Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΝΑΙΜΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΗΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ,2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 12 ΜΕΡΕΣ!

ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΩΡΑ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ),ΕΚΕΙΝΟΣ,2 ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΥΦΟΥΝΑΣ.ΤΟ 1999 ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 2002 ΜΕΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΚΟΙΝΑ ΣΤΕΚΙΑ.ΕΤΥΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΙΩΝΕ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 13) Κ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ.

3/5/2002 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΕΙΟΥ(ΗΜΟΥΝ ΜΥΡΟΦΟΡΑ).ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ....ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ....Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΦΙΛΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΝΜ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ,ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Η ΩΡΑ....ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ....ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΑΝ ΧΑΖΟ...ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 13 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ?ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ!ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΛΕΕΙ:ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ!ΞΥΝΙΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ,ΤΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΠΙΤΙ.ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΠΤ.ΤΟ 2004 ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ,ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΤΠΤ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ....ΤΟ 2006 ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....Σ'ΑΓΑΠΑΩ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ,ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ 10/3/2007 ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ....ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝΑ...ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΕΙΝΟΣ 20,5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΤΑ 13 ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ!!!ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ,ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΕΙ:ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ...ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΟΚ.ΗΡΘΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ 1/4/2007 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ.ΑΝΗΜΕΡΑ,ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΣΚΥΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΗΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΤΗΝΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΠΤ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΒΕΡΕΣ.ΣΤΙΣ 13/5/2007 ΕΓΙΝΕ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΑΣ,ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 2/1/2008,ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ!!!18/10/2008 ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΤΩ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣ!!!!!!!

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εχθές το βράδυ ο άντρας μου μού είπε ότι θα πάει να κάνει εξετάσεις.Το αστείο είναι ότι δε θέλω να τον αφήσω να το κάνει,διότι αν,ο Θεός να φυλάει,υπάρχει κάποιο πρόβλημα,ο άντρας μου θα πέσει να πεθάνει.

Δε θέλω να τον βάλω σε αυτό το τριπάκι,και άντε μετά να του εξηγήσω ότι εδώ που έχει φτάσει η ιατρική,όλα είναι δυνατά.

Προσπαθώ να τον κάνω να ξεχνιέται,αλλά ρε κορίτσια,αυτό το άγχος του δε το αντέχω άλλο.Χειρότερος κι από μένα έχει γίνει πια.Του εξηγώ στο μεταξύ πως ΑΓΧΟΣ=ΝΟ ΜΠΕΜΠΕ, αλλά δε λέει να το καταλάβει.

Αφού να φανταστείτε,οι επαφές μας περιορίστηκαν στη 1 φορά τη βδομάδα,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ: "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ"

Τον γ...ας κύριε πρόεδρε,ή δεν τον γ...ας;;;

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ:) :)

ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ 25/12/98 ΕΙΜΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ 19 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ,ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ{ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ}ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

30/8/04 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ 20/5/07 ΠΑΝΤΕΥΤΗΚΑΜΕ Η ΠΙΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ:) :) :)

ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

:kiss:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Βασικά σκεφτόμουν μην υπάρχει κάποια κιρσοκήλη (και δεν έχει και συμπτώματα η ρημάδα) .

Από την άλλη λέω "φταιει το αγχος" και δεν έχω και άδικο εδώ που τα λέμε.

Θα τον αφήσω όμως να κάνει τις εξετάσεις του να τελειώνουμε και μ'αυτό.Να δει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μ'αφήσει και μένα ήσυχη!

Δημοσίευση

:)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1999 ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ "ΚΥΝΗΓΙ" ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΤΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ "ΦΤΥΝΩ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΩ!!!:P

7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΜΠΑΙΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΤΣΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.;)

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΣΥΜΑΠΙΧΤΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ(ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ)ΜΟΥ ΛΕΕΙ: " ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΡΗΞΕ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ".

ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΦΑΝΤΗ,ΗΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟ :laugh: .

ΣΤΙΣ 13/11/2009 ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ "ESCAPE" ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕ ΤΟΤΕ...ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ HARA ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ.

ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ..."ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ" ΑΠΑΝΤΩ ΓΕΜΑΤΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ "Ε ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ :laugh: "

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΙΩΠΗ "ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩΑΥΤΟ(ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΣΧΕΣΗ) ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ....ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ(ΓΕΛΙΑ)" ΑΠΑΝΤΩ: "Ε ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ":huh:

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ :lol: ...ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 01:00 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 14/11/1999 ΤΑ...ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ :laugh: :laugh: :laugh: ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΣΤΙΣ 14/11/2009 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗΣ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ "ΦΙΛΗ" ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΦΟΥΡ ΦΟΥΡ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....:blink: ΕΓΩ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΕΙΡΗ(Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ) ΛΕΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ :laugh: ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΡΟΘΙΑ(ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ), ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ :lol: :silly: :P !!!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ "ΦΙΛΗ" ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ -> ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟΝ 1ο ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟ -> ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ(ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) -> ΔΕ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ :blink: -> ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ :P . ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ(ΦΑΝΤΑΣΟΥ)!!! ΟΥΣΤ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ!!!:angry:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ....ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!

ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!:P

Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου εγω κοπελα μου ειμαι υπερ των εξετασεων!!!Πιστευω οτι κανενα ζευγαρι δεν θα επρεπε να περιμενει χρονο ολοκληρο....ας κανουν εξετασεις και εντωμεταξυ αυτο μπορει και να προκυψει....δεν ειναι ωραιο να ζεις με την σκεψη και αν εχω προβλημα και αν αφηνω τον χρονο να περναει ενω ειναι στο χερι μου να διορθωσω καποια πραγματα?Αστον να παει κακο δεν θα κανει!Ετσι θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο....θα χαλαρωσετε και το θαυματακι θα γινει!Σου ευχομαι οτι καλυτερο κοπελα μου!!!Μακαρι το μανιαμουνιακι να σας χτυπησει συντομα την πορτα εμμμμ την κοιλιτσα χι χι χι χι!!!!Φιλακια κοπελιτσα μου και μη αγχωνεστεεεεεε βρειτε κατι να ασχοληθειτε να ξεχνιεστε!

Δημοσίευση

ΕΓΩ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΝΑΔΕΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΜΗΜΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ.

ΣΕ ΚΑΠΟΙ ΦΑΣΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΙΔΙ Ο ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟ, ΤΟ ΓΕΛΑΔΙ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΟΤΙ ΒΑΡΔΙΑ ΕΙΧΕ ΚΕΝΟ.:angry:

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΧΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΡΟΣΙΑ! ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ 8ΩΡΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ. ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΦΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.:lol:

ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ SMS ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΤΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΤΛ.B)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΑΜΜΑΜ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!!, :kiss: ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 3-9-2006. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου γειά σου! Με το ωραίο σου θεματάκι! Λοιπόν, εγώ κι ο Κωστής μου γνωριστήκαμε στις 23/9/1995, στο δρόμο για... Τήνο! Δεκαεννέα ετών εγώ, είκοσι ο αφέντης! Είχε κανονίσει μία (τότε) κοινή μας "φίλη" να πάμε 4 άτομα ένα 2ημεράκι ταξιδάκι, εγώ όμως δεν είχα ιδέα κι όταν μου είπε πως θα έχουμε στην παρέα μας και 2 αγόρια εγώ τρελάθηκα!!!!! Άβαφη.... απεριποίητη.... δεν είχα και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση την εξωτερική μου εμφάνιση κι αφού την κατσάδιασα γιατί με εξέπληξε δυσάρεστα (όπως νόμιζα τότε) γνωρίσαμε τα 2 παιδιά (για την ακρίβεια ο Κωστής αλληλογραφούσε μαζί της μέσω ενός περιοδικού). (Ο κολλητός του, που ήταν κι εκείνος μαζί μας, εξακολουθεί και είναι κολλητός του κι έχω δέσει κι εγώ πολύ με την κοπελιά του! Κλείνει η παρένθεση!)

Είναι τυχαίο.... πείτε μου.... είναι τυχαίο που το μοναδικό βράδυ που διανυκτερεύσαμε στην Τήνο.... είδα τον Κωστή μου.... στον ύπνο μου???? Κόλλησα, όπως αντιλαμβάνεστε, η "φίλη" το έμαθε, πέρασε μία περίοδος όπου μαθαίναμε νέα ο ένας του αλλουνού διαμέσω εκείνης, στο μεταξύ ο Κωστής ήταν φοιτητής στη Χαλκίδα, αλληλογραφούσαμε συνέχεια κι ανταλλάζαμε δωράκια (σε φιλικό στυλ εκείνος.... σε ερωτικό εγώ!!!χεχεχεχεχεχε μεγάλη καψούρα η Πηνελόπη....) αλλά εκείνος πάντοτε είχε ύφος φιλικό, δε μπορούσε ή δεν ήθελε να με δει αλλιώς!

