Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου!!!!!!!!! γλυκες!!!!!! καλησπερα!!!!!:woohoo: :):side: Επιτελους μετα απο 2 εβδομαδες! επιτελους θα μιλησουμε!!!!! Απο τη μία η γεννα!(αχ!!! η γεννα!!!!) απο τη αλλη το οτι δεν ειχα ιντερνετ για καμια εβδομαδα,περνουσαν οι μερες χωρις να μπορω να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου εμπειρια τοκετου!!!!! Λοιπον για να μη μακρηγορω:

Παρασκευη 26/06/09 ωρα 07:15 ημουν εξω απο το Ιασω, μαζι με μια παρεα 10-15 ατομων (συζηγος,γιαγιαδες,παππουδες,θειοι, θειες!!!!)ολοι μια χαρουμενη παρεα περιμενοντας το πολυποθητο γεγονος!!!!:P Στις 07:30 μπηκα στη παραλαβη αφηνοντας την παρεα!! στην αναμονη, τον Χρηστο (συζηγος) να αρχιζει να σκαβει χαντακι με το πηγαινε-ελα κ εμενα να αρχιζει το μαρτυριο μου!!!:angry: Λεω μαρτυριο γιατι εκεινη την ημερα υπηρχαν 55 προγραμματισμενες καισαρικες,χωρις τους φυσιολογικους τοκετους!!! Οποτε μπορειτε να φαναστητε τι γινοταν!!!!! Εγω αιθουσα αναμονης δεν ειδα!!! ολες ειχαν τους αντρες τους παρεα στη αιθουσα αναμονης, εγω ημουν μονη μου στο δωματιακι που γινονται τα κλισματα κ τα ξυρισματα!!!!! Τι ωρα με πηραν απο κει? 13:45!!!!!!:angry: τοσες ωρες αναμονης χωρις να ερχεται κανεις για ενημερωση ουτε σε μενα αλλα ουτε κ στην παρεα απ'εξω!!!!! Το.... χαντακι 10 μετρα βαθος ειχε φτασει κοριτσια!!!!! Τα νευρα μου? ΚΟΡΔΟΝΙΑ!!!! κοριτσια!!!:angry: μονο οταν επιτελους ηρθε η μαια μου, μονο τοτε καταλαβα τι γινοταν!!!Επιτελους με πηραν 13:45 μου εκανε την επισκληριδιο μια φανταστικη αναισθησιολογος οπου πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα!!!κ στις 14:20 ηρθε στο κοσμο το θαυμα της ζωης μου!!!!! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!! 2.920 κιλα, 48.5 υψος, υγιεστατη κ φασαριοζα!!! Dalia ειχες δικιο καμαρι μου!!! Εκπληκτικη εμπειρια η καισαρικη!!! Ενιωθα,ακουγα κ καταλαβαινα τα παντα χωρις πονο!!!! κ ετσι μπορεσα και απολαυσα αγκαλια την κορη μου χωρις να ειμαι εξαντλημενη!!!!.......

.......Σημερα η μικρη γινεται 15 ημερων, ειμαστε μια χαρα κ οι δυο και εγω κ ο Χρηστος πιο ευτυχισμενοι απο ποτε!!!!!!!

θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτογραφια.

φιλια πολλα κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει η φασαριόζα η μπεμπούλα σου, γλυκιά μου!!! Να είστε γεροί κι εσύ και ο μπαμπάς της για να την καμαρώσετε όπως εκείνη επιθυμεί ;) :laugh:

MamaToBe έγραψε:

Να σου ζήσει η φασαριόζα η μπεμπούλα σου, γλυκιά μου!!! Να είστε γεροί κι εσύ και ο μπαμπάς της για να την καμαρώσετε όπως εκείνη επιθυμεί ;) :laugh:

mamaTobe ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

steisi έγραψε:

Κοριτσαρες μου!!!!!!!!! γλυκες!!!!!! καλησπερα!!!!!:woohoo: :):side: Επιτελους μετα απο 2 εβδομαδες! επιτελους θα μιλησουμε!!!!! Απο τη μία η γεννα!(αχ!!! η γεννα!!!!) απο τη αλλη το οτι δεν ειχα ιντερνετ για καμια εβδομαδα,περνουσαν οι μερες χωρις να μπορω να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου εμπειρια τοκετου!!!!! Λοιπον για να μη μακρηγορω:

Παρασκευη 26/06/09 ωρα 07:15 ημουν εξω απο το Ιασω, μαζι με μια παρεα 10-15 ατομων (συζηγος,γιαγιαδες,παππουδες,θειοι, θειες!!!!)ολοι μια χαρουμενη παρεα περιμενοντας το πολυποθητο γεγονος!!!!:P Στις 07:30 μπηκα στη παραλαβη αφηνοντας την παρεα!! στην αναμονη, τον Χρηστο (συζηγος) να αρχιζει να σκαβει χαντακι με το πηγαινε-ελα κ εμενα να αρχιζει το μαρτυριο μου!!!:angry: Λεω μαρτυριο γιατι εκεινη την ημερα υπηρχαν 55 προγραμματισμενες καισαρικες,χωρις τους φυσιολογικους τοκετους!!! Οποτε μπορειτε να φαναστητε τι γινοταν!!!!! Εγω αιθουσα αναμονης δεν ειδα!!! ολες ειχαν τους αντρες τους παρεα στη αιθουσα αναμονης, εγω ημουν μονη μου στο δωματιακι που γινονται τα κλισματα κ τα ξυρισματα!!!!! Τι ωρα με πηραν απο κει? 13:45!!!!!!:angry: τοσες ωρες αναμονης χωρις να ερχεται κανεις για ενημερωση ουτε σε μενα αλλα ουτε κ στην παρεα απ'εξω!!!!! Το.... χαντακι 10 μετρα βαθος ειχε φτασει κοριτσια!!!!! Τα νευρα μου? ΚΟΡΔΟΝΙΑ!!!! κοριτσια!!!:angry: μονο οταν επιτελους ηρθε η μαια μου, μονο τοτε καταλαβα τι γινοταν!!!Επιτελους με πηραν 13:45 μου εκανε την επισκληριδιο μια φανταστικη αναισθησιολογος οπου πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα!!!κ στις 14:20 ηρθε στο κοσμο το θαυμα της ζωης μου!!!!! Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!! 2.920 κιλα, 48.5 υψος, υγιεστατη κ φασαριοζα!!! Dalia ειχες δικιο καμαρι μου!!! Εκπληκτικη εμπειρια η καισαρικη!!! Ενιωθα,ακουγα κ καταλαβαινα τα παντα χωρις πονο!!!! κ ετσι μπορεσα και απολαυσα αγκαλια την κορη μου χωρις να ειμαι εξαντλημενη!!!!.......

.......Σημερα η μικρη γινεται 15 ημερων, ειμαστε μια χαρα κ οι δυο και εγω κ ο Χρηστος πιο ευτυχισμενοι απο ποτε!!!!!!!

θα προσπαθησω να ανεβασω κ φωτογραφια.

φιλια πολλα κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!!:kiss:

Λαθος ονομα Dalia μου!!! Συγνωμη!!Voyla ηθελα να πω!!

Να σου ζησει η κορακλα σου!!!!Υγεια, ευτυχια και τυχη στη ζωη της!!!

Πωπωωωω!Τοσες προγραμματισμενες καισαρικες....Τι ειναι αυτο το πραγμα???Λες και μας εχουν σαν κατσικες για αρμεγμα!Παρτεεεεε νουμεροοοοοοο!!!!

Παντως χαιρομαι που περασες καλα μετα την αναμονη!!!! :)

Anastacia έγραψε:

Να σου ζησει η κορακλα σου!!!!Υγεια, ευτυχια και τυχη στη ζωη της!!!

Πωπωωωω!Τοσες προγραμματισμενες καισαρικες....Τι ειναι αυτο το πραγμα???Λες και μας εχουν σαν κατσικες για αρμεγμα!Παρτεεεεε νουμεροοοοοοο!!!!

Παντως χαιρομαι που περασες καλα μετα την αναμονη!!!! :)

Ευχαριστω πολυ!!! Anastacia μου!!!! ναι οντως σαν κατσικες!!!!:P

Να σας ζήσει το θαυματάκι σας,να την καμαρώνετε κάθε μέρα,κάθε στιγμή στην ζωή σας!

Το παιδικό δωμάτιο δεν το βάλατε;Δεν το πήρε το μάτι μου πουθενά!

Κούκλα,κούκλα..!

Να σας ζήσει η ομορφούλα!!!

Πάντα να είναι γερή κ καλοτυχη

η κορούλα σας!

Γιατί τοοοση αναμονή; Τι κ αν υπήρχαν πολλές

καισαρικες, αφού ήταν προγραμματισμένες(;)

γιατί σε πήραν τόσο αργα;!; Και μόνη σου;;;

Και οι «έξω» χωρίς ενημέρωση;;;;;;;

Χαρα στο κουράγιο σου κορίτσι μου,

εγώ μπορεί να είχα πάρει την κοιλιά μου

κ να είχα φύγει........!!! Σιχαμένοι ολοί...

Φιλιά στην μπουμπού σου που κοιτάζοντας την

πια ΔΕΝ θυμάσαι τίποτα.......!

Καλά σαράντα!

Να σας ζήσει!!!

Πάντα με υγεία και καλή τύχη.

Καλή λοχεία σου εύχομαι.

Είναι μία κούκλα η κοράκλα σου......άντε να δούμε και το δωματιάκι.

Να σας ζήσει!:laugh:

Να την καμαρώνετε πάντα γερή και ευτυχισμένη :silly:

Είναι μια κούκλα!:woohoo: Αναμένουμε και το δωματιακι της ;)

φτου φτου σκορδακια.τι υπεροχα ειναι τα μωρακια σας,.να την χαιρεσαι γλυκια μου.ολα τα χαμογελα να την ακολουθουν στην ζωη της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...