Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πω πω βρε κοπελα μου. δικιο εχεις , εμ δεν εχεις;

γι΄αυτο , ωρες ωρες οταν συζηταω με γνωστους και λεω οτι ειμαι ικανη να βαλω απαγορευτικο να μην ερθει κανεις στις αρχες , μεχρι να νιωσω καλα εγω και να συμφιλιωθω με την ιδεα το οτι εγινα μαμα και αυτα ειναι τα παιδια μου, και μου λενε: μα θα σε παρεξηγησουν , θα γινει φασαρια , τα πεθερικα σου και οι δικοι σου θα θελουν να δουν τα παιδια.

οριστε και να τους αφησεις , βλεπεις τι γινεται; ασε μας καλε δε μπα να παρεξηγηθει οποιος θελει; αν δεν εχουν μυαλο αυτοι χστκες!!

πω πω κοπελα μου τι επαθες. πραγματα διαβασα το ποστ σου και τα εχω παρει πολυ. μα δε ντρεπονται!!

δικιο δικιο και παλι δικιο εχεις. θα τα ειχα παρει τρελα. :angry:

περαστηκα σου κοπελαρα μου και να χαιρεσαι το νεογεννητο μικρο σου.

Δημοσίευση

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΕΧΩΝΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΧΩΝΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσίευση

Σε νιωθω κοπέλα μου. Και εγώ φιλοξενούσα τις γιαγιάδες στο σπίτι και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Πέρασα άσχημη λοχεια που οδηγησε σε καταθληψη. Μιλα με τον αντρα σου. Πρέπει κάποιος να σε στηριξει.

Δημοσίευση

Καταλαβαίνω πώς νιώθεις και εγώ θα 'μουν δε θα 'μουν 20 ημερών όταν έπαθα τη θρόμβωση και έμεινα 1 εβδομάδα στο Ιπποκράτειο. Είναι απαίσιο, αλλά συμβαίνει, μη νιώθεις οτι συμβαίνει μόνο σε σένα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Περαστικά σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά μη στεναχωριέσαι! :)

Όσο για τα πεθερικά σου, μεγάλη απερισκεψία να φέρουν τη γιαγιά στο σπίτι, αλλα δε φταίνε αυτοί, φταίει ο άντρας σου και μετά εσύ.

Εμείς δεν βάζαμε κανέναν στο σπίτι, και ας ήταν και ο Πάπας.

Τώρα ίσως θα ήταν καλό να θέσετε μερικά όρια.

Τώρα έχεις και δικαιολογία! ;)

Δημοσίευση

40 ημερες δεν δεχτικαμε κανεναν καθαρα για λογους υγείας.Ακόμα και τον αδερφό της μανας μου που ηθελε να ερθει και τον εχω σαν πατερα του ειχα πει να μην ερθει.Μονο η αδερφή μου και οι γονείς.

Το ειχαμε πει πριν γεννησω οτι για 40 ημερες δεν θα δεχτουμε κανεναν.

Για τη δικη σου Ιστορια δεν εχω λογια.

Δημοσίευση

NININA ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ...

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ..

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ? ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ (ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΛΕΧΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ) Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ? ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!:lol: :lol: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ninina μου είναι όντως πολύ άσημο να είσαι λεχώνα και να έχεις και όλους αυτούς πάνω στο κεφάλι σου! Απομάκρυνές του να απολαύσεις κ εσύ το παιδάκι σου. Αλλά να σου κάνω μια ερώτηση; Η ουρολοίμωξη δεν μεταδίδεται βρε κορίτσι μου..πως γίνεται εσύ να κόλλησες από εκείνες; Ειδικα η ουρολοίμωξη αφορά τη δική σου κύστη και μόνο, επειδη δεν πίνεις πολλά υγρά ή δεν πας συχνά τουαλέτα..δεν μπορείς να την κολλήσεις..στο λέω εγώ που έχω πάθει ένα σωρό φορές και δεν έχω κολλήσει κανέναν..κουράγιο με τις γιαγιές..και φιλάκια στο ζουζούνι σου!!!:)

Δημοσίευση

Αχ αυτές οι επισκέψεις!! Κι εγώ όταν γέννησα τα μωράκια μου ήταν σχεδόν κάθε μέρα σπίτι μου τα πεθερικά μου, τα οποία έχουν μία κόρη 8 χρονών και την έφερναν μαζί τους, χωρίς να σκεφτούνε ότι μπορεί η μικρή να είχε κάτι π.χ. μια ίωση και να κόλλαγε τα μωρά μου, τα οποία φιλούσε και στο πρόσωπο!!!:huh: Άσε δε το πλύσιμο των χεριών!!! Τους κυνηγούσα να πλύνουν τα χέρια τους πρίν πιάσουν τα μωρά! Και ο άντρας μου με θεωρούσε υπερβολική!:angry:

Υπομονή και περαστικά σου!!:)

Δημοσίευση

κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας ηδη η αντιβιωση αρχισε να μα βοηθαει λιγακι κ ο πυρετος αρχισε να υποχωρει κ παω καθε μερα κ καλυτερα, tirogaridaki mou το εχω ξαναπαθει απο την ιδια γιαγια οταν ειχα παει επισκεψη στα παθερικα μου βλεπεις εχουν ενα μπανιο κ αυτο χρησιμοποιουμε ολοι , τωρα οσο για το δικο μου σπιτι που ηρθανε εγω οπως ηταν φυσικο ξαπλωσα για μια,δυο ωρες μου ελειπε υπνος κ επειδη κ εμεις εχουμε ενα μπανιο δεν φανταστηκα δεν πηγε αν θες το μυαλο μου οτι απο τη γιαγια θα την ξαναπαθω κ εξαλου τι να εκανα το θυρωρο στη τουαλετα; κ ετσι εγινε οτι εγινε,ευτηχως τα πεθερικα μου κ η γιαγια μενουν μακρια κ δε θα ερχονται συχνα τωρα μαλιστα που τας εψαλα για τα καλα το πηραν το μυνημα...;)

Δημοσίευση

Minina μου έχεις απόλυτο δίκαιο, κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ με τα πεθερικά μου μόλις γέννησα το πρώτο μου παιδί.:dry: Ήρθαν κατευθείαν στο σπίτι την πρώτη ημέρα που γυρίσαμε από το μεαυτήριο, και ο πεθερός μου ήταν κρυωμένος!:angry: Ήθελα να ‘ξερα δεν σκέφτονται τίποτα. Φαντάσου νεύρα εγώ όπως είσαι τώρα εσύ....τι να πεις, εγώ έκτοτε άφησα τις ντροπές στην άκρη και πριν έρθουν τους ρώταγα αν είναι καλά, διαφορετικά να μην έρθουν σε επαφή με τα παιδιά. Δεν με ενδιαφέρει να με παρεξηγούν, το κάνω ακόμα και τώρα. Πανω από όλα τα παιδιά μου!;)

Περαστικά σου κοπέλα μου, σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να σου ζήσει ο μπέμπης σου.:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...