Να μην μακρυγορώ.... 3 ολόκληρα χρόνια.... κι αφού είχα ήδη "ψιλο-πειστεί" από τις κολλητές μου να τον ξεχάσω.... κι είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω έναν γνωστό μίας φίλης μου (που ευτυχώς δεν πρόλαβε να γίνει και κάτι τελικά!) μιας κι ο καλός μου είχε ήδη φύγει φανταράκι, 10/9/1998.... με κυνήγησε μέσα στη θάλασσα (όπου πήγαμε τα 2 μας για μπανάκι και με πρωτοείδε έπειτα από πολλούς μήνες, φανερά αδυνατισμένη κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό!) και με πρωτοφίλησε!!!! Έλιωσα!!!! Από τότε, είμαστε αχώριστοι! (εκτός από 2 μόνον περιπτώσεις, που δεν θα ήθελα να το αναφέρω, διότι το μετάνιωσα πάάάάάρα πολύ!)

Αρραβωνιαστήκαμε 10/9/2000, κάναμε πρώτα Πολιτικό Γάμο στις 4/4/2001 (για να πάρουμε σπίτι, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε) και κάναμε και τον Θρησκευτικό μας Γάμο στα 6 χρόνια σχέσης ακριβώς, 10/9/2004! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μαγική ημέρα! Εύχομαι κι ελπίζω και παρακαλάω την Μεγαλόχαρη να μας χαρίσει ένα μωράκι, γιατί πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ για μένα και θέλω πάρα πολύ να του κάνω αυτό το δώρο!!! Μακάρι να μην σταματήσει ποτέ να με πειράζει και να με κάνει να γελάω!!! Τον αγαπάω πάρα πολύ! Με φροντίζει και με προσέχει πάρα πολύ, με κάνει να γελάω συνέχεια, μου κανονίζει συνεχώς εκπληξούλες γιατί ξέρει πως τρελαίνομαι.... Κι εγώ όμως.... είναι η Καλημέρα μου και η Καληνύχτα μου (κυριολεκτικώς) λατρεύω να του διαλέγω το ντύσιμο του, να του φτιάχνω λιχουδίτσες που του αρέσουνε τόσο πολύ.... να τον χαϊδεύω συνέχεια σαν μωράκι, γιατί το φατσουλάκι του γίνεται μπεμπεδίστικο.... τί άλλα να σας πω???? Έλιωσα.... και μόνο που τον σκέφτομαι, τις ώρες που λείπει εκτός σπιτιού.... ε κάτι παθαίνω.... δε μπορώ.... Δε μπορώ και δε θέλω να φανταστώ τη ζωή μου μακριά του!!! Ποτέ!!!

Δημοσίευση

Δημητρα ωραιο το θεμα σου!!!

κοριτσια όλες σας να ειστε ευτυχισμενες για ολη σας τη ζωή!!

εγω παραμονες Χριστουγεννων 2006 κα ενω ηουν πεπεισμένη ότι θα μεινω μονη μου στη ζωή γιατι στην επαρχια τα πράγματα ειναι δυσκολα ειδικά όταν εχεις απαιτησεις, κανονιζω με φιλο μου συναδελφο να βγουμε .. φερνει τον ξαδερφο, το Νίκο,συναδελφος και αυτος, που δεν το ειχα ξαναδει ποτε μου ενω αυτος με ηξερε..με τραβηξε από τη πρωτη στιγμη πάνω από όλα ότι ηταν συνεχεια γελαστος με φοβερα θετική ενεργεια..

η ελξη ηταν αμοιβαια και πολύ δυνατη..

ειμαστε μαζί από το βραδυ που άλλαζε ο χρονος μπροστα στο τζακι του καινουριου του σπιτιου.. μεσα στο σπίτι δεν υπήρχε τιποτα άλλο.. τα υπόλοιπα τα φτιαξαμε μαζι..

και τωρα περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι, με ενα τεραστιο χαμογελο , σαν εκεινο που ειχε το βραδυ που γνωριστηκαμε και με πολλή πολλή αγαπη!!!

Δημοσίευση

εγω με τον αντρα μου ειχαμε επεισοδιακη γνωριμια ενα σαββατο βραδυ και μετα απο τον χωρισμο μου απο την σχεση που ειχα(ευτυχως!!!)ειμαι καθοδον για το σπιτι μου ωσπου χτυπαει το τηλ μου..ειναι μια φιλη μου και μου λεει οτι μια παλια μου φιλη που ειχα χρονια να δω δουλευει σε ενα καλοκαιρινο μαγαζι...α ωραια της λεω παμε??? βαριεμαι μου λεει αλλη φορα:angry: αποφασιζω να παω μονη μου (που ηταν πρωτη φορα μονη σε μπαρακι δεν το συνηθηζω)και να χαρω την ελευθερια μου!!!!

