως να παω σπιτι να φαω καρπουζακι!!!!!!χαχαχαχα!!!Βλεπω και τον μπεμπη που το απολαμβανει και ζηλευω!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαα!!!!!!Κουκλι ειναι το ζουζουνακι!!!!!!!!!!!Να σας ζησει!!!!!!:P :P :P :P :P

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

alla mwra mikrotera exoun arxisei edw kai kairo na trone ....se mia eudomada arxhzoume kai emeis apla to trenarame logo thilasmou .

den einai noris ,ta mwra apofasizoun auta pot theloun na fanai .to karpouzaki den exei tipota periergo kai dikola kanei alergies .

Ξερεις γιατι σε ρωταω???Εμενα και στην κορη αλλα και τωρα στον μικρο μου ειπε να αποφευγουμε τα κοκκινα φρουτα για τυχον αλεργειες.Ειναι βλακεια να μην ισχυει κατι τετοιο και εγω να το τηρω.....Ειναι τοσο δροσιστικο το καρπουζακι....

Δημοσίευση

Τέλειος Αφροδίτη! Και εγώ της έδωσα καρπούζι χτες και προχτες. Και μένα με μανία το ρουφουσε!!! Κάποια στιγμη έκοψε κομματάκι αλλά το κατάφερε χωρις να πνιγει. Εγω παγωσα όμως. Στο τέλος έβαλα το ζουμι από το καρπούζι σέ ένα ποτήρι και της το έδωσα να το πιει. Πολύ γέλιο! Σημερα είδα καρπουζάκι στα κακά της!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...