Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

evhdal έγραψε:

λοιπον κοπελα μου σε στελνω φουστανο αν και δεν πιστευω οτι χρειαζεται ;) εξοχικη κατοικια σπετσεσ σου αρεσει; και μονιμη δουλεια μμμμμμμμμμ να δω μμμμμμμ οκ διευθυντρια στο κτηματολογιο πολυ την γουσταρω 4 ωριτσεσ και μονο υπογραφεσ βαζεισ ε και νομιζω τριπλασιο μισθο :woohoo:

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!;):P

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ!!!

:kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΛΕΠΟΝ: ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ!!!ΕΥΗΝΤΑΛ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΥΗΝΤΑΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΙΛΑΝΤ ΜΑΖΙ!!!!ΝΤΟΙΝΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚΓΚ!!!:woohoo: :woohoo:

:laugh: :P :woohoo: :woohoo: καλοοοοοοο εχει κατι το δυναμικο μπραβο βρε ψηφοφορε θα σε βαλω γραμματεα του κομματοσ :silly:

Γλυκα προτιμω να σου στειλω τον αντρα σου πακετο με ενα ωραιο ταξιδακι στην καραιβικη αγαπη μου αλλα το τωρα ειναι σχετικο ειπαμε ΘΑ ΘΑ οταν ΘΑ ΒΓΩ :woohoo: ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ οραματισου την στιγμη και με μισθο μανασ και σπα και ψωνια να σε δω μετα :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΜ ΤΙ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΛΑΜΕ;;;ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΜΑΙ!!!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΑΑΑΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΑΓΗΣΩ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;;ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!:kiss: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

εννοειται θα με ξεναγησεισ :woohoo: :laugh:

και εσυ αν κατεβεισ αθηνα να φαμε κανα καλαμακι :silly: στα καλυτερα θα σε παω τι προεδροσ ειμαι σε κοκκινα χαλια θα πατασ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :P :laugh:

Δημοσίευση

1 και 3 θα σε παω σιγουρα :woohoo:

στο αττικα δεν εχω παει ποτε θα παμε μαζι πρωτη φορα :P και ξερω και μια καφετερια μπαρακι στην βουλιαγμενησ διπλα στο κυμα σε εφτιαξα τωρα εεεεεε ακου και ονομα σμαραγδι εεεεεεε :woohoo:

Δημοσίευση

Φιλενάδααααα!! εεεεε....συγνώμη....πρωθυπουργέ μου ήθελα να πω....

Βρήκα το ρουσφετάκι που θέλω να μου κάνετε!!! εεε....τη χάρη εννοώ..την εξυπηρέτηση τέλος πάντων...

Τι θα έλεγες να μου βρεις μια δουλειά με μισθό 2.000 τουλάχιστον και να έχω ένα γραφείο μόνη μου χωρίς κανένα κερ@τ@ πάνω και γύρω από το κεφάλι μου! Με κλιματιστικό που να μη μου το κλείνει κανένας επειδή κρυώνει και για μη καπνίζοντες!! Όπως κατάλαβες, ένας απ' αυτούς συνεχίζει να καπνίζει μετά τα μέτρα και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Επίσης θα ήθελα να έχω κανονική άδεια 3 μήνες κανονική άδεια και να μην ξεχάαααασωωωω, ένα εξωχικό στο Ιόνιο. Δεν είμαι αχάριστη, όπου θέλεις εσύ!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσίευση

λοιπον φιλεναφα εξοχικο ζακυνθο στο προτεινω χαλαρα μισθοσ μμμμμμμμμμ

διευθυντρια και εσυ απλωσ πεσ μου μεροσ που θεσ μονη σου στο γραφειακι σου και κλιματιστικο daikin inverter ολο δικο σου να κανεισ το γραφειο εποχη των παγετωνων :P και χωρισ απο πανω να σε ζαλιζει καποιοσ......

και φυσικα να φιλοξεησεισ και την προεδρο καποια στιγμη στο εξοχικο χαχαχα :woohoo:

Δημοσίευση

Leo ...leo....bale poses kopeles tha hthelan na einai spiti me ta morakia tous na plhronontai...kai na kanoun bolta me ta morakia tous xoris anxos an tha ths apolysoun!!! ( na exoun ena zesto faghtakh ston antrouli tous pou gyrnaei apo douleia....ta prota 7 xronia ...meta tha moirazeis dorean plastes kai tigania).....ekei arxizei h pantofla..xa..xa.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...