Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου.

Εμείς πήραμε το σετ peg perego καροτσι-πορτ μπεμπέ-κάθισμα αυτοκινήτου από το www.bimbomarket.it δεν είχαμε πρόβλημα ούτε με τη μεταφορά & τα υπόλοιπα πραγματάκια που πήραμε.. Τα προιόντα της pegego ήταν στη δική τους κούτα άθικτα ..

Σου προτείνω να μπείς να δεις ,αλλά μήπως τώρα από Τετάρτη που μπαίνουν οι εκπτώσεις μπορεί να τα βρείς στις ίδιες τιμές περίπου..(δεν ξέρω αν βάζουν εκπτώσεις στα bebe είδη).

Καλή επιτυχία & καλές αγορές.

Δημοσίευση

Και εμείς έχουμε αγοράσει απο το bimbomarket και ήταν όλα οκ.Πήραμε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας τής chicco me 109e και κάτι άλλα και δώσαμε και 30e για τα μεταφορικά.Το ίδιο το είχε στα μαγαζιά 280!!Επίσης ενα άλλο site είναι το www.ebaby.gr,δεν έχω παραγγείλει απο κει αλλά και εκεί οι τιμές είναι πολύ καλές.Το καλύτερο είναι πρίν παραγγείλεις να δεις πρωτα στα μαγαζιά αυτό που σε ενδιαφέρει και στο χρώμα που σ'αρέσει ώστε να συγκρίνεις και τις τιμές.

Δημοσίευση

Γενικά το υπολογίζεις λίγο στο μυαλό σου. Τα 2 κιλά είναι μια μικρή κούτα. Μετά σκέψου ότι το ποσό δεν ανεβαίνει ελάχιστα σε κάθε κιλό. Μπορείς επίσης να τους ρωτήσεις πόσο θα σου κοστίσει όταν κάνεις τη παραγγελία.

Δημοσίευση

Αχ βρε mina μου, καλα πραγματακια στο αγγλικο σαιτ αλλα πανακριβα.... τα μεταφορικα ποσο ειναι για ζωνη 2 που ειναι η ελλαδα??? Απο τα ελληνικα σαιτ εισαι ευχαριστημενη?

Δημοσίευση

Tjetje έγραψε:

Αχ βρε mina μου, καλα πραγματακια στο αγγλικο σαιτ αλλα πανακριβα.... τα μεταφορικα ποσο ειναι για ζωνη 2 που ειναι η ελλαδα??? Απο τα ελληνικα σαιτ εισαι ευχαριστημενη?

Για τα μεταφορικά αναφέρομαι για τα ελληνικά σαιτ κυρίως. Το mybabycenter που αγοράζω έχει προιόντα άπο το εξωτερικο και δεν πληρώνεις μεταφορικά όταν κάνεις αγορές πάνω από 50€!! Γενικά ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Δημοσίευση

Tjetje έγραψε:

mariada, apo to olivers emeines ikanopoihmenh???? stelnei megala demata, px kareklaki gia autokinhto??

ναι εμεινα ευχαριστημενη καρεκλακια για αυτοκινητο και βεβαια στελνει εγω πηρα απο εκει καλαθουνα με την βαση της διαχωριστικο κουνιας υγραντηρα και κατι αλλο που ξεχναω μου τα εστειλαν σε μια μεγαλη κουτα και πληρωσα 40 τα μεταφορικα η καλαθουνα ηταν η των 45 λιρων και πηγε μαζι με την βαση της 48 λιρες και ηταν τελεια γιατι μετα απο ενα ατυχημα με το σιδερο που εκαψε το γυρω γυρω η μανα μου της καλαθουνας αναγκαστικα να παρω αλλη απο εδω την πληρωσα 150 ευρω χωρις σταντ ηταν πιο μικρη και χειροτερη ποιοτητα το καλαθι της, ενω απο το ολιβερς ηταν και μεγαλη που εδω δεν βγαζουν τοσες και καλο καλαθι ποιοτικα εδω μας κλεβουν, καροτσι και καρεκλακι δεν πηρα απο το ολιβερ γιατι ηθελα pegperego που δεν εχει. οσο για τα εξοδα αποστολης σου λενε ποσα ειναι και αν συμφωνεις μπορεις να συνεχισεις την παραγγελεια