στο μαγαζι συναντιεμαι με την κοπελια αυτη χαχανιζουμε και λεμε τα νεα μας ενω διπλα μου καθεται ενας ο οποιος με εχει ζαλισει να μου δωσει την καρεκλα του εγω ημουν ορθια...με τα πολλα πολλα δεχομαι και εκει με αρχιζει στο μπιρι μπιρι πινουμε τα ποτα μας αρχιζουν τα ελληνικα και πιανουμε τον χορο (τσιφτετελια)χωρις να χασει χρονο μου ζηταει το τηλ μου και φευγει μενω αφωνη εγω:( :( :(

την επομενη μερα ερχεται ο κολλητος μου και μου λεει οτι ειναι καποιος που θελει να με γνωρισει εγω δεν ηθελα αλλα λεω αντε παμε ολοι παρεα για ενα καφε...μολις ειδα τον υποψηφιο ειπα που ειναι η πισω πορτα να φυγω!!!!! να μην σας τα πολυλογω μου εδωσαν το τηλ του και κατα περιεργη συμπτωση εμοιαζε πολυ με του αντρα μου οποτε ο κακομοιρης επαιρνε τηλ και ετρωγε πορτα:laugh: :laugh: :laugh:

μετα απο μια βδομαδα πηγα για καφε στους φιλους μου και ηρθα μουρη με μουρη με τον ζουζουνο μου μου λεει τι κανεις εσυ εδω??? λεω ειχα παει στους φιλους μου για καφε εσυ τι κανεις εδω??? εγω εδω μενω!!!! εμεινα μ......ς μου ειπε οτι δεν ειχε σκοπο να με ξαναπαρει μετα απο τις πορτες που ετρωγε του εξηγησα και ολα πηραν τον δρομο τους...φιλακια αγκαλιτσες και ενα υπεροχο χαμογελο που με κανει και λιωνω

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.ΑΥΤΟς ΜΑΓΕΙΡΑς ΕΓΩ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟς ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΡΙΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ Η ΒΑΡΔΙΑ ΜΑς ΓΥΑΛΙΖΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΠΙΡΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΖΑ ΤΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΡΙΦΕς ΜΑΤΙΕς.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ.ΟΣΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕς ΜΕΡΕς,ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,Ε ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΩ ΦΙΛΙ.ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ,ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ{ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ}ΜΑς ΠΗΡΑΖΕ.ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΣΕΖΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2005 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑΜΕ.ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2005 ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑς ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑς ΔΩΜΑΤΙΟ.ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2006 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2007 ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΟ ΜΑς.ΣΑς ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΚΟΥΡΑΖΩ.ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑς ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Σ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΨΙΜΟ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ 24-04-97 ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ..ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΜΕΙΝΑΜΕ ΦΙΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟ 2000 ΠΗΓΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2002 ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Ε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ 2004 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 2005 ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ 2006 ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ 2007 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ..

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ!!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΗΤΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΙΣΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ , ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.....

ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1998, ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΟΒΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΗ. Ε , ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΛΕΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ, ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ , ΤΡΕΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΟΛΟ ΤΥΠΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ "Ο ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?".

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΤΟΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΑΚΙ....!!!!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΑΙ! ΗΤΑΝ Ο ΦΛΩΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ ΚΟΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΦΑΚΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..'ALICE ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΞΕΚΟΛΑ!"..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ , ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΑΡΑΚΙ- ΚΑΙ ΝΑΙ, ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ...ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΦΛΥΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΤΛ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ SHAKESPEARE IN LOVE....ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ DETAILS ΠΟΥ,ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΤΛ..ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ CINEMA,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΟΤΙ Η G.PALTRO ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟ OSCAR Κ ΕΓΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ..ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ!!!!!!!1 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??????? ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩ..????????

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΠΡΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ...Ε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ"!!!!!!!!

(ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΥΜΕ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ..)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΛΙΩΣΑ, ΕΦΥΓΑ, ΑΝΕΒΗΚΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΙΩΣΑ....ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!! ΠΟΥ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ''ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙ???'"

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΟΙΜΗ ΕΓΩ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΒΑΜΕΝΗ ,ΝΤΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΚΑΦΕ...ΕΞΩ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΕΙ....ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7, ΕΧΡΕΤΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΖΗΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛ...ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ, ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΕΓΩΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ,ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ, ΕΖΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ - ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...

ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΟΥ 1999... ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΓΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου είστε καταπληκτικές!!!!!

Μανιαμούνιας είναι πολύ ωραίο το θεματάκι που άνοιξες και η ιστορία σου παραμυθένια!!!! μου έκανε εντύπωση πως έγιναν τόσο γρήγορα τα γεγονότα στη ζωή σου!!!

Εγώ πάλι, γνώρισα τον καλό μου στην 3η λυκείου, Σεπτέμβριο του 1999. Ήταν συμμαθητής μιας φίλης μου (εγώ σε άλλο τμήμα) και τον αντιπάθησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα! :P

Κάναμε παρέα αναγκαστικά λόγω της φίλης μου :angry: . Μετά από 9 μήνες περίπου με πλησίασε και μου εκδήλωσε τα αισθήματά του για εμένα. Εγώ τον έφτυσα κανονικά! Δεν μου άρεσε καθόλου και όσο τον απεύφευγα τόσο κολλούσε εκείνος...! :woohoo: Ξεκίνησε ένα γλυκό κυνηγητό που κατά βάθος με κολλάκευε πολύ ;) Τι να σας πώ;;;; Καντάδες κάτω από το σπίτι μου, λουλούδια στο μηχανάκι μου, στο αμάξι μου, λούτρινα αρκουδάκια και πολλά πολλά ερωτικά γράμματα!!!!

Τέτοιο πλάσμα όμως δεν το αφήνεις εύκολα! Τελικά του δώθηκα το καλοκαίρι του 1999! Εγώ 18 και εκείνος 17!!!!!

Από τότε είμαστε αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι!!!! Άργησε να πάρει την απόφαση για τον γάμο, παρόλο που εγώ ήθελα σαν τρελή αλλά ποτέ δεν του το είχα πεί (αυτές οι "δουλειές" είναι για τους άντρες).

Αρραβωνιαστήκαμε Πάσχα του 2008 και τώρα περιμένουμε με μεγάλη χαρά και αγωνία τον καρπό του έρωτά μας!!!! Ο γάμος μας θα γίνει το φθινόπωρο!!!!!

Εύχομαι σε όλες να είστε πάντα καλά και ερωτευμένες!!!!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΜΟΥ!ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2007 ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΞ..ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ...ΑΔΥΝΑΤΟΣ,ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΜΕ ΣΧΟΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΙΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ...ΦΟΡΑΓΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΨΩΝΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΔΩ?ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΒΑΣΗ..ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ...

ΛΕΓΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΜΕ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΑΡΗ ΠΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΖΙ (ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ).ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...24/01/2008 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,28/01/2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΡ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ,ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ,ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/04/2008 ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ Κ ΔΩΣΑΜΕ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ(ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ).ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ,ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ,31/07/2008 ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ,ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Ο ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ 1,5 ΜΗΝΩΝ!!!!ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΘΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΗΡΘΕΣ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΕΣΥ,Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΑΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΣΥΓΚΗΝΙΘΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......

ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2009 ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ..ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ,ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ...ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ:-)

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.

ΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ Τ.V ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ.Ε ΤΟΣΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΙΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ε ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ!ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΛΑΘΗ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ(ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ:laugh: )Ε ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ!Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001 ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ.

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ :)

Δημοσίευση

Δημητρα πολύ όμορφη η ιστορία σου..να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα! Το ίδιο θέλω να ευχηθώ και για τα υπόλοιπα κορίτσια του μάμμυ..:)

