Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα... οπως οι ποιο πολες θα ξερετε τον ιουνιο κ συγκεκριμενα στις 5 του μηνος εκανα αποξεση λογο παλινδρομησης... απο τοτε ακομη να μου ερθει περιοδος..δε λεω,εχω ακομη περιθορια γιατι καμια φορα αδιαθετω κ στις 37 μερες αλλα ανησυχω.. κανενα συμπτωμα..πριν λιγο εβαλα θερμομετρο γιατι ενοιωθα ζεστη κ ειχα 37,5.λετε το οτι αρχισα γυμναστηριο να επιρεαζει την ολη κατασταση???εγκυμοσινη δεν παιζει γιατι αν κ καναμε υπερ αρκετες τρελιτσες με τον συζυγο παντα προσεχαμε...τι λετε να φταιει???εχβ τρομερο αγχος.. φιλακια

Δημοσίευση

καλησπερα μηπως λογω της αποξεσης αργει η περιοδος να ερθει??? νομιζω οτι δεν ερχεται αμεσως ετσι αν θυμαμαι καλα γιατι εχω κανει και εγω αλλα το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου και δεν θυμαμαι

Δημοσίευση

Αστερία...δεν θυμάμαι την ιστορία σου..λυπάμαι πολύ γι αυτό...και εγώ έίχα διακοπή κύησης στις 2 Ιουνίου κ ακόμη να μου έρθει περίοδος..νιώθω ποναλάκια περιόδου, κούραση πολύ και νομίζω από μέρα σε μέρα θα έρθει. Μην ανησυχείς..σκέψου ότι χρειάστηκαν και κάποιες μέρες μέχρι ναπέσουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης στο αίμα σου και να αρχίσει νακινείται κανονικά ο κύκλος σου..οπότε η καθυστέρηση είναι νομίζω δικαιολογιμένη..:)Με το καλό στο επόμενο μωράκι!!;)

Δημοσίευση

Φιλενάδα καλημέρα!! Μη μου αγχώνεσαι! Έτσι κι αλλιώς ο κύκλος σου δεν είναι ο πλέον σταθερός, οπότε μην αγχώνεσαι, το κάνεις χειρότερο. Εμένα ο γιατρός τότε μου'χε πει να υπολογίζω την ημέρα της απόξεσης ως την πρώτη μέρα περιόδου. Η περίοδος μου ήρθε κανονικά, στις μέρες που συνήθως έρχεται. Το γυμναστήριο δε νομίζω να επηρεάζει.

Όσον αφορά αυτό που λες, ότι είσαι χωρίς γιατρό και χωρίς εξετάσεις... τα΄χουμε ξαναπεί: θα πας να πάρεις το φάκελό σου από το γιατρό. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Πως θα γίνει αλλιώς;;;; Ξανά όλες οι εξετάσεις από την αρχή;; Δε γίνονται αυτά! Είναι δικά σου έγγραφα και είναι υποχρεωμένος να στα δώσει. Να πας να τις πάρεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Xrisa95 τώρα έχω κόψει κι εγώ το αλάτι τελείως  για να μπορέσω όσο γίνεται να αποφύγουμε την καισαρική. Ο γιατρός μου στο νοσοκομείο είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού αλλά είναι και λίγο μακάκας γιατί δεν σου εξηγεί τα πράγματα πως έχουν για να μπορείς να τον καταλάβεις καλύτερα.. πρέπει να μαντεύεις δηλαδή κάθε φορά. Σαλοσπίρ δεν παίρνω από την 14η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. Μετά την αιμορραγία και την τεράστια αποκόλληση δεν τα ξανά έβαλα στο στόμα μου. Θα δούμε τώρα τι θα μας πει την Τρίτη που θα πάμε ξανά. πφ! 🥴
    • Καλο μηνα κοριτσια μου!! Να εχει η καθε μια οτι επιθυμει! Θετικα τεστακια για τα κοριτσια που απεμειναν, καλες ωοληψιες και πετυχημενες ετ. Με το καλο οι εγκυμονουσες! Πραγματικα ολοι πεταγονται να πουν την αποψη τους τι μαρτυριο ειναι αυτο..τα νευρα σφεντονα!
    • είχα κ εγώ στο πρώτο μου παιδάκι. Αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας. Έκανα διατροφή χωρίς αλάτι και έπαιρνα Σαλοσπίρ που το έκοψα  εκεί κοντά αφού  μπήκα στο μήνα μου. Ο γιατρός (στην Αθήνα, ιδιώτης)  με άφηνε μέχρι τις 42 εβδ άνετα αφού όλα ήταν ρυθμισμένα και οι αντιστάσεις μια χαρά.  Εν τέλη γέννησα 40+5 με αυτόματη έναρξη. (Θυμάμαι ως πρωτάρα και μάλιστα 23 ετών να του λέω γιατρέ διάβασα ότι πρέπει να πάμε με πρόκληση για την πίεση, για το βάρος το μωρού , για τη μυωπία κτλ κτλ χίλια  δυο πράγματα του έλεγα και προς τιμήν του μου έδινε έρευνες να διαβάσω και μου μιλούσε για άλλα κράτη που εφαρμόζουν φυσικές μεθόδους.)   εύχομαι εφόσον όλα είναι ρυθμισμένα να μπορέσεις να αποφύγεις μια αναίτια καισαρική! 🙏🏻🩷 φυσικά να γίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι εσύ και το μωρό σου (χωρίς τρομοκρατία)!     απ ότι διαβάζω τώρα στην Ελλάδα είναι δύσκολα τα πράγματα στο μαιευτικό κομμάτι και δη στον φυσιολογικό τοκετό αφού αποκλείουν τις μαίες από αυτόν! 
    • Καλησπέρα!!  Πρώτο παιδάκι είναι ή πιο μετά;; Σε ρωτάω γιατί αν είναι πρώτο παιδάκι είναι λογικό να αργείς και να έχεις διαστολή δηλαδή για μέρες..προχωράει πιο αργά συνήθως την πρώτη φορά!! Κι εμένα που δε με πίστευε ο γιατρός ότι θα πάω στο ραντεβού σήμερα να’μαι. Έφτασε!💪 Σκεφτομουν σήμερα με τη λογική μου, ότι ποτέ δεν είχα ενδείξεις για πρόωρο τοκετό (πριν τις 37εβδ δηλαδή), ήταν πολύ καλά τα ποσοστά μου κ όλα τα παιδιά τελειόμηνα, άρα άμα το πάμε στατιστικά αντέχω ακόμα δυο τρεις μέρες χαχα 😍 τέταρτο παιδί βέβαια δε ξέρεις ποτέ, είναι κ λογικό να γεννηθεί νωρίτερα, κι εμένα ο γιατρος μου το είπε γιατί κάτι βλέπει, κ εδώ και εβδομάδες σπρώχνει το μωρό κ έχει ανοίξει τον τράχηλο από μέσα, απέξω όμως κρατάει οπότε περιμένουμε να αρχίσουν οι πόνοι να ανοίξει κι απέξω 😅 να δούμε τι θα μου πει κ σήμερα που έχω ραντεβού!💕 Κι εσύ πάντως κοντεύεις αποτι φαίνεται!! Από μέρα σε μέρα θα μας πεις τα ευχάριστα!!🥰 Να χαρείς το λίγο που έχεις ακόμα γιατί μετά θα σου λείπει😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...