  • 1 year later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους/όλες και καλό σαββατοκύριακο,

Αγόρασα τις προάλλες ρούχα για την 11μηνη κόρη μου από ένα κατάστημα στο περιστέρι για είδη bebe και προίκα μωρού. Οι τιμές τους είναι πάρα πολύ καλές, όπως και η ποιότητά τους. Πιστεύω ότι είναι συμφέρουσα επιλογή για κάθε μητέρα, ειδικά αυτόν τον καιρό που υπάρχει 50% έκπτωση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Diwni μου καλοριζικες και καλες βολτουλες να κανετε, φαινεσαι πολυ χαρουμενη. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι να χεις λαιμαργο μωρο και μενα καποιες μερες με προβληματιζει με τις γουλιες π κανει θυμαστε π σας ειπα τις προαλλες. Αλλα τον κοβω συνεχεια κατα τη διαρκεια του γευματος και τον ρευω και τις κοντρολαρουμε τις γουλιτσες. Σε καθε περιπτωση η παιδιατρος και η μαια μου ειπαν οτι γουλιες θα κανει αναποφευκτα επειδη ειναι μωρο. Επισης οσο της δινεις και μητρικο γαλα τη βοηθας πολυ με τα στομαχικα και τα εντερικα της, αλλα μια παλινδρομισουλα μπορει να την εχουν τους πρωτους μηνες. @Katerinioo μου καλη δυναμη, σιγα σιγα ηρεμει το μπεμπινι, νομιζω το εχεις αναγκη να βγεις και θα σου αλλαξει η διαθεση. Λιγο υπομονη με τους πονους εισαι φρεσκια ακομα, ελπιζω να παιρνεις καποιο ηπιο παυσιπονο να σε ανακουφιζει εστω depon να μην επηρεαζει και το θηλασμο. 
    • Ένα σοκ το έπαθα γτ το 2017 έκανα κάτι τέτοιο.. και θυμήθηκα είχαμε κόσμο φιλοξενούμενο οπότε που μα κανείς δουλειά. Ακόμα έχω το μήνυμα που μου έλεγε έτοιμος έλα.. 😄😄 σοκ γτ τότε έμεινα έγκυος. Και τώρα που το λες. Τότε έλεγα δεν μένω έγκυος με επαφές και οργασμό και θα μείνω τώρα... ;;; Κι όμως  
    • Εγώ τα έχω από μακριά όλα τα παιδάκια,τους έχω εξηγήσει πως δεν κάνει γιατί είναι πολύ μωρό ακόμα και δεν πλησιάζουν.   Κορίτσια εμάς άρχισε το πάρτι, πολύ γκρίνια!!
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;; Χάθηκα λίγο με το τρέξιμο όλη μέρα. Ο μικρός βλέπω ότι έχουν φουσκώσει τα κάτω ούλα και κυρίως από δεξιά και μου ξυπνάει τα βράδια κατά τις 2 και κλαίει, όπως όταν έβγαζε τα υπόλοιπα δόντια. Προς το παρόν μόνο πρησμένα φαίνονται και πολύ σάλιο. Τα φαγητά πάλι δεν τα θέλω ζεστά και αν είναι γιαούρτι ενώ παίρνει ξυνή φάτσα το τρωει σαν τρελός, γιατί τον ανακουφίζει που είναι από το ψυγείο!! Εντομεταξυ ξεκίνησε και η ζέστη κ έχει πάρα πολύ πλάκα που τον έχω με χέρια και μπούτια έξω 🤣🤣. Όσο για την κούνια περνάει καταπληκτικά!!! Αφού η πεθερά μου θέλει να του πάρει μια να την βάλουν στο κτήμα για να έχει τη δική του κούνια 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...