Εγω με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο αεροδρομιο(εκεί δουλεύαμε κ οι δύο τότε μέχρι να τελειώσουμε τις σπουδές μας). Εγώ συνοδός εδάφους στην Ολυμπιακή κ εκείνος αντιπρόσωπος στις εξωτερικές εταιρείες τις οποίες υποστήριζε η Ολυμπιακή.Ερχόταν λοιπόν στα gates όταν έκανα αναχωρήσεις των εταιρειων του και μετρούσαμε τα εισιτήρια ώστε να συμπίπτουν με τον αριθμό επιβατών που είχε δώσει το τσεκ ιν. Εγώ τότε περνούσα μια φάση μικροκατάθλιψης και ήμουν στον κόσμο μου..ούτε που του έδωσα σημασία..μετρούσαμε λοιπον τα χαρτάκια και όταν του τα έδωσα να τα μετρήσει κ αυτός ώστε να δει αν έχω κάνει λάθος, αφού τελείωσε μου έγραψε σε ένα χαρτάκι και έφυγε αμέσως << μη γελάς!>> (καθότι ήμουν μουτρωμένη!!!) και αμέσως χαμογέλασα!!:) Μου έφερε και κανα δυο φορές καραμέλες από μια αεροπορική εταιρεία την air berlin (είναι καταπληκτικές!!) και αυτό ήταν!! Τον ερωτεύτηκα!!! Από τότε έτρεχα όποτε είχε δική του εταιρία να κάνω αναχώρηση ή αφιξη..με είχαν πεθάνει τα πόδια μου!! Ε..και όποτε βρισκόμασταν του έκανα παιχνίδια..του έπαιρνα τα κλειδιά και τέτοιες βλακίες(19 ήμουν!) και κάπως άνοιξε η κουβέντα σχετικά με το τάβλι και κανονίσαμε να πάμε να παίξουμε!!:) Αυτό ήταν! Μία φορά παίξαμε τάβλι από τότε! χεχε Εκείνο το βράδυ πήγαμε βόλτα και λέγαμε διάφορες βλακίες..στο επόμενο ραντεβού είχαμε παρκάρει στην Παλιά Πόλη (για όσες ξέρουν τη Ρόδο) και καθόμασταν στο αυτοκίνητο και ακούγαμε μουσική ..του έβαλα και εγώ ένα που τάχα μου μου άρεσε...το kiss me..:) Εκείνος να χαμογελάει και να μην κανει τίποτε!!!! Βγηκαμε από το αυτοκίνητο και ήταν η ΄ωρα της καληνύχτας και μου λέει να σε φιλήσω(τι χαζή ερώτηση θεε μου!!!) και φυσικά του είπα..τι ρωτας;;;; Και με κόλλησε στο αυτοκίνητο και με φίλησε με πάθος!!!:) Αυτή η ήταν η αρχή μας!! Υ΄πήρξε και ένα μικρό διάλειμμα ενός μήνα γιατί δεν ήξερα τι ήθελα και αφού τα ξαναβρήκαμε..δεν ξαναχωρίσαμε ποτε!:) Εχουμε επέτειο στις ..κάτσε γιατί δεν έχω καλή μνήμη...24 Νοεμβρίου 2007!!( Τον Αυγουστο του 2007 μάθαμε για τ Δημητράκη μας οπότε έπρεπε να του φτιάξουμε μια μικρή οικογένεια να τον υποδεχτεί!:) )Σας ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζί μου...:)

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Linaki_1980 ευχαριστώ για τις ευχές σας και εύχομαι και συ ότι ποθείς να το πάθεις!

Όσο για το βιβλίο,έχω ήδη γράψει ένα,αλλά είναι πολλά τα έξοδα για έκδοση,άσε που είναι δύσκολο να βρεις εκδοτικό οίκο να στηρίζει νέο συγγραφέα.

Έχω ψάξει και σαν αρθρογράφος σε περιοδικό,αλλά άκουσα ότι πχ για το σημερινό άρθρο θα πληρωθώ του χρόνου.Εμένα δε με νοιάζουν τα λεφτά (όχι πως έχω,με δυσκολία τα φέρνουμε βόλτα και ο Γιάννης μου δουλεύει από νύχτα σε νύχτα,αν και τώρα κόψαν οι δουλειές.Ληστές μας βλέπω να γινόμαστε) ,αλλά να κάνω το κέφι μου,γι'αυτό επέλεξα το Internet σε συνδυασμό με το πάθος μου να κάνω ένα μωρό!

Maniamounias είδες που κατάλαβα οτι με το γράψιμο τα πας καλά? Λοιπόν αν θέλεις κάτι πρέπει να εχεις υπομονή και επιμονή για να το καταφέρεις. Δηλαδή κάτι αλλες που γράφουν κάτι βιβλία τερατουργήματα και αναρωτιέμαι κι όλας ποιος χριστιανός με μυαλό εγκδότης εδωσε το οκ για να κυκλοφορήσει αυτο το βίβλιο είναι πιο εξυπνες απο εσένα?? Αμ δε!! Αφου το εχεις ............ κυνηγησε το!! Αντε να δω και το βιβλίο σου στα top 5!!!

Δημοσίευση

Που χάθηκες βρε ψυχή εσύ;; Κι αναρωτιόμουν τι να κάνεις!! Πολύ όμορφη η ιστορία σου.. ο τρόπος φυσικά περιγραφής.. και πολύ ωραία η ιδέα σου γι'ακόμη μια φορά!!

