Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΜΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ

Recommended Posts

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΑΚΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΩ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΆΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ Κον ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΗΣΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ.:kiss::)

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Μαργαριτούλα γέννησες γι'αυτό είχες χαθεί?

Να σου ζήσει το αγγελούδι σου κοριτσάκι μου, να΄ναι γερό, καλότυχο και πάντα ευτυχισμένο!

Μπορεί να πέρασες δύσκολα αλλά τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και έρχονται ευτυχισμένες στιγμές που θα σου χαρίσει αυτό το μικρούλι πλασματάκι! :)

Να είστε πάντα καλά.

ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ !!!:woohoo:

ΒΙΑΣΤΙΚΗ Ε ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 36 ΒΔΟΜ. ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ

ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ?

ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ :kiss:

κουκλα μου να σου ζησει η βιαστικουλα σου και μην ανυσηχεις για τιποτα εμανα το παλικαρακι μου εκανε την εμφανιση του στην 31η εβδομαδα!!! και ειναι μια χαρα παλικαρακι οτι περασες περασες σημασια εχει τωρα η μικρουλα σου που ειναι καλα και εσυ καλη λοχεια σου ευχομαι

Να σας ζησει η μπεμπα!!!!!

Να ναι καλα ο γιατρος σου που φροντισε να πανε ολα καλα!!!

Πολλες πολλες ευχουλες για ολα τα καλα στην οικογενεια σας!!!

Να σας ζήσει κοπέλα μου και πολλά συγχαρητήρια και στον γιατρό σου!! Υγεία πάνω απ'όλα στο νινάκι σου και σε σένα.. Γερή και δυνατή να 'ναι! Καλή λοχεία και σε σένα!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ.ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ!!!

Να σου ζησει η κορουλα σου!!! Παντα γερη κ ευτυχισμενη!!!

Θελω να σε ρωτησω λεπτομερειες αλλα απ'την αλλη φοβαμαι μην πανικοβληθω γιατι ειμαι στην 33η εβδομαδα!!!!!Ισως οταν γεννησω καλυτερα :P !!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ειναι φοβερο το γεγονος οτι καποιες κοπελες προσπαθουσαν για παιδακι,περασαμε μαζι αγχη,αγωνια κ τωρα το ονειρο τους γινεται πραγματικοτητα..

μαργαριτα να σου ζησει κοπελα μου να ναι γερη κ δυνατη!

φιλια πολλα:kiss:

:) :) Μαργαριτάκι να σου ζήσει η πριγκιπέσσα σου και πάντα να είστε γερές και οι δύο σας και πάνω από όλα ευτυχισμένες και με μόνο χαρες!!!!

να σας ζησει!!!! να ειναι παντα ευτυχισμενη και γερη!!!!!!!!!

ολα τα ονειρα της να πραγματοποιηθουν και να ειστε παντα εκει να την καμαρωνετε!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nα σου ζήσει η πριγκίπισσα σου και μην σκέφτεσαι τίποτα πια..!

Να΄ναι γερή και δυνατή και εσύ κοντά της να την φροντίζεις μια ζωή.Τα δύσκολα περάσανε από ότι καταλαβαίνω οπότε τώρα απολαύστε το ξένοιαστες αγκαλίτσα.

Τρυφερά φιλιά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...