Νομίζω συμβαίνει σε όλες μας αυτό. Εγω το έχω πάρει ως φυσιολογικό. Ελπίζω και να είναι! 😂
Παντως χθες έκανα και το τεστ του στρεπτόκοκκου & μίλησα με την γιατρό και όλα τα βρήκε φυσιολογικά και κακώς που συμβαίνουν. Οπότε δεν ανησυχούμε, νομίζω.
Καλημέρα κορίτσι μου, έκανα ένα το πρωί, αρνητικό. Παρόλα αυτά η κατάσταση συνεχίζει το ίδιο. Καφέ υγρά, σήμερα ελάχιστα πιο κοκκινωπά κυρίως στο σκούπισμα.Κάποια ανωμαλία του κύκλου θα είναι δηλαδή τελικά. Οπότε ελπίζω τουλάχιστον να έρθει κανονικά γιατί αυτό το πράγμα το λίγο λίγο κ χωρίς να ξέρεις τι φταίει για αυτό, είναι εκνευριστικο κ αγχωτικό.
Καλημερουδια σε ολες. Μαρια μου ουτε εγω το ξερω αυτο με την αντιπηκτικη αλλα σημειωσε το να ρωτησεις το γιατρο σου για να εισαι ησυχη. Πωπω κοριτσια εχω παρα πολλα υγρα αυτες τις μερες απο κατω, βεβαια ειναι λευκα και κρεμωδη αλλα ανησυχω λιγο μην μου σπασουν τιποτα νερα και δεν το καταλαβω ως πρωταρα. Κουνιεται ο μπεμπης μου και με σπρωχνει απο κατω σημερα αλλα δε φαινεται να εχει πια πολυ χωρο.
Η κούραση καλό σημάδι!
Εγώ βρε κορίτσια πιστεύω δεν θα είμαι έγκυος αυτό το μήνα. Έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί. Αρνητικό κι αυτό. Και ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα έχω (εκτός από τις κράμπες). Ίσως προσπάθησε να εμφυτευτει το σπορακι και δεν τα κατάφερε, γιατί οι σουβλιες ήταν ξεκάθαρες.
Δεν θα κάνω άλλο τεστ. Θα περιμένω μέχρι Τρίτη άντε Τετάρτη που περιμένω να αδιαθετισω και αν δεν, θα κάνω τότε ένα τεστ. Αν και πιστεύω θα μου έρθει.