Λοιπόν.. θα προσπαθήσω να μην μακρυγορήσω.. Όλα ξεκίνησαν το 2004, που ξαναγύρισε μια παλιά καψούρα του 1996 στην ζωή μου! Παίζαμε ως συνήθως.. δεν ήθελε σχέσεις, δεν ήξερε τι σκατά ήθελε.. Τέλος πάντων! Τον Μάιο ήταν να πάει φαντάρος, εγώ δίπλα του να τον στηρίζω!! Μεγάλη μαλ@κία μου.. Κάναμε πάλι μόλις 3 ημερών σχέση! Δεν είχαμε ολοκληρώσει ποτέ! Κι ούτε τότε του δόθηκα! ΕΥΤΥΧΩΣ!! Να μην τα πολυλογώ μου πήρε πολύ χρόνο να τον ξεπεράσω! Κι εδώ είναι που μπάινει στην ζωή μου ο Βασιλάκης μου...

14/03/2005: Κι ενώ παραμένω κολλημένη με τον ... ακατανόμαστο, πάω στο σπίτι του ξάδερφου μου όπου είναι ένας φίλος του που ήρθε από Γερμανία μόνιμα στην Ελλάδα! Ούτε που τον πρόσεξα! Μάλιστα σχολίασα αρνητικά! Λέω πως είναι έτσι ο δόλιος!! :laugh:

Την επόμενη μέρα, μου λέει ο αδερφός μου ότι είπε στον ξάδεφο μας ότι του άρεσα!Η μαμά μου μην χάσει, αμέσως να μάθει για ποιον! Τελικά αποδείχθηκε γνωστός της οικογένειας χρόνια πολλά μιας κι οι αδερφές του ήταν συμμαθήτριες της μαμάς μου!! Ο Βασίλης έχει 10 χρόνια διαφορά από την μια και 12 από την άλλη, την συμμαθήτρια κιόλας της μαμάς μου!Εγώ.. ούτε για φτύσιμο! Η μαμά μου να μου λέει να του δώσω μια 2η ευκαιρία, να βγω μαζί του, καλό παιδί και τέτοια!!

Η εβδομάδα πέρασε και το επόμενο Σάββατο μας βρήκε πάλι στο σπίτι του ξάδερφου στην γιορτή της πρώην γυναίκας του! Εκεί, είχα κανονίσει να πάω για λίγο, να πάρω την ξαδέρφη μου και να βγούμε! Που να μας αφήσουν οι μεγαλύτεροι! Θα πάμε λέει όλοι μαζί!! Να σας προστατεύσουμε! Φυσικά κι ο άντρας μου, ο οποίος ήταν ήδη λιώμα!! Είχανε πιει ούτε και ξέρω πόσο! Ψιλοξενέρωσα εκείνη την μέρα! Έλα όμως που από την επομένη τον σκεφτόμουνα συνέχεια ξανά και ξανά!! Αλλά δεν έλεγα τίποτα! Βρε τι αναστενάγματα στην σκέψη του έκανα.. δεν λέγεται!! :P

24 /03/2005: Είχε γενέθλια μια φίλη μας κι θα πήγαινα με τον αδερφό μου, ο οποίος είχε παντρευτεί και θα ερχόταν στο πατρικό μας να με πάρει! Τελικά θα ερχόταν ο "ξάδερφος.. με τον Billy"!! Μια αγωνία.. είχα κατέβει κάτω και κάθε που έβλεπα φώτα η καρδιά μου καρδιοχτυπούσε!! Έλενα λέω.. δεν πρόκειτε να έρθει ο Μάρκος!! Ξεκόλλα! Ακόμα και τότε εκείνον τον βλάκα ψιλοσκεφτόμουν!

Όταν ήρθαν, περάσαμε πολύ όμορφα εκείνο το βράδυ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου είπε ότι θα με πάρει να πάμε για καφέ! Μιλήσαμε μες στην βδομάδα.. μιας κι ήταν Εύβοια για την δουλειά του και βγήκαμε Παρασκευή Πρωταπριλιά!! Σαν ψέμματα... Από τότε.. είμαστε ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ!!

01/04/2005: Ανθίζει η σχέση μας!! ( 2 Απριλίου, μια μέρα μετά με πήρε ο ακατανόμαστος τηλέφωνο, κι επειδή ήξερα ότι για την πάρτη του θα τα τίναζα όλα στον αέρα δεν το σήκωσα! Είπα ότι άργησε μια μέρα!! Και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!)

25/12/2006: Αρραβωνιαστήκαμε!!

24/05/2008: Παντρευτήκαμε!!

Και τώρα περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή τον πρώτο μας απόγονο..

