Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Εγώ πάντος θα σου έλεγα αν έχεις σκοπό να θηλάσεις να μην πάρεις γάλα σπίτι σου. Αν χρειαστεί πραγματικά μπορεί να πεταχτεί κάποιος στο σουπερ ή στο φαρμακείο να αγοράσει. Η δική μου γνώμη είναι ότι όλα είναι τα ίδια και το πιο πιθανόν αν σας προτείνουν κάποιο στο μαιευτήριο.

φιλιά

Δημοσίευση

γεια σου... εμενα δε το επινε ευχαριστα και συν οτι παρολο που ειχα παρει αυτο για την δυσκοιλιοτητα, δε λειτουργουσε.. ρωτησες καποιον και πηρες το συγκεκριμενο??? συνηθως στα μαιευτηρια δινουν αλλα γαλατα. αλλα αν μπορεσεις καλο θα ειναι να θυλαζεις αποκλειστηκα και ναμην δινεις ξενο. εγω δε μπορεσα να θυλασω και το μετανοιωσα πολυ, αλλα δε γινοταν αλλιως. καλη λευτερια... φιλια:laugh: :laugh: :) :)

Δημοσίευση

εμας μας εδωσαν απο το μαιευτηριο γαλα ασχετα αν αλλαξαμε ενα σωρο μεχρι να βρουμε αυτο που του κανει αλλα γιατι να παρεις βρε κουκλιτσα μου κατσε να δεις πως θα τα πατε με τον θηλασμο και βλεπεις αν χρειαστει παει καποιος στο φαρμακειο και παιρνει ενα γαλα αλλα αυτο το γαλα δεν το εχω ξανακουσει

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

εμας μας εδωσαν απο το μαιευτηριο γαλα ασχετα αν αλλαξαμε ενα σωρο μεχρι να βρουμε αυτο που του κανει αλλα γιατι να παρεις βρε κουκλιτσα μου κατσε να δεις πως θα τα πατε με τον θηλασμο και βλεπεις αν χρειαστει παει καποιος στο φαρμακειο και παιρνει ενα γαλα αλλα αυτο το γαλα δεν το εχω ξανακουσει

Ειναι της millupa

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!

Εμάς μας το είχαν προτείνει απ' το μαιευτήριο και συνεχίσαμε μ' αυτό μέχρι 12 μηνών. Θεωρείται απ' τα καλά γάλατα αλλά είναι λίγο ακριβό γιατί βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία. Υπάρχει Aptamil 1 που είναι μέχρι 6 μηνών και Aptamil 2 που είναι από 6 μέχρι 12 μηνών. Απ' ότι ξέρω έχει βγεί και Aptamil 3.

Εμάς δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα όμως το κάθε μωράκι έχει και διαφορετικό οργανισμό.

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Καλησπέρα κι απο μένα και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!

Εμάς μας το είχαν προτείνει απ' το μαιευτήριο και συνεχίσαμε μ' αυτό μέχρι 12 μηνών. Θεωρείται απ' τα καλά γάλατα αλλά είναι λίγο ακριβό γιατί βγαίνει σε μεγάλη συσκευασία. Υπάρχει Aptamil 1 που είναι μέχρι 6 μηνών και Aptamil 2 που είναι από 6 μέχρι 12 μηνών. Απ' ότι ξέρω έχει βγεί και Aptamil 3.

Εμάς δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα όμως το κάθε μωράκι έχει και διαφορετικό οργανισμό.

Καλη μου, εδω στην Κυπρο ειναι πιο φτηνα

τα γαλατα. Η συσκευασια των 400gr, κανει 7,16 ευρω.

Σχεδον μιση τιμη!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΟ APTAMIL ΤΟ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ

Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ

ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΛΑΤΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!

Δημοσίευση

Εγω της δινω το απταμιλ το εξτρα κερ, γιατι ειχαμε κολικους....καταληξαμε σε αυτο μετα απο τρεις παιδιατρους και τεσσερα γαλατα που ειχαμε αλλαξει...το μωρακι μου σωθηκε με αυτο και συν τοις αλλοις το ρουφαει σαν τρελή...τα 400γρ. 13ευρω και θελω ενα βαζο καθε τρεις μερες...:blink: αλλα χαλαλι φτανει να ειναι καλα το μωρακι μου!!!:woohoo: :)

ΜΑλιστα αυριο αρχιζουμε και ρυζαλευρο και θα παρουμε παλι της μιλουπα για να μη της αλλαξει τη γευση...εντυπωσεις για αυτο θα σας πω αυριο λοιπον!:kiss:

  • 2 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...