Τον μπεμπάκο μας!! :)

Δημοσίευση

πολυ ωραιο θεμα και πολλες ενδιαφερουσες ιστοριες!!!!

λοιπον,ημουν γυρω στα 15 και εκεινος 18...ημουν κολλητη με την αδερφη του και πηγαινα στο σπιτι τους...η ατμοσφαιρα ηταν παντα ηλεκτρισμενη,ολο κλεφτες ματιες,κλπ.καποια στιγμη μου ειπε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου και εγω ε λ ι ω σ α!!!!

για καποιο λογο ενοχληθηκε η αδερφη του και σε συνδυασμο οτι ημουν μικρη και φοβομουν,δεν ηξερα πως ειναι αυτα,τον απεφυγα η τρελη:laugh:

του ειπα πως ειναι μεγαλος και σιγουρα θα θελει πραγματα που εγω δεν μπορω να του δωσω..δεν θυμωσε,ουτε το εβαλε κατω!!οπου πηγαιναμε τσουπ εμφανιζοταν "τυχαια" και καθοταν μαζι μας για να μην μας πειραξει κανενας λεει!!!και ενοειται οτι με ειχε παντα στο στριμωγμα..:P καποια στιγμη βγηκαμε ενα βραδυ εξω,ηρθε,εκατσε μαζι μας,με ποτισε:P και καποια στιγμη,μεσα στα σκοταδια με φιλησε!!:woohoo: π ε θ α ν α!!μετα μου ειπε οτι ειμαι πολυ ομορφη και οτι ειναι πολυ ευτυχισμενος!!

η αδερφη του μου θυμωσε,δεν ηθελε αλλο να κανουμε παρεα,και εγω ηρθα σε δυλλημα και του το ειπα και μου ειπε "εγω λεω να μην της δωσεις σημασια,θα της περασει,αλλα αν ειναι να νιωθεις ασχημα,ας το αφησουμε...εγω θα σε περιμενω"

χαθηκαμε για λιγο και οταν ηρθε η ωρα μετα απο κανα χρονο να γραφτω σε τεχνικο λυκειο,(ο καλος μου επειδη δουλευε,ειχε αφησει το σχολειο,και συμπτωματικα αποφασισε να παει κι αυτος τεχνικο λυκειο..)βρεθηκαμε τυχαια,πιασαμε συζητηση,του ειπα οτι θα παω εκει και οταν πηγα να γραφτω τον ειδα μπροστα μου!!γραφτηκε στο ιδιο τμημα!!!

ε καποια στιγμη μετα χρειαστηκε υποτιθεται ιδιαιτερα στα μαθηματικα και με παρακαλεσε να τον βοηθησω,δεχτηκα,και θα συναντιομασταν το ιδιο βραδυ..ηρθε με πηρε απο το σπιτι κατα τις δεκα το βραδυ(για να μη με δουν οι γονεις μου βγηκα απο το παραθυρο περπατησα πανω στα κεραμυδια του γκαραζ και πηδηξα κατω,πως δε σκοτωθηκα!!!εν τω μεταξυ πηρα και τα τετραδια εγω μηπως οντως τελικα ηθελε βοηθεια και θα γινομουν ρεζιλι αν πηγαινα χωρις αυτα!!!:laugh: φανταζεστε???)

πηγαμε με το αμαξι σε ενα υπεροχο μερος,στο βουνο,που το ειχε ανακαλυψει απορω,με το γνωστο ποταμακι(δεν ξερω αν θυμαστε),αναψαμε και φωτια και ακολουθησε μια υπεροχη βραδυα...:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

επιτελους μετα απο τοση ταλαιπωρια ημασταν μαζι και δε με ενοιαζε πλεον τιποτα!!

σορι αν σας κουρασα,αλλα παλι καλα να λετε:laugh: ειχα κι αλλα να γραψω!!:laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Δε χόρταινα να διαβάζω τις ιστορίες σας!Μιλάμε,ΠΕΘΑΙΝΩ για love stories!

Τελικά,όπως παρατηρήσαμε όλες,σχεδόν καμία δεν ήθελε τον αντρούλη της από την αρχή!

Και γω με το Γιάννη μου είχαμε χωρίσει για καμιά βδομάδα (δική μου χαζομάρα) ,αλλά μόλις ξανασυναντηθήκαμε (εκείνος ακόμη νομίζει ότι συναντηθήκαμε ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ -ναι,καλά αγάπη μου,ας ειν' καλά ο ξάδερφος) ένιωσα πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι.

Υπέροχες οι ιστορίες σας!Να ζήσετε όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...